ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΡΑΚΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ

Στον Κόκκαλη οι εισαγωγείς γεωργικών ελκυστήρων

Δημοσίευση: 29 Απρ 2018 15:56

Τις θερμές ευχαριστίες τους για την αμέριστη συμπαράσταση που προσφέρει στον κλάδο τους ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Βασίλης Κόκκαλης, μετέφεραν στο κυβερνητικό στέλεχος τα μέλη του Συνδέσμου Εισαγωγέων Μεταχειρισμένων Γεωργικών Ελκυστήρων.

Κατά τη συνάντησή τους με τον κ. Κόκκαλη έγινε λόγος για "έμπρακτη στήριξη στον κλάδο, σε μία δύσκολη εποχή όπου οι οικονομικές δυνατότητες του Έλληνα αγρότη είναι περιορισμένες". Μεταξύ των παρεμβάσεων του υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, είναι η δυνατότητα - μέσω παράτασης - εισαγωγής γεωργικών ελκυστήρων και προ του 1999, με στόχο να υπάρχουν στην αγορά οικονομικότερες επιλογές για τον αγρότη, σ' αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία.
"Το ειλικρινές ενδιαφέρον και η στήριξή σας στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο αγροτικός κόσμος, τιμά εσάς και τον θεσμό που υπηρετείτε" σημείωσε επίσης η αντιπροσωπεία του Συνδέσμου. Από την πλευρά του ο κ. Κόκκαλης τόνισε μεταξύ άλλων ότι "σε μία περίοδο όπου η χώρα καταβάλλει την ύστατη προσπάθεια για να κάνει το άλμα προς την ανάπτυξη, οφείλουμε να λαμβάνουμε όλες εκείνες τις πρωτοβουλίες που θα αποτελέσουν στήριγμα στον Ελληνα αγρότη, ώστε να συνεχίσει να παράγει".

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass