Ηχηρό "παρών" της Milkplan στη Ζωοτεχνία

Δημοσίευση: 17 Φεβ 2017 17:42

Η MILKPLAN, η μεγαλύτερη εταιρία κτηνοτροφικού εξοπλισμού στην Ελλάδα, τράβηξε για μια ακόμα φορά τα βλέμματα στη 10ηδιοργάνωση της Ζωοτεχνίας, που πραγματοποιήθηκε στις 2-5 Φεβρουαρίου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Στην έκθεση, που σημείωσε ρεκόρ επισκεψιμότητας με 58.743 επισκέπτες, η MILKPLANπρόβαλε τα προϊόντα και τις καινοτομίες που την ανέδειξαν στην παγκόσμια αγορά σε χώρο 4 μεγάλων και ιδιαίτερα εντυπωσιακών περιπτέρων που κατακλύστηκαν από κόσμο.

Ενδεικτικά, η MILKPLAN παρουσίασε ταδιεθνούς φήμης προϊόντα της; τις σειρές δεξαμενών ψύξης γάλακτοςMPVertitank&MPPowertank, τα αρμεκτικά συστήματα της σειράς MPArmektron για αιγοπρόβατα και αγελάδες, προϊόντα εξοπλισμού στάβλου για αγελάδες και αιγοπρόβατα, ηλεκτρονικά προγράμματα διαχείρισης κοπαδιού, τρία νέα μοντέλα παστεριωτή για παρασκευή φέτας, γιαουρτιού, σκληρού τυριού και παγωτού καθώς και το οικογενειακό τυροκομείο MP HomeCheesePro, το καινοτόμο σύστημα τυροκόμησης - μια μικρογραφία πρότυπης τυροκομικής βιομηχανίας για μικρές ή οικογενειακές μονάδες.

Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε το σύστημα εικονικής πραγματικότητας που είχε στηθεί στο περίπτερο της Milkplanαφού φορώνταςμια GEARVR μάσκα ο επισκέπτης μπορούσε να μεταφερθεί σε 3Dαρμεκτήρια αγελάδων & αιγοπροβάτων. Εκτός των άλλων, οι επισκέπτες της Milkplan είχαν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε κλήρωση για να κερδίσουν το πλήρες σύστημα ηλεκτρονικής ανίχνευσης οίστρου αγελάδωνSilentHerdsmanτης Afimilkή μια πλήρη μελέτη ελέγχου και πρόταση αναβάθμισης για αρμεκτικά συστήματα αιγοπροβάτων.

Προϊόντα της MILKPLAN σε λειτουργία είδαμε επίσης στην πρότυπη αιγοτροφική μονάδα στον τομέα καινοτομίας Α8 όπου η εταιρία σε συνεργασία με την κτηνιατρική σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίουέτρεξαν εξειδικευμένες δράσεις που αφορούσαν στο μηχανικό άρμεγμα; στην επίδειξη λειτουργίας ελέγχου, συντήρησης και καθαριότητας του αρμεκτηρίου,στη σωστή διαδικασία αρμέγματος καθώς και στις διαχειριστικές πρακτικές για την προληπτική υγιεινή των ζώων.Τη σίτιση και το άρμεγμα 12 γιδιών με τον εξοπλισμό της MILKPLANείδαν από κοντά μικροί και μεγάλοι οι οποίοι εκτός των άλλων είχαν τη δυνατότητα να πάρουν και ένα εγχειρίδιο καλών πρακτικών αρμέγματος
καιλειτουργίαςαρμεκτηρίων, ευγενική χορηγία της MILKPLAN.

Για τον κτηνοτροφικό εξοπλισμό που παρουσιάστηκε στη φάρμα, ο διευθυντής πωλήσεων της εταιρίας κ. Βάρκας δήλωσε: «Δίνουμε έμφαση στον εργονομικό σχεδιασμό και τη λειτουργικότητα, θέλουμε άνεση για το ζώο για την επίτευξη υψηλής γαλακτοπαραγωγής, παράλληλα όμως δίνουμε βαρύτητα στη διευκόλυνση της εργασίας και στην εξοικονόμηση χρόνου για τον κτηνοτρόφο». Την παραπάνω δήλωση συμπλήρωσε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας κ. Ημερίδης ο οποίος τόνισε πως «Κύριος σκοπός μας είναι να προσφέρουμε αυτό που έχει ανάγκη ο κτηνοτρόφος. Γνωρίζοντας την υπάρχουσα κατάσταση του κλάδου στη χώρα και συμμεριζόμενοι την προσπάθεια και τον καθημερινό αγώνα του Έλληνα κτηνοτρόφου για αύξηση γαλακτοπαραγωγής και βελτιστοποίηση της ποιότητας του γάλακτος, θεωρούμε υποχρέωσή μας να τον ενημερώσουμε σχετικά με τις δυνατότητες της σύγχρονης διαχείρισης κτηνοτροφικών μονάδων για την εξασφάλιση της βιωσιμότητας της εκτροφής και κατ' επέκταση την ανάπτυξή της».

Με moto «Αγκαλιάζουμε το όραμά σου», η MILKPLANεπικοινώνησε ευρέως την τεχνογνωσία και την εξειδίκευση της εταιρίας να παρέχει ευέλικτες λύσεις για κάθε ανάγκη. Το tourπροβολής της εταιρίας θα συνεχιστεί με επόμενους σταθμούς τις διεθνείς εκθέσεις Agrofarmστη Μόσχα (7-9 Φεβρουαρίου) και Tulareστην Καλιφόρνια (14-16 Φεβρουαρίου).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass