ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΕΛΕΓΧΩΝ ΣΤΟ ΑΙΓΟΠΡΟΒΕΙΟ ΓΑΛΑ

«Καρφιά» Κόκκαλη κατά Αποστόλου

«Οι έλεγχοι στις εισαγωγές έπρεπε να έχουν γίνει χθες»

Δημοσίευση: 04 Μαϊ 2018 22:00

Αποστάσεις από τη γραμμή του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλη Αποστόλου, ότι δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια παρέμβασης του Υπουργείου στο θέμα της τιμής του αιγοπρόβειου γάλακτος στην αγορά, παίρνει ο υφυπουργός Βασίλης Κόκκαλης, ο οποίος την ώρα που ο πολιτικός του προϊστάμενος συμμετείχε σε σύσκεψη στον Τύρναβο για την κτηνοτροφία, εκείνος εμφανιζόταν στον τηλεοπτικό σταθμό «Astra» και δήλωνε για «το θέμα των ελέγχων στην αγορά ότι δεν έχουν δοθεί πειστικές απαντήσεις στους κτηνοτρόφους».

Με τον τρόπο αυτό ο Λαρισαίος κυβερνητικός παράγοντας όχι απλά πήρε σαφείς αποστάσεις από τους χειρισμούς του αρμόδιου για το θέμα υπουργού, Βαγγέλη Αποστόλου, αλλά άφησε να φανεί δημόσια και διάχυτη η δυσφορία του. Στον απόηχο των όσων έγιναν χθες το πρωί στο κέντρο της Λάρισας, ο κ. Κόκκαλης είπε επίσης πως "τα μέτρα για τη διασφάλιση της εγχώριας παραγωγής και οι έλεγχοι στις εισαγωγές αιγοπρόβειου γάλατος έπρεπε να έχουν γίνει... χθες", σε πλήρη αντίθεση με όσα υποστήριζε από το βήμα του Συνεδρίου του Economist ο πολιτικός του «συγκάτοικος» στο Υπουργείο.

Είναι προφανές πως δεν έχουν φθάσει στο... αμήν μόνο οι κτηνοτρόφοι, αλλά και πολλοί άλλοι που παρατηρούν αυτή την αδικαιολόγητη ολιγωρία του κρατικού μηχανισμού, που οδηγεί σε βέβαιο αφανισμό έναν από τους εναπομείναντες δυναμικούς κλάδους της χώρας...

Γ.Ρ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass