ΕΝΤΕΙΝΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΗΣ Η ΔΙΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΦΕΤΑΣ

Προστασία της φέτας ΠΟΠ ως εθνικού προϊόντος

Δημοσίευση: 30 Μαρ 2018 18:12

ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Συνεδρίασε για δεύτερη φορά η Διεπαγγελματική Οργάνωση Φέτας ΠΟΠ στην οποία πρόεδρος είναι ο Ιωάννης Βιτάλης, αντιπρόεδρος της Γαλακτοβιομηχανίας ΔΩΔΩΝΗ. Το διοικητικό συμβούλιο συνήλθε πρόσφατα προκειμένου να εκλέξει τα υπόλοιπα μέλη του και να προγραμματίσει τις περαιτέρω δράσεις της ΔΟΦ.

Σε ότι αφορά την εκλογή των μελών στη θέση του γραμματέα εκλέχτηκε ο Στέφανος Παντελιάδης (Γαλακτοβιομηχανία ΗΠΕΙΡΟΣ) και στη θέση του ταμία ο Αλέξανδρος Μποτός (Εταιρεία ΡΟΥΣΣΑΣ). Τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ απαρτίζουν οι κ.κ. Μιχάλης Φυτάς (ΔΕΛΤΑ) Ιωάννης Γκρίνιας (Π.Ε.Κ) και Νικόλαος Παλάσκας (Ομοσπονδία Κτηνοτρόφων Θεσσαλίας).

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, σε ότι αφορά στον προγραμματισμό δράσεων ακολούθησε γόνιμος διάλογος, κατατέθηκαν απόψεις μέσω των οποίων δόθηκε έμφαση, σε συνεννόηση με τους κτηνοτρόφους με τους οποίους υπάρχει σύμπνοια απόψεων και ομοφωνία στις αποφάσεις, στην επιδίωξη ενίσχυσης της αξίας της φέτας ως προϊόντος δια μέσου της τήρησης των κανονισμών παραγωγής της. Επ’ αυτού θα συγκεκριμενοποιηθούν μέτρα και προτάσεις το προσεχές διάστημα από τη ΔΟΦ.

Το ΔΣ της ΔΟΦ αποφάσισε επίσης να εντείνει τις προσπάθειές του για την ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης σχετικά με την αναγκαιότητα προστασίας της φέτας ΠΟΠ ως εθνικού προϊόντος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass