ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ ΚΑΤΑ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ:

«Ανεπιθύμητος ο γαλάζιος ευρωβουλευτής στη Λάρισα»

* Για την υπερψήφιση της CETA, αιχμές και κατά ΝΔ και διοργανωτών αγροτικής ημερίδας

Δημοσίευση: 21 Απρ 2017 9:55

«Persona non grata» χαρακτηρίζει τον Μανώλη Κεφαλογιάννη η Ομοσπονδία Κτηνοτροφικών Συλλόγων και Κτηνοτρόφων της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Ο λόγος για τον οποίο οι κτηνοτρόφοι θεωρούν «ανεπιθύμητο πρόσωπο» στη Λάρισα τον «γαλάζιο» ευρωβουλευτή, με αφορμή την παρουσία του αύριο σε αγροτική ημερίδα, δεν είναι άλλος από τη στάση του στο θέμα της συμφωνίας CETA, την οποία υπερψήφισε στο Ευρωκοινοβούλιο μαζί και με άλλους Ελληνες ευρωβουλευτές.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ομοσπονδίας που υπογράφει ο πρόεδρος της κ. Νίκος Παλάσκας, χθες Πέμπτη 20 Απριλίου 2017 «συνεδρίασε εκτάκτως το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας κτηνοτροφικών συλλόγων και κτηνοτρόφων περιφέρειας Θεσσαλίας με θέμα την επικείμενη επίσκεψη του ευρωβουλευτή της ΝΔ Μ. Κεφαλογιάννη στην ημερίδα που διοργανώνει η Π.Ε.Ν.Α. στη Λάρισα αύριο Σάββατο 22 Απριλίου 2017.

Η απόφαση η οποία ελήφθη ομόφωνα επισημαίνει και εμμένει στις προ διμήνου ανακοινώσεις της Ομοσπονδίας περί ανεπιθύμητων στην Θεσσαλία και στον χαρακτηρισμό “προδότη” των Ευρωβουλευτών που υπερψήφισαν την συμφωνία CETA στην ψηφοφορία του Ευρωκοινοβουλίου στις 15-02-2017.

Ως εκ τούτου ο κύριος Κεφαλογιάννης είναι ανεπιθύμητος στη Θεσσαλία όπως και οι υπόλοιποι Ευρωβουλευτές (που ψήφισαν αναλόγως του ‘’κυρίου’’ Κεφαλογιάννη) αλλά και οι βουλευτές που θα τολμήσουν να υπερψηφίσουν τη συγκεκριμένη συμφωνία όταν έρθει προς επικύρωση στην ελληνική Βουλή.

Ο δε ‘’κύριος’’ Κεφαλογιάννης είναι ιδιαιτέρως ανεπιθύμητος μετά και από τις δηλώσεις του στην εκπομπή του δημοσιογράφου Χρ. Αθανασιάδη στο κανάλι ASTRATV και του ζητάμε να ανακαλέσει και να ζητήσει δημόσια συγνώμη από τους κτηνοτρόφους. Θεωρούμε ότι η παρουσία του ‘’κυρίου’’ Κεφαλογιάννη είναι προκλητική και με δόλο.

Εκφράζουμε δε την απορία μας πώς η ΝΔ επιτρέπει στον ‘’κύριο’’ αυτό να επισκέπτεται τη Θεσσαλία μετά τις προκλητικές και προσβλητικές δηλώσεις και να προκαλεί το μένος των κτηνοτρόφων.

Ανακοινώνουμε ότι η Ομοσπονδία δεν θα συμμετάσχει στην ημερίδα ούτε σε οποιαδήποτε μορφή διαμαρτυρίας υπό τον φόβο προβοκατόρικων επεισοδίων.

Τέλος εκφράζουμε τον προβληματισμό μας για τους ανθρώπους που κάλεσαν τον ‘’κύριο’’ Κεφαλογιάννη στη Θεσσαλία, και τους τονίζουμε ότι θα ληφθεί σοβαρά υπόψιν αυτήν η κίνησή τους σε μελλοντική συνεργασία».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass