ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ

Νοκ άουτ ο Βαρέλα για ένα μήνα!

*Δυόμισι ώρες κράτησε η χθεσινή προπόνηση της ομάδας

Δημοσίευση: 22 Νοε 2016 10:45

Του Σωτ. Κέλλα

Μέχρι τώρα όλοι ήξεραν ότι στον αγώνα του ερχόμενου Σαββάτου που θα δώσει η ΠΑΕ ΑΕΛ κόντρα στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα δεν θα αγωνισθεί ο τιμωρημένος Ουρτάδο αλλά χθες ήρθε μια ακόμα απουσία, αυτή του Βαρέλα, που υπέστη ρήξη έσω πλαγίου στο δεξί γόνατο και θα απουσιάσει για έναν περίπου μήνα.

Ο τεχνικός Σάκης Τσιώλης ήταν ιδιαίτερα δυσαρεστημένος από την απώλεια του Βαρέλα στον οποίο στηρίζει πάρα πολλά αφού τον θεωρεί εξαιρετικό παίκτη. Ο Ουρουγουανός τραυματίστηκε σε μια φάση στο φιλικό με τον Απόλλωνα Λάρισας όταν μετά από σουτ που είχε στο δοκάρι επιχείρησε να ξαναμπεί στη φάση και βρήκε …χόρτο.

Η απουσία του αποτελεί μεγάλο πλήγμα και τώρα ο Τσιώλης ετοιμάζει εναλλακτική λύση.

Από κει και πέρα η χθεσινή προπόνηση κράτησε δυόμισι ώρες με τους παίκτες να γυμνάζονται σε δυο γκρουπ, στο ένα έγινε εκγύμναση με τους γυμναστές Κοσμά Στράτο και Κώστα Μαντζιώκα και στο άλλο ο Τσιώλης έκανε τακτική.

Για το πώς θα αγωνισθεί η ομάδα της Τρίπολης δεν υπάρχει ακόμα πλάνο και θα φανεί τις επόμενες μέρες ενώ από αύριο θα γίνεται ανάλυση του αντιπάλου σε δυο βίντεο που θα δείξει ο προπονητής καλώντας μάλιστα τους παίκτες για πρωινό όλους μαζί.

Σήμερα υπάρχει μια προπόνηση στις 12 το μεσημέρι αλλά για τακτική ενώ το σχήμα που θα παρατάξει θα φανεί τις επόμενες μέρες.

Το σίγουρο είναι ότι το παιχνίδι της Τρίπολης χρειάζεται προσοχή ώστε η ομάδα να διεκδικήσει την πρώτη εκτός έδρας φετινή νίκη.

Ο τεχνικός της ομάδας Σάκης Τσιώλης σχετικά με την απόδοση της ομάδας στο φιλικό με τον Απόλλωνα Λάρισας(3-2) έκανε τις παρακάτω δηλώσεις: «Ήταν ένα παιχνίδι για να βγάλουμε κάποια συμπεράσματα. Ολοκληρώθηκε εδώ και 15 μέρες περίπου που είμαι στη Λάρισα αυτή η προετοιμασία. Νομίζω πως είμαστε σε πολύ καλό δρόμο. Τα παιδιά δείχνουν πολύ μεγάλη θέληση και αποφασιστικότητα. Σήμερα το τεστ έγινε κόντρα σε μία πολύ καλή ομάδα και πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στον κ. Θεοδοσιάδη γι’ αυτή την ομάδα. Νομίζω ότι έχουμε επικεντρωθεί ήδη για το ματς του Σαββάτου για το παιχνίδι με τον Αστέρα. Θέλω να πιστεύω πως θα είμαστε αυτοί που πρέπει. Θα διορθώσουμε βέβαια και κάποια πράγματα και θα παρουσιαστούμε πάνω από τον μέσο όρο».

Για το πότε θα φαίνονται οι δικές του επιρροές στην ομάδα: «Νομίζω ότι από εδώ αρχίζει. Τώρα έχω και πιο ολοκληρωμένη άποψη για όλους τους παίκτες. Πριν το Αγρίνιο έπρεπε να βγάλω συμπέρασμα για όλο το υλικό 4-5 μέρες. Τώρα έχω βγάλει συμπέρασμα για όλους. Σήμερα κάναμε κάποια τεστ με τον σχηματισμό αλλά και κάποια άλλα με το αναπνευστικό των παικτών που θέλαμε και είμαστε σε καλό δρόμο».

Για το ελληνικό ποδόσφαιρο: «Νομίζω ότι αν είναι να γίνει για καλό καλά έγινε ό,τι έγινε. Αλλά πάντα ξαναρχίζουμε από τον ίδιο παρανομαστή. Το ποδόσφαιρο είναι μία ατέρμονη στερεά ως αναφορά στην οργάνωση και στη διοίκηση. Αλλά όλοι εμείς και ιδιαίτερα οι άνθρωποι του ποδοσφαίρου πρέπει να πιστεύουμε ότι κάτι καλύτερο θα γίνει κι έτσι με αυτή την ελπίδα συνεχίζουμε».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass