Ο ΓΣΛ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΑΡΚΑΔΙΚΟ (17.00, ΚΛ. ΝΕΑΠΟΛΗΣ) ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Με πίστη στις δυνάμεις του

*Στ. Πέρκος: «Αντιμετωπίζουμε έναν αντίπαλο με δυνατό ροτέισον και ισορροπημένο ρόστερ» *Αναχωρεί σήμερα για την Κρήτη η ΑΕΛ ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με το Ηράκλειο

Δημοσίευση: 10 Δεκ 2016 14:00

Μία ακόμα σκληρή δοκιμασία περιμένει σήμερα τον Γυμναστικό, οποίος στις 17.00, στο κλειστό της Νεάπολης υποδέχεται τον Αρκαδικό, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Α2 Εθνικής του μπάσκετ.

Είναι κοινό μυστικό στο στρατόπεδο των «πρασίνων» ότι το σημερινό παιχνίδι είναι από εκείνα που πρέπει να κερδηθούν απέναντι σε μία ομάδα, που ουσιαστικά θέτει τους ίδιους στόχους στη φετινή διοργάνωση. Αυτό από τη μία πλευρά δημιουργεί άγχος, ωστόσο από την άλλη υποχρεώνει τους παίκτες του Στέφανου Πέρκου να δείξουν αποφασιστικότητα, πάθος και κυρίως πίστη στις δυνάμεις τους αφού όπως απέδειξαν την περασμένη εβδομάδα έχουν τις ικανότητες να αναστρέψουν την κατάσταση. Κι αυτό ακριβώς θα επιδιώξουν σήμερα. Ένα νέο ξεκίνημα με τη συμπαράσταση φυσικά του φίλαθλου κόσμου της Λάρισας.

«Πρέπει να είμαστε σκληροί. Αντιμετωπίζουμε μία ομάδα που έχει ισορροπία ψηλών και περιφερειακών, όπως είναι ο Τζουγκαράκης (σέντερ) και οι Καραμαλέγκος (πλέι μέικερ) και Κοψαύτης (γκαρντ)» σχολίασε ο τεχνικός του Γυμναστικού, Στέφανος Πέρκος και πρόσθεσε:

«Είναι μία ομάδα που έχει παρόμοιους στόχους με εμάς, γι’ αυτό πρέπει να κερδίσουμε. Έχει δυνατό ροτέισον, ισορροπημένο ρόστερ και έναν έμπειρο προπονητή».

Σε ό,τι αφορά στο αγωνιστικό μέρος, οι Νίκολιτς και Τσουράκης αναμένεται να δώσουν κανονικά το «παρών» αφού ξεπέρασαν τον τραυματισμό τους, σε αντίθεση με τον Σπανούλη που θα μείνει για ένα ακόμα παιχνίδι εκτός.

Έτσι στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι Κούτρας, Τσουράκης, Τόζιος, Νίκολιτς, Χαιρετίδης, Μπέμπης, Γκιουλέκας, Γουμενόπουλος, Συνετός και Σπυρόπουλος.

ΓΙΑ ΤΟ «2 ΣΤΑ 2» Η ΑΕΛ

Αναχωρεί σήμερα για την Κρήτη η ΑΕΛ ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με το Ηράκλειο, με την οποία πέφτει η αυλαία της 10ης αγωνιστικής της διοργάνωσης. Οι «βυσσινί» θα αναχωρήσουν σήμερα στις 9.00 το πρωί για τη Θεσσαλονίκη και εν συνεχεία θα μεταβούν αεροπορικώς για την Κρήτη. Μάλιστα έχει προγραμματιστεί για σήμερα στις 18.30 το απόγευμα προπόνηση στο κλειστό γυμναστήριο Ηρακλείου.

Στόχος της ΑΕΛ είναι να διευρύνει το σερί των επιτυχιών της, μετά το θετικό αποτέλεσμα της περασμένης εβδομάδας και να διατηρηθεί στις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Ιδιαίτερα προβλήματα δεν υπάρχουν για τον τεχνικό Αβραάμ Παπαδόπουλο που θα έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες που είναι οι Σαριμπαλίδης, Δεληγεώργης, Τσιλούλης, Πολίτης, Καρατάσιος, Παπαχρήστος, Σταμπουλής, Τσούτσος, Μαλτέσιος, Φιλιππόπουλος, Θορστέινσον, Κουβελάς και Κουτίνας.

ΔΕΣΠΟΖΕΙ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΗΣ Ν. ΣΜΥΡΝΗΣ

Στο «σπίτι» του δοκιμάζεται ο πρωτοπόρος και αήττητος Πανιώνιος, που θα φιλοξενήσει στο κλειστό της Νέας Σμύρνης τον τέταρτο της κατάταξης, Φάρο, με τον Γιάννη Συμεωνίδη να πραγματοποιεί σε ένα δυνατό ντέρμπι το ντεμπούτο του στην τεχνική ηγεσία της ομάδας του Κερατσινίου. Ο Ηρακλής θα υποδεχθεί την Καβάλα, με μοναδικό στόχο την υπεράσπιση της έδρας του, προκειμένου να παραμείνει στην... καταδίωξη της κορυφής, ενώ ο τρίτος, Δούκας, θα φιλοξενήσει τον Χολαργό.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΣΗΜΕΡΑ

Ψυχικού, 17.00, Ψυχικό-Αίολος Αστακού

Μετς Α, 17.00, Παγκράτι-Μαχητές Δόξα Πεύκων

Ιβανώφειο (κ.θ.), 17.00, Ηρακλής-Καβάλα

Ν. Σμύρνης, 17.00, Πανιώνιος-Φάρος Κερ.

Εσπέρου, 17.00, Εθνικός-Αμύντας

Δαϊς, 17.00, Δούκας-Χολαργός

Νεάπολης, 17.00, ΓΣ Λαρισαίων 1928-Αρκαδικός

ΑΥΡΙΟ

Δύο Αοράκια, 17.00, Ηράκλειο-ΑΕΛ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 9 αγώνες)

Πανιώνιος           18

Ηρακλής              17

ΑΣΕ Δούκα          16

Φάρος Κερατσινίου         15

Εθνικός 14

ΑΕ Λάρισας         14

Αίολος Αστακού               13

Ψυχικό 13

Αρκαδικός           13

Μαχητές Πεύκων             13

Χολαργός            13

Αμύντας               13

Ηράκλειο             12

Καβάλα 12

Παγκράτι             10

ΓΣ Λαρισαίων 1928          10

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass