Μέχρι 15 Μαΐου οι αιτήσεις για την εξισωτική αποζημίωση

Δημοσίευση: 06 Απρ 2018 15:20

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για την ενίσχυση του Μέτρου 13 (εξισωτική αποζημίωση). Οι αιτήσεις μπορούν να γίνονται μέχρι την καταληκτική ημερομηνία υποβολής της Ενιαίας Αίτησης Ενίσχυσης 2018 (ΟΣΔΕ), δηλαδή μέχρι τις 15 Μαΐου. Ο προϋπολογισμός φέτος είναι μειωμένος κατά 12 εκατομμύρια σε σχέση με την περσινή προκήρυξη η οποία έφθανε τα 242 εκατομμύρια ευρώ.

Με 148 εκατομμύρια ευρώ για το υπομέτρο 13.1 (ορεινές περιοχές) και ύψος ενίσχυσης στα 12,5 ευρώ ανά στρέμμα. Ενώ 82 εκατομμύρια ευρώ για το υπομέτρο 13.2 (περιοχές με φυσικούς περιορισμούς εκτός των ορεινών) και ύψος ενίσχυσης τα 9,5 ευρώ ανά στρέμμα. Η επιδότηση δίδεται στο 100% για εκτάσεις έως 200 στρέμματα και η ενίσχυση μειώνεται σταδιακά μέχρι τα 300 στρέμματα. Η στήριξη χορηγείται σε ετήσια βάση και ανά εκτάριο γεωργικής έκτασης, προκειμένου οι δικαιούχοι να αποζημιωθούν για το διαφυγόν εισόδημα, τις πρόσθετες δαπάνες και το κόστος συναλλαγής που, κατά περίπτωση, συνεπάγεται η άσκηση της γεωργικής δραστηριότητας στις ορεινές περιοχές και στις περιοχές με φυσικούς περιορισμούς. Οι αιτήσεις για τη στήριξη σε ορεινές και άλλες μειονεκτικές περιοχές μπορεί να γίνει ηλεκτρονικά από τη σελίδα του ΟΠΕΠΚΕΠΕ είτε μέσω πιστοποιημένου φορέα για υποβολής ενιαίας ενίσχυσης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass