ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ Η ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ

Ζ. Παρλίτσης στη θέση Γ. Ακριβούλη στη διοίκηση του ΟΠΕΚΕΠΕ

Δημοσίευση: 26 Ιαν 2018 22:12

Μπορεί να μην άλλαξε η κεφαλή του ΟΠΕΚΕΠΕ, αλλά η υπογραφή που πήρε ΦΕΚ (ημερομηνία 22-1-18) της νέας διοίκησης του Οργανισμού έκρυβε μια αλλαγή στο Δ.Σ.

Τη θέση του Λαρισαίου αγρότη Γιώργου Ακριβούλη κατέλαβε ο πρόεδρος του Κτηνοτροφικού Συλλόγου Αμπελώνα Ζήσης Παρλίτσης. Σύμφωνα με πληροφορίες η παράδοση - παραλαβή της θέσης μεταξύ των Θεσσαλών έγινε με πρωτοβουλία του υφυπουργού Βασ. Κόκκαλη, προκειμένου να αποκτήσουν οι κτηνοτρόφοι της υπαίθρου μια ισχυρή φωνή στη διοίκηση ενός κρίσιμου με τις ενισχύσεις Οργανισμού. Μάλιστα ο Ζήσης Παρλίτσης είναι ο μόνος Θεσσαλός στη διοίκηση του Οργανισμού. Η εξέλιξη αυτή αποκτά και πολιτικό ενδιαφέρον, καθώς επισημοποιεί το διαζύγιο του κ. Παρλίτση με τη ΝΔ, της οποίας ήταν μέλος και παραιτήθηκε με αφορμή τη στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην ονομασία της φέτας.

Να σημειωθεί ότι κτηνοτρόφος είναι και ο αναπληρωματικός του Ζ. Παρλίτση στο Δ.Σ. του ΟΠΕΚΕΠΕ. Πρόκειται για τον Γιώργο Μούργκα από την Καλλιπεύκη.

Αναλυτικότερα τα μέλη της νέας διοίκησης (με τριετή θητεία) του ΟΠΕΚΕΠΕ, όπως τα όρισε το ΥπΑΑΤ, είναι: Πρόεδρος ο Αθανάσιος Καπρέλης και αναπληρωτής του Πρόεδρου του Διοικητικού Συμβουλίου όταν απουσιάζει ή κωλύεται ορίζεται ο Γεώργιος Αποστολάκης του Μιχαήλ, Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. Β΄ αντιπρόεδρος παραμένει ο Γεώργιος Κέντρος, γεωπόνος, υπάλληλος Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε.

Γ.Ρ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass