Υποτροφίες-φωτοβολταικά και συνεργατισμός από τον Ν. Πρίντζο

Δημοσίευση: 31 Αυγ 2018 11:04

Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Βόλου για 3η συνεχόμενη χρονιά θα χορηγήσει 15 υποτροφίες σε παιδιά που θα σπουδάσουν εκτός της Θεσσαλίας και αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα. Το ποσό της υποτροφίας είναι 400 ευρώ τον μήνα και για το χρονικό διάστημα Σεπτέμβριο 2018 έως και τον Μάιο 2019. Όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος του ΑΣ Βόλου Νικήτας Πρίντζος «στα γραφεία του Συνεταιρισμού στην Ά ΒΙΠΕ Βόλου θα  παραλαμβάνονται οι αιτήσεις  και δικαιολογητικά, τα οποία θα αξιολογηθούν από αρμόδια επιτροπή αξιολόγησης.

Ταυτόχρονα ο κ. Πρίντζος ανακοίνωσε πως ολοκληρώθηκε η επένδυση του φωτοβολταϊκού πάρκου του Αγροτικού Συνεταιρισμού Βόλου ισχύος  500KW και κόστους 600.000 ευρώ στο Στεφανοβίκειο. Το έργο έχει ενταχθεί στο επενδυτικό πρόγραμμα Π.Α.Α. «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΠΑΛΤΑΤΖΗΣ» του ΥΠΑΑΤ και επιδοτείται σε ποσοστό 43%.Η επένδυση κρίνεται ιδιαιτέρως συμφέρουσα καθόσον θα αποσβεστεί σε σύντομο χρονικό διάστημα, όχι μεγαλύτερο των 3 ετών. Σε συνδυασμό με το φωτοβολταϊκό των 100KW που είναι εγκατεστημένο στην οροφή της Γαλακτοβιομηχανίας ΕΒΟΛ αποτελεί ιδιαίτερα επωφελής  για την Οργάνωση. Η σύνδεση του πάρκου με το δίκτυο της ΔΕΗ είναι προγραμματισμένη για την ερχόμενη εβδομάδα. Η παραγόμενη από το πάρκο ηλεκτρική ενέργεια θα συμψηφίζεται με την ηλεκτρική ενέργεια που καταναλώνεται από την γαλακτοβιομηχανία ΕΒΟΛ, όπως προβλέπεται στο πρόγραμμα NET METERING. Τέλος ο κ. Πρίντζος γνωστοποίησε πως στις 22 Σεπτεμβρίου και ώρα 11:00 στα Φάρσαλα, αναλαμβάνει την πρωτοβουλία να πραγματοποιηθεί γενικευμένη συγκέντρωση των αγροτών της ευρύτερης περιοχής του Θεσσαλικού χώρου κατά την διάρκεια της οποίας θα συζητηθούν τα μεγάλα προβλήματα που απασχολούν τον αγροτικό κόσμο και άπτονται της επιβίωσής του. Θα κατατεθούν συγκεκριμένες προτάσεις και θα ληφθούν αντίστοιχες αποφάσεις για την άμεση υλοποίησή τους προς όφελος των αγροτών. Ιδιαίτερη μνεία θα γίνει στο σημαντικό θέμα του συνεργατισμού στον Θεσσαλικό χώρο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass