ΣΥΝΕΤΡΙΨΕ ΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟ ΜΕ 7-1 ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ 3ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΗΣ Α1 ΕΠΣΛ

Καταιγιστικός ο Ηρακλής Λάρισας

*Μεγάλο «διπλό» για το Ελευθεραί στο Συκούριο (3-0) *Οι Γόννοι κέρδισαν στο γειτονικό ντέρμπι το Πουρνάρι (3-1) *Πολύτιμη νίκη στα Βούναινα για τη Νεάπολη (0-1)

Δημοσίευση: 26 Σεπ 2016 10:08

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Αυτή τη φορά δεν σταμάτησε στα πέντε γκολ όπως μας είχε συνηθίσει στα δύο πρώτα παιχνίδια.

Ο Ηρακλής Λάρισας ήταν καταιγιστικός και συνέτριψε τον Αμπελωνιακό με 7-1 χθες στο γήπεδο Νεάπολης στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 Ερασιτεχνικής κατηγορίας.

Σ’ ένα παιχνίδι που στο ξεκίνημά του δεν προϊδέαζε για κάτι τέτοιο, αφού ο Αμπελωνιακός στα πρώτα λεπτά ανέπτυξε επιθετικές πρωτοβουλίες και έδειχνε ότι πήγε στη Νεάπολη για να διεκδικήσει το καλύτερο, τελικά τα πάντα ανετράπησαν από τους παίκτες του Γιάννη Τσακμακίδη που στη συνέχεια μετέτρεψαν την αναμέτρηση σε παράσταση για έναν ρόλο.

Στο 25’ μετά από ενέργεια και πάσα του Αποστόλου (διείσδυσε από τα αριστερά στη μεγάλη περιοχή και έφτασε πολύ κοντά στο δεξί κάθετο δοκάρι της αντίπαλης εστίας), ο Γκιουρσάνης έπιασε το πρώτο σουτ, η μπάλα κόντραρε και ο Σουλτούκης με νέο σουτ την έστειλε στα δίχτυα κάνοντας το 1-0. Στο 31’ μετά από φάουλ του Μολά, ο Ψωμολιάς εκμεταλλεύτηκε τη λανθασμένη εκτίμηση του τερματοφύλακα, «τσίμπησε» την μπάλα με το κεφάλι και έγραψε το 2-0, στο 40’ ο Γκιουρσάνης σε δεύτερο χρόνο μετά την κάθετη πάσα του Φώτου έγραψε το 3-0, ενώ στο 42’ ο ίδιος παίκτης με διαγώνιο σουτ ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 4-0.

Η ατυχία συνεχίστηκε για τους φιλοξενούμενους που στο 45’ έχασαν πέναλτι με τον Τσετιροκλή.

Στο 53’ ο Γκιουρσάνης εκμεταλλεύτηκε λάθος συνεννόηση της αντίπαλης άμυνας και από κοντά έκανε το 5-0 για να μειώσει στο 62’ σε 5-1 ο Πούλιος με ωραίο πλασέ.

Στο 66’ έχασαν πέναλτι οι γηπεδούχοι με τον Μπάμη (σημάδεψε άουτ), στο 71’ ο Σπανός με διαγώνιο σουτ έγραψε το 6-1, ενώ στο 75’ ο Αποστόλου διαμόρφωσε το τελικό 7-1.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Τσακμακίδης): Μαγαζιώτης, Φορτομάρης, Καλπίας, Ψωμολιάς, Καραγιάννης, Μολάς, Μπάμης, Σουλτούκης (58’ Σπανός), Φώτος, Δ. Αποστόλου (80’ Κυριάκης), Γκιουρσάνης (76’ ).

ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ (Μαστοροδήμος): Βραζιτίκος (33’ λ.τ. Γκουγκουλής), Παυλίδης, Φετάου (71’ Καρυπίδης), Αλεξόπουλος, Δαλακώνης, Φάκας (46’ Πούλιος), Δίχρης, Χατζούλης, Λιάκος, Τσετιροκλής, Ε. Αποστόλου.

***

Στο Συκούριο το Ελευθεραί πήρε πολύ μεγάλο «διπλό» με 3-0 επί του Κισσάβου Συκουρίου και πραγματοποιεί πολύ καλό ξεκίνημα στη φετινή διοργάνωση.

Οι πολλές απουσίες δυσκόλεψαν τους γηπεδούχους οι οποίοι όμως είχαν καλές ευκαιρίες, αλλά στην επανάληψη οι παίκτες του Βαγγέλη Κώτσιου έκαναν την υπέρβαση και χάρη στα γκολ των Γκουζιώτη (55’), Φουσίκα (62’, πέν.) και Μαυρουδή (81’) πήραν την πολύτιμη νίκη.

Σημαντικό ήταν και το τρίποντο του Ολύμπου Γόννων στο γειτονικό ντέρμπι με το Πουρνάρι (3-1) που τους διατήρησε στα υψηλά στρώματα του βαθμολογικού πίνακα. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν πέναλτι στο 2’ και την ευκαιρία να προηγηθούν στο σκορ και να δώσουν άλλη εξέλιξη στο παιχνίδι. Έτσι οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 31’ με τον Σιούτα αλλά ο Κανάκης ισοφάρισε στο 37’ για το Πουρνάρι. Τελικά στην επανάληψη ο Όλυμπος πήρε τη νίκη χάρη στα γκολ των Τσούγια (59’) και Ζάρρα (77’). Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο αντίπαλοι είχαν από μία αποβολή (Τσιαπλές, Θ. Κρητικός).

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της ημέρας Κιλελέρ και Αγ. Ανάργυροι μοιράστηκαν βαθμούς και γκολ (Χατζής 30’, Αμαρλαριώτης 58’), η Αμπελιά πανηγύρισε την πρώτη της νίκη με 2-1 επί της Ραχούλας μετά από ανατροπή στην επανάληψη (Ν. Μιαρίτης 83’, Δ. Μιαρίτης 88’ - Γκόγκουρας 45’), η Νεάπολη κατάφερε να φύγει νικήτρια έστω και με 1-0 από τα Βούναινα (Καλόγηρος 79') και να πάρει τρεις πολύτιμους βαθμούς για τη συνέχεια, ενώ Αβέρωφ και Δαμασιακός «κόλλησαν στο 0-0.

ΤΑ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Αβέρωφ – Δαμασιακός      0-0

Γόννοι – Πουρνάρι    3-1

Κιλελέρ – Αγ. Ανάργυροι     1-1

Βούναινα – Νεάπολη          0-1

Αμπελιά – Ραχούλα 2-1

Γλαύκη – Ολύμπικ/Ν. Καρυές        0-3 ά.α.

Ηρακλής Λάρ. – Αμπελωνιακός    7-1

Φιλοκτήτης – Χάλκη 3-0 ά.α.

Συκούριο – Ελευθεραί        0-3

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Ηρακλής Λάρ.          17-1   9

Φιλοκτήτης    9-1     9

Ελευθεραί     6-0     9

Γόννοι 5-2     7

Ολύμπικ/Ν. Καρυές 8-4     6

Νεάπολη       4-4     6

Αμπελιά        2-1     5

Πουρνάρι       5-4     4

Δαμασιακός 5-4     4

Αβέρωφ        3-2     4

Αμπελωνιακός         2-8     3

Συκούριο       3-4     3

Α.Ε. Κιλελέρ  4-5     2

Βούναινα       3-4     2

Αγ. Ανάργυροι         1-6     2

Ραχούλα       1-10   0

*Ηρακλής Χάλκης και Δάφνη Γλαύκης αποβλήθηκαν από το πρωτάθλημα.

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (1/10, 16:30)

Αγ. Ανάργυροι - Πουρνάρι

Νεάπολη - Γόννοι

Ραχούλα - Α Ε Κιλελέρ

Ολύμπικ/Ν. Καρυές– Βούναινα

Αμπελωνιακός - Αμπελιά

Ελευθεραί - Ηρακλής Λάρ.

Δαμασιακός – Φιλοκτήτης

Συκούριο – Αβέρωφ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass