ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗ ΛΙΒΑΔΕΙΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ (18:15)

Με πάθος και σοβαρότητα η ΑΕΛ

* Έχει ως στόχο να πετύχει μια νέα νίκη και να ανέβει ψηλότερα

Δημοσίευση: 30 Σεπ 2016 10:22 | Τελευταία ενημέρωση: 30 Σεπ 2016 11:30

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Με την ψυχολογία στο…limit tap μετά τη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού στο AEL FC ARENA, η ΑΕΛ αγωνίζεται αύριο και ώρα 18:15 στη Λιβαδειά, κόντρα στον τοπικό Λεβαδειακό.

Το παιχνίδι διεξάγεται στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League και παρουσιάζει ενδιαφέρον καθώς κ οι δυο ομάδες προέρχονται από νικηφόρα αποτελέσματα και θέλουν να δώσουν συνέχεια, στις επιτυχίες.

Οι «βυσσινί» θα αγωνισθούν με την ίδια συνταγή που έπαιξαν κόντρα στους πρωταθλητές και αν δείξουν το ίδιο καλό αγωνιστικό πρόσωπο, έχουν πολλές πιθανότητες να αποσπάσουν θετικό αποτέλεσμα.

Ο τεχνικός της ΑΕΛ Άγγελος Αναστασιάδης,

ζήτησε από τους παίκτες του να είναι σοβαροί και συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, διότι όσο λιγότερα λάθη κάνουν τόσο και οι πιθανότητες για να πάρουν διπλό, θα είναι περισσότερες.

Απόντες από την αυριανή αναμέτρηση με το Λεβαδειακό θα είναι οι τραυματίες, Γεννάδιος Ξενοδόχοφ και Τσίμο Ναβάρο, ενώ και ο Μανώλης Μονιάκης που θα δοκιμάσει σήμερα, μάλλον δύσκολα θα μπορέσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του.

Όσον αφορά στον Άντονι Φατιόν που τραυματίστηκε στο πρόσωπο στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, θα αγωνιστεί μάλλον κανονικά, φορώντας προστατευτική μάσκα.

Να σημειώσουμε πως τραυματίας είναι και ο Γιάννης Μασούρας, από τον αγώνα της U-20 με τον Ολυμπιακό, την περασμένη Κυριακή.

Σήμερα είναι προγραμματισμένη μια πρωινή προπόνηση, η ομάδα θα γευματίσει το μεσημέρι στη θεσσαλική πρωτεύουσα και εν συνεχεία το απόγευμα θα αναχωρήσει για την πρωτεύουσα της Βοιωτίας, όπου και θα διανυκτερεύσει, σε ξενοδοχείο της περιοχής.

Ο ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ ΠΑΛΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΑΕΛ

Ο ρέφερι, Αναστάσιος Παπαπέτρου, από τον Σύνδεσμο Αθηνών, κλήθηκε να διαιτητεύσει την εκτός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΛ με το Λεβαδειακό, που θα γίνει αύριο Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2016 στις 18:15 στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς. Ο διαιτητής από την Αθήνα, Τάσος Παπαπέτρου, γνωστός από το οφσάιντ από πλάγιο και μία λανθασμένη αποβολή στο 71' επιθετικού της ΑΕΛ στην αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό, για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League 2011-2012, στο AEL FC ARENA, είναι μοναχοπαίδι του παλαιού διαιτητή Γιάννη Παπαπέτρου, γεννήθηκε στις 13 Ιανουαρίου 1985, έβγαλε τη σχολή διαιτησίας το 2002 και βρίσκεται από το 2011 στους πίνακες διαιτητών Superleague. Η επιβράβευση των προσπαθειών άργησε αλλά ήρθε για τον Τάσο Παπαπέτρου. Αγώνες Super League σφυρίζει από τη σεζόν 2013-2014 ο Αθηναίος ρέφερι Τάσος Παπαπέτρου. Βοηθοί του θα είναι ο Ιωάννης Τουμπακάρης και ο Ανδρέας Φωτόπουλος επίσης από τον σύνδεσμο Αθηνών. Τέταρτος θα είναι ο Γεώργιος Μπλάνας από την Ένωση Μεσσηνίας και τέλος παρατηρητής ορίστηκε ο Γρηγόριος Πάνου από την Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας.

Αναλυτικά οι ορισμοί για την 6η αγωνιστική:

ΣΑΒΒΑΤΟ 1 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016

16:00 Κέρκυρα-ΠΑΣ Γιάννινα : Γιαννουλάκης (Χανίων), Δημητριάδης (Καστοριάς), Γεωργαράκος (Αθηνών), 4ος Παππάς (Αθηνών), παρ.Εμμανουήλ Παπαδάκης(Λασιθίου)

18:15 Λεβαδειακός-ΑΕΛ: Παπαπέτρου (Αθηνών), Τουμπακάρης, Φωτόπουλος (Αθηνών), 4ος Μπλάνας (Μεσσηνίας), παρ. Γρηγόριος Πάνου(Αιτωλοακαρνανίας).

20:30 Ηρακλής-Πανιώνιος: Νεοφυτιάδης Μπετσόγλου (Κορινθίας), Πήττας (Ηλείας), 4ος Φουκάκης (Ηρακλείου), παρ.Γεώργιος Μπίκας(Χαλκιδικής)

ΚΥΡΙΑΚΗ 2 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016

16:00 Βέροια-ΠΑΟΚ: Ευαγγέλου (Αθηνών), Χουσκόγλου (Θράκης), Σταυρουλάκης (Ρεθύμνου), 4ος Φωτιάδης (Σερρών), παρ.Μιχαήλ Καλαθενός(Δωδεκανήσου)

18:15 Πλατανιάς-Παναιτωλικός: Λαμπρόπουλος (Ηλείας), Βασιλόπουλος (Έβρου), Κωτούλας (Σερρών), 4ος Βοσκάκης (Ρεθύμνου), παρ.Δημήτριος Μπέρσης(Αρκαδίας)

18:15 Παναθηναϊκός-Αστέρας Τρίπολης: Καλογερόπουλος (Αθηνών), Γρεβένης (Χαλκιδικής), Τάτσης (Ηπείρου), 4ος Κιοτζένης (Ξάνθης), παρ. Γεράσιμος Μαζαράκης(Κεφαλληνίας/Ιθάκης)

20:30 Ολυμπιακός-ΑΕΚ: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου), Ευθυμιάδης (Πιερίας), Δημητριάδης (Μακεδονίας), 4ος Μάνταλος (Καβάλας), παρ. Μιχαήλ Ντάκος(Ξάνθης)

ΔΕΥΤΕΡΑ 3 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016

19:30 Ξάνθη-Ατρόμητος : Δελφάκης (Αρκαδίας), Κωστάρας (Αιτ/νίας), Μεσσήνης (Αχαΐας), 4ος Μήτσιος (Ηπείρου), παρ.Γεώργιος Λιόλιος(Λάρισας)

ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΣΕ ΑΕΛ, ΑΕΚ ΚΑΙ ΠΑΝΙΩΝΙΟ

Με... ποινή 2.500 ευρώ τιμωρήθηκαν ΠΑΕ ΑΕΛ, ΠΑΕ ΑΕΚ και ΠΑΕ Πανιώνιος για τη συμπεριφορά των οπαδών τους στα ματς της 5ης αγωνιστικής της Super League. Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο, αποφάσισε για τις άνω ποινές

«Βάσει των αναφερομένων στο Φύλλο Αγώνα, στην Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνονται οι επίμαχοι ποδοσφαιρικοί αγώνες, για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά των φιλάθλων τους, επιβάλλεται συνολική χρηματική ποινή δύο χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ».

ΒΡΕΘΗΚΕ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΝΔΡΑ

Με μία λιτή ανακοίνωση η ΠΑΕ ΑΕΛ έκανε γνωστό πως λύθηκε η υπόθεση μεταξύ της εταιρίας συμφερόντων του Βαγγέλη Πλεξίδα (LaFarm) και την ιδιοκτήτριας εταιρίας της «βυσσινί» ΠΑΕ (Ανίκητο Άλογο) σχετικά με προπονητήριο των Δένδρων, χωρίς να χρειαστεί οι δύο πλευρές να βρεθούν «απέναντι» στις αίθουσες των δικαστηρίων, όπου και είχαν προσφύγει.

Στη σχετική ανακοίνωση, αναφέρονται τα εξής: «Εξωδίκως ελύθη η διαφορά μεταξύ της «LA Farm» και της «Ανίκητο Άλογο» για το προπονητήριο των Δένδρων».

ΣΤΗΝ U-17 Ο ΚΟΝΤΟΓΙΩΡΓΟΣ

Ένας ακόμη «μικρός» εντάχθηκε χθες στην ομάδα U-17, της ΑΕΛ. Ο λόγος γίνεται για τον 15χρονο Σωτήρη Κοντογιώργο που αγωνιζόταν στον Ιπποκράτη και στις μικτές ομάδες της ΕΠΣΛ. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ: «Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Κοντογιώργου Σωτήρη (13/02/2001) για την ομάδα Κ17 ο οποίος έχει αγωνιστεί στον Ιπποκράτη και στις μικτές ομάδες της περιοχής μας».

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass