Το όραμα Χατζηλάκου για την Αγροτική Ανάπτυξη

ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΟ ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Δημοσίευση: 24 Μαϊ 2018 16:20

Ημερίδα με θέμα «Όραμα Χατζηλάκου για την Αγροτική Ανάπτυξη της Θεσσαλίας» θα διεξαχθεί αύριο Παρασκευή 25 Μαΐου, στο Συνεδριακό Κέντρο του ΤΕΙ Θεσσαλίας, στην πόλη της Λάρισας, από το Τμήμα Μηχανικής Βιοσυστημάτων (Πρώην Γεωργικών Μηχανών και Αρδεύσεων), της Σχολής Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής του ΤΕΙ Θεσσαλίας.

Την ημερίδα θα στηρίξουν το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, η Περιφέρεια Θεσσαλίας, το ΓΕΩΤΕΕ Κεντρικής Ελλάδας και ο Γεωπονικός Σύλλογος Λάρισας.

Οι σκοποί της ημερίδας είναι πολλαπλοί με ενδεικτικούς: Να αναδειχθεί το θέμα της εκμηχάνισης της γεωργίας στη Θεσσαλία σήμερα. Να καταγραφούν τα εγγειοβελτιωτικά έργα και οι άξονες της μελλοντικής κατάστασης αυτών όπως τα οραματίστηκε ο Γ. Χατζηλάκος. Να διερευνηθούν οι πολιτικές και οι πρακτικές διαχείρισης του αρδευτικού νερού στο πλαίσιο εφαρμογής του Διαχειριστικού Σχεδίου και της επίδρασης της κλιματικής αλλαγής με στόχο την αντιμετώπιση των προβλημάτων της γεωργίας στη Θεσσαλία. Να παρουσιαστεί ένα πλαίσιο εφαρμοσμένων τεχνολογικών-επιστημονικών μέτρων και συστημάτων, όπως αυτό της Γεωργίας Ακριβείας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass