Ο ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ

Κατέληξε σε μια εξάδα

* Πάτο, Μπόγιοβιτς, Μπανούσης, Βέρτζος, Ουρτάδο και Ναγιάρ

Δημοσίευση: 18 Ιουν 2016 11:40

 

Του Σωτ. Κέλλα

Σύμφωνα με πληροφορίες που από χθες ανέφερε η «Ελευθερία» ο νέος τεχνικός της ΠΑΕ ΑΕΛ Άγγελος Αναστασιάδης παρέδωσε στη διοίκηση τη λίστα για τους παίκτες που δεν είναι στα πλάνα του και πλέον ο τεχνικός διευθυντής Θωμάς Κυπαρίσσης ανέλαβε το δύσκολο έργο να τους ειδοποιήσει είτε ότι δεν ανανεώνονται τα συμβόλαιά τους είτε ότι πρέπει να βρούνε ομάδες για να συνεχίσουν την καριέρα τους αφού κάποιοι δεσμεύονται με συμβόλαια.

Οι δυο παίκτες που έχουν τελειώσει τα συμβόλαιά τους και δεν πρόκειται να ανανεωθούν είναι ο Μπόγιοβιτς και ο Μπανούσης που ειδοποιήθηκαν από την ΠΑΕ ΑΕΛ. Ο πρώτος έχει άγνωστο προορισμό ενώ ο δεύτερος (από τους αρχηγούς της ομάδας στο ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου) μάλλον κοιτάει στο εξωτερικό.

Από κει και πέρα οι υπόλοιπες περιπτώσεις είναι δύσκολες καθώς είναι παίκτες που έχουν συμβόλαια και η ΠΑΕ τους πρότεινε να αποζημιωθούν μέχρι τέλη Ιουνίου για τα δεδουλευμένα τους αλλά και να βρούνε από τώρα ομάδες.

Ο πρώτος είναι ο Πάτο με τον οποίο οι διαπραγματεύσεις αποχώρησης είναι σε καλό δρόμο, η δεύτερη περίπτωση είναι ένας εκ των αρχηγών στην αρχή της περιόδου ο Άγγελος Βέρτζος που δεν γνωρίζουμε τι θα πράξει αν και σίγουρα είναι περιζήτητος με βάση την εξαιρετική αγωνιστική του παρουσία την περσινή περίοδο. Οι άλλοι δυο είναι ο Ουρτάδο και ο Ναγιάρ για τους οποίους ειδοποιήθηκαν οι μάνατζέρ τους να βρούνε ομάδες και λογικά φαίνεται ότι με τον Ναγιάρ δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα αλλά και ο Ουρτάδο θα έχει προτάσεις.

Αυτές όμως δεν είναι οι μοναδικές περιπτώσεις που είναι εκτός πλάνων του Άγγελου Αναστασιάδη καθώς υπάρχουν δυο ακόμα ποδοσφαιριστές που είναι ερωτηματικό του προπονητή και ο ένας αγωνίζεται στην άμυνα ενώ ο άλλος πλάγιος επιθετικός. Θα αποφασίσει οριστικά ο προπονητής τις επόμενες μέρες.

Στις 4 Ιουλίου θα ξεκινήσει προετοιμασία η ομάδα(από την πρώτη μέρα με μπάλα) αλλά δεν αποκλείεται ακόμα και εφόσον η ομάδα πάει στο Ελατοχώρι που θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας κάποιοι παίκτες να μην ικανοποιήσουν τον προπονητή και να ζητηθεί η λύση συνεργασίας μαζί τους.

Από κει και πέρα υπάρχει κίνηση και για μεταγραφές αλλά ακόμα δεν βρίσκεται καμία σε προχωρημένο στάδιο.

Τέλος το πρώτο φιλικό η ΑΕΛ θα το δώσει στις 27 Ιουλίου και θα είναι με αντίπαλο εκτός έδρας(γίνεται προσπάθεια να παίξει στη Λιβαδειά με τον Λεβαδειακό του γνώριμου προπονητή Ράτκο Ντόστανιτς).

Η Ομόνοια απέκτησε τον Κλέιτον

Η Ομόνοια προχώρησε σε ακόμη μια μεταγραφική κίνηση. Ήρθε σε συμφωνία με τον Σίλβα Κλέιτον. Η ομάδα της Κύπρου ανακοίνωσε την καταρχήν συμφωνία με τον πρώην παίκτη της ΑΕΛ, Σίλβα Κλέιτον. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΟΜΟΝΟΙΑ ανακοινώνει την καταρχήν συμφωνία με τον 33χρονο Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό, Σίλβα Κλέιτον».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass