ΧΘΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΧΙΛΛΕΑ ΝΕΟΚΑΙΣΑΡΕΙΑΣ ΜΕ ΣΚΟΡ 2-1

Ηττήθηκε ο Τύρναβος και ελπίζει μόνο σε… θαύμα

*Αποβλήθηκε ο Κωστούλας, ενώ εκφράσθηκαν πολλά παράπονα για τη διαιτησία

Δημοσίευση: 11 Απρ 2016 8:27

Τέσσερις αγωνιστικές πριν πέσει η αυλαία του πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής κατηγορίας, ο Τύρναβος 2005 γνώρισε χθες την ήττα στο γήπεδό του από τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας με σκορ 2-1 και πλέον μόνο με… θαύμα, θα παραμείνει στην κατηγορία.

Το κακό ήταν διπλό λοιπόν για τους «κυανέρυθρους», καθώς ο αντίπαλός τους εξασφαλίζει κατά 99% τη σωτηρία και μόνη ομάδα που κυνηγά, είναι ο Εθνικός Φιλιππιάδας.

Από την πλευρά του Τυρνάβου εκφράσθηκαν πολλά παράπονα για τη διαιτησία, αλλά όταν δεν μπορείς να κερδίσεις μια ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους με σένα, τότε τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο δύσκολα...

Ο Τύρναβος με νέο τεχνικό στον πάγκο τον Γιώργο Βαζάκα  μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και στο 5’ ο Τασιούλης βγήκε τετ-α-τετ αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει, ενώ στο 13’ ο Βούζας επιχείρησε το σουτ και η  μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ. Δύο λεπτά αργότερα στο 15΄πάλι  ο  Βούζας από δεξιά έβγαλε τη σέντρα και την μπάλα μετά  την κεφαλιά  του Κωστούλα, αμυντικοί των φιλοξενουμένων την απομάκρυναν σε κόρνερ.

Στο 31′, ο Βούζας  τροφοδότησε τον Κωστούλα, με τον τελευταίο να πλασάρει εξ επαφής και τον Βασιλειάδη να κάνει την απόκρουση του αγώνα και να στερεί στον Τύρναβο το 1-0.

Ένα σουτ του Νάκα στο 33′  δεν ανησύχησε τον Παπαγιάννη και το πρώτο ημίχρονο έκλεισε με την υπόδειξη κίτρινης κάρτας στον Αϊβάζη για φάουλ στον Παναγιωτίδη, τρία λεπτά πριν την ανάπαυλα, στο 42’.

Στην επανάληψη, ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας ισορρόπησε το παιχνίδι και προηγήθηκε στο 51′, όταν  από αδράνεια της άμυνας ο Μανίκας πλάσαρε εύστοχα τον Παπαγιάννη και έκανε το  0-1. Στην αρχή της φάσης, οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα για μη καταλογισμό φάουλ στον Λίταινα, φάση από την οποία ουσιαστικά ξεκίνησε και το γκολ.

Ο Τύρναβος, με το άγχος να γίνεται μεγαλύτερο

πέρασε στην επίθεση και ο Βούζας σούταρε από καλή θέση στο 64′ και ο Βασιλειάδης απέκρουσε την μπάλα. Στο 72′  ο Αϊβάζης σέντραρε από δεξιά με στόχο τον Κωστούλα, κι εκείνος πριν προλάβει να φτάσει στην μπάλα, ανατράπηκε από τον Τασίδη, με τον αμυντικό του Αχιλλέα να σπρώχνει από πίσω τον επιθετικό του Τυρνάβου και τον διαιτητή της αναμέτρησης, Μαρόπουλο, να υποδεικνύει τη συνέχεια του παιχνιδιού. Οι διαμαρτυρίες ήταν πολλές και μαζικές, με μόνο αποτέλεσμα την αποβολή του Κωστούλα με απευθείας κόκκινη κάρτα για διαμαρτυρία. Δύο λεπτά αργότερα στο 74΄ ο σκόρερ του πρώτου τέρματος του Αχιλλέα, Μανίκας, σε  αντεπίθεση, είδε τον Παπαγιάννη εκτός εστίας και δύο μέτρα έξω από τη μεγάλη περιοχή, τον «κρέμασε», διπλασιάζοντας τα γκολ της ομάδας του και τα προσωπικά του παράλληλα. Στο 80′ είχαμε την πρώτη κίτρινη για παίκτη των φιλοξενούμενων, όταν ο Λαζαρίδης σταμάτησε αντικανονικά τον Τασιούλη.

Στο 84′, ο Τύρναβος μείωσε σε 1-2 , όταν ο Κόκκορας σέντραρε, ο Βούζας σούταρε, ο Βασιλειάδης απέκρουσε άλλη μια φορά, δεν κατάφερε όμως να νικήσει και τον Λίταινα, που στην επαναφορά διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας και των καθυστερήσεων παρά τις προσπάθειες των παικτών του Τυρνάβου, δεν άλλαξε το αποτέλεσμα.

Πολλά παράπονα εκφράσθηκαν στο τέλος από την πλευρά του Τυρνάβου για τη διαιτησία των κ.Μαρόπουλου (Ημαθίας), Στεφούλη(Γρεβενών), Κωτούλα(Τρικάλων).

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 (Γιώργος Βαζάκας): Παπαγιάννης, Αϊβάζης (87’ Γελαλής), Μπαρούτας, Καρλιάμπας, Καρατάσιος, Μανιώτης, Τασιούλης (62’ Κόκκορας), Λούγκος, Βούζας, Λίταινας, Κωστούλας.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΕΟΚΑΙΣΑΡΕΙΑΣ (Νίκος Θεοδοσιάδης): Βασιλειάδης, Λαζαρίδης, Δερμίσης, Τασίδης, Καρατζάογλου, Ζαχαράκης, Νάκας (51’ Ηλιάδης), Μιχαηλίδης (67’ Χατζηκωσταντίνου), Τσαγκαράκης, Μανίκας (84’ Καπασακαλίδης), Παναγιωτίδης

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass