ΤΙ ΕΙΠΕ ΧΘΕΣ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΗΣ ΑΕΛ ΣΑΚΗΣ ΤΣΙΩΛΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ

«Μπορούσαμε να το τελειώσουμε στο πρώτο μέρος»

*Ο Ντοντό χάνει το υπόλοιπο του πρωταθλήματος

Δημοσίευση: 20 Ιαν 2017 14:08

Η ΑΕΛ πήρε προχθές έναν πολύτιμο βαθμό στη Βέροια από τη φερώνυμη ομάδα(1-1) αλλά αν το αποτέλεσμα άφησε ικανοποιημένη την τεχνική ηγεσία της ομάδας δεν συνέβη το ίδιο και με τη σοβαρή απώλεια που είχε στο έμψυχο δυναμικό καθώς έχασε τον Βραζιλιάνο Ντοντό για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος μετά το μαρκάρισμα που δέχθηκε από τον παίκτη των γηπεδούχων Καλί.

Ο προπονητής της ΑΕΛ Σάκης Τσιώλης μίλησε χθες στους παίκτες του και τους έδωσε συγχαρητήρια για τον βαθμό που τον χαρακτήρισε πολύτιμο για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Τώρα είπε υπάρχει και το πλεονέκτημα σε ισοβαθμία.

Ο Τσιώλης αναφέρθηκε και στον αγώνα λέγοντας ότι η ομάδα μπορούσε να είχε «καθαρίσει» το παιχνίδι στο πρώτο μέρος που αγωνίσθηκε πολύ καλά ενώ μετά το εκπληκτικό γκολ, όπως το χαρακτήρισε, των γηπεδούχων για ένα δεκάλεπτο δεν φάνηκε.

Δεν αντέδρασε σωστά και στο σημείο εκείνο οι γηπεδούχοι είχαν ψυχολογία και στάθηκε στον τραυματισμό του Ντοντό που θα μπορούσε αν έπαιζε να κρατήσει την μπάλα.

Τώρα η προσοχή όλων είναι στραμμένη στο Κυριακάτικο παιχνίδι με τον Πλατανιά Χανίων όπου ο Τσιώλης δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Ντοντό και Αβραάμ. Επίσης πολύ δύσκολα να παίξει ο «Τσάκο» αλλά και ο Μίλιτς που είναι άγνωστο αν θα αποκτηθεί.

Ο Ρέντζας που συμπλήρωσε κάρτες μάλλον θα δηλωθεί στο εντός έδρας παιχνίδι με την Κέρκυρα.

Πάντως υπάρχουν και ευχάριστα νέα καθώς επιστρέφουν ο Ναζλίδης που εξέτισε την ποινή του, ο Λαμπρόπουλος που αποθεραπεύτηκε ενώ ο Βαρέλα είναι απόλυτα έτοιμος. Προχθές ήταν στην δεκαοκτάδα από την οποία αποκλείστηκε ο Αζέρος Γκουζουλάντε.

Σήμερα έχει προγραμματιστεί προπόνηση για τις 12 το μεσημέρι στο προπονητικό κέντρο των Δένδρων.

ΠΕΡΙ ΝΤΟΝΤΟ

Για τον τραυματισμό του Ντοντό από την ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώθηκαν τα παρακάτω:

«Μετά την υποβολή του Ντοντό σε μαγνητική τομογραφία, από τον γιατρό της ομάδας μας κ.Γιώργο Μπασδέκη, διαπιστώθηκε ότι ο ποιοτικός Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής μας υπέστη διάλυση του έσω πλαγίου συνδέσμου, καθώς και μέρους του χόνδρου στο αριστερό του γόνατο, με συνέπεια ο συντομότερος χρόνος αποθεραπείας να εκτιμάται στις 14 εβδομάδες! Αυτό ήταν το αποτέλεσμα του απάνθρωπου και βρώμικου χτυπήματος του "χασάπη" Καλί, τον οποίο ο Σιδηρόπουλος άφησε ατιμώρητο, αλλάζοντας τις ισορροπίες του αγώνα και τιμωρώντας ουσιαστικά την ΑΕΛ, αφού δεδομένης και της απουσίας του πρώτου σκόρερ μας Ναζλίδη, αντί να συνεχίσει η Βέροια με δέκα παίκτες, συνέχισε η ομάδα μας για μισή ώρα με σέντερ φορ τον ταλαντούχο πλην άπειρο σε αγώνες τέτοιας κρισιμότητας, νεαρό Δημήτρη Καπό. Όπως από χθες ανακοινώσαμε, αύριο θα κατατεθεί σχετική καταγγελία στον Αθλητικό Εισαγγελέα, την οποία θα συνοδεύουν το βίντεο της φάσης του τραυματισμού, καθώς και το σύνολο των ιατρικών εξετάσεων και γνωματεύσεων. Εκτός της καταγγελίας, η ΠΑΕ ΑΕΛ και ο Ντοντό, θα υποβάλουν κατά του Καλί μήνυση για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, αλλά και αγωγή, με την οποία θα διεκδικούν ανάλογη αποζημίωση».

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ

Η ΠΑΕ ΑΕΛ αλλά και ο ιδιοκτήτης κ.Κούγιας, με ανακοίνωσή τους ευχαριστούν την επίσημη ΠΑΕ Βέροια για τη φιλοξενία που παρείχε τόσο στο αγωνιστικό τμήμα, όσο και στους παράγοντες της λαρισινής ομάδας που βρέθηκαν στην πρωτεύουσα της Ημαθίας.

Και καταλήγει… «Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η ανταπόδοση, όποτε μας δοθεί στο μέλλον η ευκαιρία».

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ο ΝΕΟΦΥΤΙΑΔΗΣ

Από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ανακοινώθηκαν οι ορισμοί διαιτητών, βοηθών διαιτητών και παρατηρητών για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League 2016-2017. Ο Γιάννης Νεοφυτιάδης από τον Σύνδεσμο Κορινθίας, θα διαιτητεύσει την εντός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον Πλατανιά, που θα γίνει μεθαύριο Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017 στις 17:15 στο AEL FC ARENA. Βοηθοί του ο Γιάννης Καραγκιζόπουλος από τον σύνδεσμο Ημαθίας και Κωνσταντίνος Νικολαΐδης από τον σύνδεσμο Μακεδονίας. Τέταρτος θα είναι ο Τριαντάφυλλος Τίκας, από την Ένωση Καρδίτσας και τέλος παρατηρητής ορίστηκε ο Τάσος Κάκος από την Ε.Π.Σ. Κέρκυρας.

Αναλυτικά οι ορισμοί της 17ης αγωνιστικής:

Σάββατο 21 Γενάρη

15:00 Ηρακλής-Βέροια: Σελίμος(Λακωνίας), Τσολάκης(Αθηνών), Καλφάκης(Χανίων), 4ος: Μπουμαρσόπουλος(Λάρισας), παρ.: Φλώτσιος(Βοιωτίας)

17:15 Πανιώνιος-Παναιτωλικός: Διαμαντόπουλος(Αρκαδίας), Ζησιμόπουλος(Πειραιά), Γκαβέρας(Αχαίας), 4ος: Δελφάκης(Αρκαδίας)

19:30 Ολυμπιακός-Ξάνθη: Κομίνης(Θεσπρωτίας),Κουρομπύλια(Δυτ. Αττικής), Τουμπακάρης(Αθηνών), 4ος: Ευαγγέλου (Αθηνών), παρ.: Μαζαράκης(Κεφαλληνίας)

Κυριακή 22 Γενάρη

15:00 ΑΕΚ-Αστέρας Τρίπολης: Σιδηρόπουλος(Δωδεκανήσου), Μπαλτάς(Αχαίας), Ποντίκης(Πρέβεζας), 4ος: Φωτιάς(Πέλλας), παρ.: Βέλλιος(Ξάνθης)

17:15 Λεβαδειακός-Ατρόμητος: Φωτιάδης(Σερρών), Ακρίβος(Αθηνών), Νικολακάκης(Ηρακλείου),4ος: Τζοβάρας(Φθιώτιδας), παρ.: Τσαχειλίδης(Πειραιά)

17:15 Λάρισα-Πλατανιάς: Νεοφυτιάδης(Κορινθίας), Καραγκιζόπουλος(Ημαθίας), Νικολαΐδης(Μακεδονίας),4ος: Τίκας(Καρδίτσας), παρ:Κάκος(Κέρκυρας)

19:30 Κέρκυρα-Παναθηναϊκός: Θάνος(Γρεβενών), Σίπκας(Πέλλας), Χαρίσης(Γρεβενών), 4ος: Κατσικογιάννης(Ηπείρου), παρ.: Μαυρόπουλος(Μακεδονίας)

Δευτέρα 23 Γενάρη

19:30 ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ: Γκράνας(Θράκης), Καλφόγλου(Θεσπρωτίας), Πυλαρινός(Ζακύνθου), 4ος: Κουτσιαύτης(Άρτας), παρ.: Σταθόπουλος(Αχαΐας).

ΔΗΜ. ΑΒΡΑΜΟΥΛΗΣ:

Δεν φυγαδευτήκαμε...

Σχετικά με τη συμπεριφορά των φιλάθλων της Βέροιας προς τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξη Κούγια, τον αντιπρόεδρο Ζήση Ντελόπουλο και τον πρώην παίκτη Δημήτρη Αβραμούλη ο τελευταίος έκανε την παρακάτω δήλωση προς την »Ε»: «Η φιλοξενία της επίσημης Βέροιας ήταν άριστη ενώ ορισμένοι μεμονωμένοι φίλαθλοι έβριζαν αλλά αυτό έγινε λόγω των γνωστών καταγγελιών που έχει κάνει ο κ.Κούγιας για τα ύποπτα παιχνίδια. Στο τέλος αφού έφυγαν οι φίλαθλοι εμείς αποχωρήσαμε απλά έχοντας πίσω μας δύο αστυνομικούς και χωρίς να γίνει το παραμικρό κατευθυνθήκαμε στα αυτοκίνητά μας».

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass