Πανελλαδική σύσκεψη αγροτών στον Παλαμά Καρδίτσας

ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΜΕ ΖΗΜΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΝΟΝΤΑΙ

Δημοσίευση: 04 Ιουλ 2018 16:46

Τα οξυμένα προβλήματα των αγροτών θέτουν σε εγρήγορση την Πανελλαδική Επιτροπή των μπλόκων και οργανώνουν σύσκεψη γι’ αύριο Πέμπτη μεσημέρι (12 μ.), στο Πνευματικό Κέντρο του Παλαμά Καρδίτσας.

Στη συγκέντρωση των αγροτών θα συζητηθούν τα προβλήματα που εξακολουθούν να απασχολούν τους αγρότες, οι οποίοι έχουν ξεκινήσει κινητοποιήσεις εν μέσω θέρους. Στον σκοπό της σύσκεψης που είναι να αναδειχθούν τα προβλήματά τους και να επικαιροποιηθεί το διεκδικητικό πλαίσιο των κινητοποιήσεων που πρόκειται να ακολουθήσουν, αναφέρθηκαν εκπρόσωποι των Αγροτικών Συλλόγων Λάρισας και Καρδίτσας στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου που έδωσαν χθες το μεσημέρι στο ξενοδοχείο «Μετροπόλ» στη Λάρισα.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΕΟΑΣΝΛ Ρίζο Μαρούδα «οι συνεχείς βροχοπτώσεις του περασμένου διαστήματος που προκάλεσαν ζημιές σε ομάδες παραγωγών και δεν αναγνωρίζονται ως ζημιογόνες αιτίες από τον ΕΛΓΑ, η αύξηση του κόστους παραγωγής, τα φυτοφάρμακα, αλλά και οι τιμές που συνεχώς κατρακυλούν, έχουν εξοργίσει τους αγρότες που ετοιμάζονται για νέες κινητοποιήσεις τον ερχόμενο χειμώνα».

Οι εκπρόσωποι των ομοσπονδιών απευθύνουν κάλεσμα και ζητούν να υπάρξει μαζική συμμετοχή από τους αγρότες τόσο στη σύσκεψη όσο και στις κινητοποιήσεις που οργανώνονται το επόμενο διάστημα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass