ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ

Τρακτέρ στον κάμπο και νέα κάθοδος στην Αθήνα

Δημοσίευση: 09 Δεκ 2015 8:59

Του Γιώργου Ρούστα

«Τα τρακτέρ στους δρόμους και κάθοδος στην Αθήνα». Με τη φράση αυτή οι εκπρόσωποι των Συντονιστικών Επιτροπών Αγώνα των αγροτών που συμμετείχαν σε χθεσινοβραδινή σύσκεψη στα γραφεία της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Παραγωγών Λαϊκών Αγορών στην Αθήνα, έδωσαν το στίγμα των προθέσεων τους για τις φετινές κινητοποιήσεις. Οι οριστικές αποφάσεις για τον χρόνο εξόδου των τρακτέρ στους δρόμους θα ληφθούν σε νέα συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2016 στην Αθήνα. Σύμφωνα με πληροφορίες στη χθεσινή σύσκεψη προκρίθηκε το σενάριο εξόδου των τρακτέρ στους δρόμους κάθε νομού, αμέσως μετά τις γιορτές και η κορύφωση του αγώνα θα γίνει με νέο συλλαλητήριο στην Αθήνα, το οποίο δεν θα έχει ημερομηνία λήξης. Η ανακοίνωση των εκπροσώπων των αγροτικών φορέων της χώρας, μετά τη λήξη της πανελλαδικής σύσκεψης αναφέρει τα εξής: «Η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα των Αγροκτηνοτρόφων και Αλιέων που συνεδρίασε χθες στα γραφεία της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Παραγωγών Λαϊκών Αγορών, εκπροσώπων των Αγροτικών και Κτηνοτροφικών Φορέων -Οργανώσεων αφού εκτίμησε τη μεγαλειώδη κινητοποίηση στις 18 Νοεμβρίου στην Αθήνα και αφού διαπίστωσε ότι η κυβέρνηση αναγκάστηκε να μεταφέρει την κατάθεση των νομοσχεδίων για το Ασφαλιστικό και το Φορολογικό σε μετέπειτα χρόνο χωρίς όμως να τα αποσύρει, και επειδή ο πρωθυπουργός μέχρι σήμερα δεν έχει ανταποκριθεί στο αίτημά μας για συνάντηση, αποφασίστηκε να εντείνουμε τον αγώνα μας με πολύμορφες κινητοποιήσεις σε τοπικό - νομαρχιακό -περιφερειακό επίπεδο. Νέα Συνάντηση της Συντονιστικής Επιτροπής για απόφαση κλιμάκωσης του Αγώνα την Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2016 στην Αθήνα».

Τον νομό Λάρισας εκπροσώπησαν οι συνεταιριστές κ. Χρ. Σιδερόπουλος, Φάνης Τραγάκης, Τριαντ. Τσινούλης, Παναγ. Καλογιάννης, ενώ παρέστησαν και οι εκπρόσωποι του Συνδέσμου Αγροτικών Φωτοβολταϊκών κ. Κ. Σπανούλης, Γ. Ζιάμας.

Υπενθυμίζεται πως η Συντονιστική Επιτροπή νομού Λάρισας έχει προγραμματίσει σύσκεψη των τοπικών φορέων αύριο Πέμπτη στον Πλατύκαμπο, όπου θα συζητηθούν όλα τα παραπάνω ενδεχόμενα.  

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass