ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΑΕΤΟΥ ΜΕ 2-0 ΚΑΙ ΨΥΧΡΟΛΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΥΣ

Στην Αμυγδαλέα «έσπασε» το αήττητο του Αχιλλέα Φ.

*Στους 7 βαθμούς μείωσε ο Δωτιέας Αγιάς που πέρασε με 1-0 από τον Τύρναβο * Ένταση σημειώθηκε μετά το τέλος του αγώνα όταν φίλαθλοι κινήθηκαν απειλητικά προς τον Τσατσαλίδη *Νίκη χρυσάφι για τον Φαλανιακό που ξέφυγε από τη ζώνη των πλέι άουτ

Δημοσίευση: 20 Μαρ 2017 22:36

Ο Αετός Αμυγδαλέας έσπασε το αήττητο του πρωτοπόρου Αχιλλέα Φαρσάλων πετυχαίνοντας μεγάλη νίκη με 2-0 στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας.

Ένα αποτέλεσμα που δίνει νέες διαστάσεις στη μάχη της κορυφής, καθώς ο δεύτερος Δωτιέας Αγιάς πέρασε με 1-0 από τον Τύρναβο και μείωσε τη διαφορά του στους 7 βαθμούς. Μετά το τέλος του αγώνα στον Τύρναβο σημειώθηκε ένταση όταν φίλαθλοι εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο και κινήθηκαν –όπως αναγράφεται στο φύλλο αγώνος- απειλητικά προς τον Τσατσαλίδη. Τελικά με την παρέμβαση των παραγόντων της γηπεδούχου ομάδας και της αστυνομίας που κλήθηκε τα πνεύματα ηρέμησαν.

Νίκη χρυσάφι πέτυχε ο Φαλανιακός με 1-0 επί του ΠΟΕ και ξέφυγε από τη ζώνη των πλέι άουτ, ενώ εξίσου σημαντικές νίκες στη μάχη της παραμονής σημείωσαν η Λάρισα 2012 με 2-1 μέσα στο Βλαχογιάννι και ο Αετός Μακρυχωρίου με το ίδιο σκορ επί του Αστέρα Τυρνάβου.

Στο Καλοχώρι το παιχνίδι της Αναγέννησης με την Αστραπή Ν. Πολιτείας έληξε ισόπαλο 1-1, η Δήμητρα Γιάννουλης επικράτησε με 1-0 της Δόξας Αργυροπουλίου, ενώ ο Οικονόμος Τσαριτσάνης νίκησε με 3-1 τον Σμόλικα Φαλάνης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι και στη χθεσινή αγωνιστική δεν έλειψαν οι διαμαρτυρίες για τη διαιτησία.

Αναλυτικά τα χθεσινά παιχνίδια    :

ΤΑ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Δήμητρα Γιάνν. – Αργυροπούλι     1-0

Οικονόμος – Σμόλικας        3-1

Τύρναβος 2005 - Δωτιέας Αγιάς   0-1

Μακρυχώρι - Αστέρας Τυρν.        2-1

Αμυγδαλέα - Αχιλλέας Φ.   2-0

Καλοχώρι - Αστραπή Ν. Π. 1-1

Βλαχογιάννι - Λάρισα 2012 1-2

Φαλανιακός - ΠΟ Ελασσόνας       1-0

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Αχιλλέας Φ.   63-16  58

Δωτιέας Αγιάς         44-22  51

Δήμητρα Γιάνν.        37-25  39

Οικονόμος     30-23  39

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Τύρναβος 2005       24-22  35

Αμυγδαλέα    32-28  34

Αργυροπούλι 32-34  33

Π.Ο. Ελασσόνας      33-31  32

Σμόλικας       30-27  31

Βλαχογιάννι   30-27  30

Φαλανιακός   32-31  28

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Καλοχώρι      26-31  27

Λάρισα 2012 20-30  25

Μακρυχώρι   20-34  24

Αστραπή Ν.Π.         19-41  20

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Αστέρας Τυρν.         22-73  9

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (26/3, 16:30)

Αχιλλέας Φ. – Σμόλικας

Δωτιέας Αγιάς – Οικονόμος

Λάρισα 2012 - Αμυγδαλέα

Αστέρας Τυρν. - Τύρναβος 2005

Αστραπή Ν. Π. - Βλαχογιάννι

ΠΟ Ελασσόνας - Μακρυχώρι

Αργυροπούλι - Καλοχώρι

Φαλανιακός - Δήμητρα Γιάνν.

ΤΟΝ ΤΙΜΗΣΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΝΙΚΗΣΕ

Το αήττητο του πρωτοπόρου Αχιλλέα Φαρσάλων «έσπασε» χθες στην Αμυγδαλέα, όπου ο τοπικός Αετός πέτυχε πολύ μεγάλη νίκη με 2-0. Πριν την έναρξη του αγώνα η ομάδα της Αμυγδαλέας τίμησε τον Αχιλλέα Φαρσάλων για την κατάκτηση του κυπέλλου αλλά και τον αρχηγό των «κιτρινόμαυρων» Κώστα Νεμπεγλέρα για τη σημαντική του προσφορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Συγκεκριμένα ο πρόεδρος του Αετού κ. Χρ. Καραμούτης απένειμε πλακέτα στον Κ. Νεμπεγλέρα, ο προπονητής Γ. Λιάπης πρόσφερε στον ομόλογό του Τ. Παραφέστα ανθοδέσμη, ενώ οι δύο αρχηγοί αντάλλαξαν λάβαρα των ομάδων τους.

Οι στιγμές χαράς όμως δεν συνεχίστηκαν για τους πρωτοπόρους καθώς το παιχνίδι μετατράπηκε σε εφιάλτης. Η επιβάρυνση από την υπερποσπάθεια στον τελικό του κυπέλλου αποδείχθηκε το μεγάλο εμπόδιο για την ομάδα του Τάκη Παραφέστα.

Ο Αχιλλέας προσπάθησε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα στο πρώτο ημίχρονο και είχε ορισμένες καλές στιγμές όπως με τους Ρέψη (21’), Παλάσκα (26’) και Κουμπούρα (37’) αλλά μέχρι εκεί.

Στο 30’ ο Νεμπεγλέρας βρέθηκε στο έδαφος μέσα στη μεγάλη περιοχή με τους φιλοξενούμενους να ζητούν πέναλτι, ένα γκολ του Καρβούνη για λογαριασμό των γηπεδούχων ακυρώθηκε ως οφσάιντ, ενώ μία καλή στιγμή με τον Δημητρέλη πέρασε ανεκμετάλλευτη.

Με το 0-0 ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος για να πάμε στην επανάληψη όπου ο Αετός αποδείχθηκε πιο ουσιαστικός και κατάφερε στα τελευταία λεπτά να πάρει τη νίκη.

Στο 85’ μετά από μπροστινή μπαλιά και λάθος συνεννόηση των Ντάλλα και Οικονόμου ο Πίρε «τρύπωσε» ανάμεσά τους και με προβολή έγραψε το 1-0, ενώ στο 89’ ο Αντωνόπουλος έκλεψε την μπάλα στο χώρο της μεσαίας γραμμής, προχώρησε, έπαιξε το 1-2 με τον Πρίφτη και σούταρε. Ο Ντάλλας απέκρουσε ασθενώς και ο Σάρα με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

ΑΕΤΟΣ ΑΜΥΓΔΑΛΕΑΣ (Λιάπης): Κωνσταντίνου, Κορλός (62′ Χατζηϊωαννίδης), Ευαγγελούλης, Πολύζος, Πρίφτης, Αντωνόπουλος, Υφαντής, Καρβούνης (77′ Σάρα), Δημητρέλης (67′ Κουρούκας), Ανδριανόπουλος, Πίρε.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ (Παραφέστας): Ντάλλας, Περήφανος, Κακαζούκης, Κουμπούρας, Οικονόμου, Νεμπεγλέρας, Παλάσκας, Κοντοβάς (55′ Νάστας), Μανιώτης, Ρέψης (85′ Βούλγαρης), Λόλας (73′ Πετράκης).

ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ Ο ΔΩΤΙΕΑΣ

Ο Δωτιέας Αγιάς διαχειρίστηκε καλύτερα την κούραση από τον τελικό του κυπέλλου και συνέχισε τη νικηφόρα πορεία του. Αυτή τη φορά οι «ερυθρόλευκοι» κέρδισαν στον Τύρναβο την ομώνυμη ομάδα με 1-0 και μείωσαν τη διαφορά τους από τον πρωτοπόρο στους 7 βαθμούς.

Το «χρυσό» γκολ για την ομάδα του Δημήτρη Μπουκουβάλα, πέτυχε ο συνήθης ύποπτος Τσατσαλίδης στο 50’.

Στο 44’ οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες καθώς ο Πατσιωτός αντίκρισε την κόκκινη κάρτα. Σύμφωνα με τον διαιτητή κ. Γιάντση χτύπησε εκτός φάσης αντίπαλό του, κάτι το οποίο δεν αποδέχθηκαν οι του Τυρνάβου εκφράζοντας παράπονα.

Πριν το γκολ στο 47’ ο Τζιόλας έχασε τετ α τετ, ενώ στο 80’ ο ίδιος είχε δοκάρι με φάουλ.

ΕΝΤΑΣΗ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ

Ένταση σημειώθηκε μετά το τέλος του παιχνιδιού όταν φίλαθλοι εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο από την πόρτα των αποδυτηρίων του Τυρνάβου και επιτέθηκαν στον Τσατσαλίδη, ο οποίος για να προστατευθεί μπήκε στα αποδυτήρια των διαιτητών και στη συνέχεια με τη βοήθεια των παραγόντων των γηπεδούχων πήγε στα αποδυτήρια της ομάδας του. Το συμβάν κατέγραψε στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής κ. Γιάντσης, ο οποίος αναγκάστηκε να καλέσει την αστυνομία προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα και να αποφευχθούν ενδεχομένως τα χειρότερα.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 (Λόλας-Φτεργιώτης): Γραβάνης, Γκαμπέτας (90’ Τσατσελάρι), Ροντούλης, Αυλογιάρης, Καρακάνος (80’ Κοκόμπελης), Βλιώρας, Γανός, Μεζίνι, Πατσιωτός, Τζιόλας, Μπάκος (69’ Καλέσης).

ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ (Μπουκουβάλας): Φαρμάκας, Παππάς, Φιλιππούλης, Γούτος Ε., Χαλάτσης, Ντελής (55’ Σβερκούλης), Τσατσαλίδης, Ντακούλας, Μαλάκος (61’ Γούτος Ν.), Νάτσης, Μπόντε (67’ Γιαννακός).

ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΕ Η ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ

Στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης κρίθηκε ο νικητής στη Γιάννουλη με τη γηπεδούχο Δήμητρα να παίρνει τη νίκη απέναντι στη Δόξα Αργυροπουλίου.

Το νικητήριο τέρμα, πέτυχε στο 82’ ο Σπανός μετά από πολύ ωραία ατομική ενέργεια, ενώ στο 50’ οι γηπεδούχοι είχαν οριζόντιο δοκάρι σε σουτ του Μπαρούτα.

ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ (Μπακογιάννης): Κυρανούδης, Μπαμπάλης, Ντούφας, Εμμανουήλ, Θώμος, Μανάκας, Γκατζούλης, Χατζηγρηγορίου (89’ Καραγεώργος), Μπαρούτας (55’ Σπανός), Αμπατζίδης, Αετόπουλος (59’ Μπελάγιας).

ΔΟΞΑ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙΟΥ (Παπανικολάου): Μπαχτσιβάνος Σ.Α., Μπαχτσιβάνος Σ.Χ., Καρράς, Μάρκου (85’ λ.τ. Τσίτσιας), Κούλπας, Χαρισούλης (65’ Σιαμαντούρας), Χατζής, Ριζούλης (78’ Νιάρχος), Ζάχος, Τσούτσας, Τσιάγκος.

ΠΟΛΛΕΣ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗ

Σ’ ένα παιχνίδι πλούσιο σε φάσεις και το οποίο πρόσφερε πολλές συγκινήσεις, ο Οικονόμος Τσαριτσάνης επικράτησε του Σμόλικα Φαλάνης με 3-1. Ο Οικονόμος έδειξε καλύτερα στοιχεία στο α’ ημίχρονο με τον Καραναστάση να κάνει σημαντικές αποκρούσεις, ενώ στην επανάληψη το σκηνικό του αγώνα άλλαξε με τον Σμόλικα, που διαμαρτύρεται για ένα ακυρωθέν γκολ, να δημιουργεί πολλές φάσεις και να απειλεί με την ισοφάριση.

Το 1-0 σημειώθηκε στο 18’ όταν ο Πούτας αξιοποίησε το πέναλτι που κέρδισε ο Καραγκούνης από τον Μανακούσιο.

Στο 27’ο Φτίκας έχασε ανεπανάληπτο τετ α τετ με τον Καραναστάση να αποκρούει, αλλά στο επόμενο λεπτό ο επιθετικός του Οικονόμου αυτή τη φορά ήταν εύστοχος όταν μετά από σέντρα του Καλφούντζου, με μονοκόμματο σουτ έγραψε το 2-0.

Στο 32’ οι γηπεδούχοι κέρδισαν νέο πέναλτι αυτή τη φορά σε χέρι αμυνομένου, το οποίο εκτέλεσε εκ νέου ο Πούτας αλλά αυτή τη φορά ήταν άστοχος.

Ο Σμόλικας μπήκε δυνατά στην επανάληψη και στο 49’ έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία με τον Δάσσιο, ο οποίος βγήκε τετ α τετ αλλά ο Νούσιας απέκρουσε.

Τελικά στο 52’ ο Δάσσιος μετά από φάουλ του Χρ. Κολοβού μείωσε σε 2-1.

Στο 68’ ο Καραναστάσης νίκησε σε νέο τετ α τετ τον Φτίκα, ενώ στο 70’ το καλοχτυπημένο φάουλ του Κόκρα πέρασε ελάχιστα άουτ.

Στο 76’ σημειώθηκε μία αμφισβητούμενη για τους φιλοξενούμενους φάση, όταν ακυρώθηκε γκολ του Δάσσιου με κεφαλιά. Οι του Σμόλικα εξέφρασαν παράπονα για την υπόδειξη οφσάιντ από τον κ. Στάικο.

Στο 79’ ο Κακαβίτσης έχασε μεγάλη ευκαιρία όταν βγήκε τετ α τετ αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει, ενώ στο 80’ ο Μπουμπουνάρας με εντυπωσιακή ατομική ενέργεια και διαγώνιο σουτ ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 3-1.

Στο 90’+1’ ο Κ. Κολοβός απέκρουσε προ γραμμής σε προσπάθεια του Τζούργκανου για ένα ακόμα γκολ.

ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Κατσάρας): Νούσιας, Νάνος, Λεβέντης, Σαπάκος (65’ Παπαγιαννούλης), Μόσχος, Χάμος, Δραχαλίβας (74’ Μπουμπουνάρας), Καλφούντζος, Φτίκας (82’ Τζούργκανος), Καραγκούνης, Πούτας.

ΣΜΟΛΙΚΑΣ ΦΑΛΑΝΗΣ (Χατζηλιάδης): Καραναστάσης, Μανακούσιος (46’ Δολιάνης), Μητρακούλης (83’ Παπαδάμος), Κ. Κολοβός, Πρίφτης, Χρ. Κολοβός, Κόκρας, Σκούπρας, Δάσσιος, Τσιρβούλης, Κακαβίτσης.

ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗΝ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗ

Την προσεχή Παρασκευή (24/3), ο Οικονόμος διοργανώνει λαϊκή βραδιά (22.00) στην καφετέρια του ποδοσφαιριστή της ομάδας Βαγγέλη Φτίκα. Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα της εκδήλωσης θα επιμεληθεί προσωπικά ο ίδιος ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Χρήστος Μουλτσιάς.

ΝΙΚΗ-ΧΡΥΣΑΦΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΑΛΑΝΙΑΚΟ

Νίκη-χρυσάφι πέτυχε ο Φαλανιακός με 1-0 επί του μαχητικού ΠΟΕ και βγήκε έξω από τη ζώνη των πλέι άουτ. Το γκολ που έκρινε το παιχνίδι πέτυχε στο 10ο λεπτό ο Σουλιώτης με κοντινό πλασέ, μετά από κόρνερ του Αλεξανδρή και σέντρα-σουτ του Πανταζή από το δεύτερο δοκάρι. Νωρίτερα στο 1ο, στο 2ο και στο 5ο λεπτό οι γηπεδούχοι είχαν τρεις ακόμα πολύ καλές στιγμές με τους Αλεξανδρή, Λιλολάρι και Μπλέντι.

Δυνατό παιχνίδι με τον ΠΟΕ να ανεβάζει στροφές και να πιέζει στην επανάληψη χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες για την ισοφάριση. Χαρακτηριστική ήταν η στιγμή του 53ου λεπτού όταν ο Τσένος από το ύψος του πέναλτι έκανε ένα δυνατό γυριστό σουτ, αλλά ο τερματοφύλακας Παπαϊωάννου με εντυπωσιακή ενέργεια κράτησε το 1-0.

Στο 61’ μετά από σουτ του Πεπκολάι, η μπάλα κόντραρε και ο Μπαρλαγιάννης με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά έστειλε την μπάλα ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Γκαραβέλης με κοντινή κεφαλιά δεν μπόρεσε να νικήσει τον Παπαϊωάννου που για μία ακόμα φορά επενέβη σωτήρια.

 Στο 86’ σημειώθηκε η καλύτερη στιγμή στο β’ ημίχρονο για τους γηπεδούχους με τον Κλούρα να επιχειρεί σε αντεπίθεση ένα διαγώνιο ψηλοκρεμαστό σουτ -βλέποντας τον αντίπαλο τερματοφύλακα εκτός θέσης- ωστόσο η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.

Τον αγώνα διηύθυνε ο κ. Αγγελούλης, με βοηθούς τους κ. Ακρίβο και Πατέτσο (πολύ καλοί).

ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ (Μιχαλές): Παπαϊωάννου, Φατούρας, Μαχαίρας, Σουλιώτης, Πανταζής (57’ Κλούρας), Λιλολάρι, Κολοβός, Μπλέντι, Λυγούρας (90’ Ντανίκας), Αλεξανδρής (71’ Παπαγεωργίου), Βαρσάμης.

ΠΟΕ (Αλεξανδρής-Ευαγγέλου): Γκουτζουρέλας, Καρακώστας, Γκαραβέλης, Μπούσιας, Καρλιάμπας, Ταστεμερίδης, Τσένος, Μπαλαμώτης (35’ Μάρκου), Πεπκολάι, Ματούλας, Γεωργούλας (46’ Μπαρλαγιάννης, 71’ Περτζιόνι).

ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΟ ΚΑΛΟΧΩΡΙ

Σ’ ένα παιχνίδι στο οποίο οι δύο αντίπαλοι «καίγονταν» για τους βαθμούς, Αναγέννηση Καλοχωρίου και Αστραπή Ν. Πολιτείας μοιράστηκαν βαθμούς και γκολ.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 5ο λεπτό όταν ο Κυριάκος αξιοποίησε το πέναλτι που κέρδισε ο Τζουμάκης.

Η ισοφάριση για τους γηπεδούχους ήρθε στο 38’ με το πλασέ του Δάκτυλα.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν σε μία φάση υποστηρίζοντας ότι ο αντίπαλος τερματοφύλακας έπιασε την μπάλα με τα χέρια εκτός μεγάλης περιοχής, ενώ στο 90’ οι φιλοξενούμενοι έχασαν σημαντική ευκαιρία για να πάρουν τη νίκη, όταν ο Κυριάκος έβγαλε στον Σκύφτα αλλά την τελευταία στιγμή τον πρόλαβε αντίπαλος αμυντικός.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ (Χατζής): Μαρδάνης, Δούρος (80’ Παιδής), Μάρκου, Νεστορίδης, Λιούσκας, Τσεκούρας (65’ Τσιάτας), Μπούνα (46’ Μακρής), Τσιαντούλης, Δάκτυλας, Σαμπάνης, Κόκοβας.

ΑΣΤΡΑΠΗ Ν. ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ (Τσότσος): Μπρέλλας, Σιάρκος, Γιαγιάκος, Χασιώτης, Μηνάς, Βενέτης, Μπατζέλας (65’ Χλωρός), Μπέτσης, Κυριάκος, Τζουμάκης (50’ Ραμάι), Φούντας (80’ Σκύφτας).

ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΟ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙ

Ο Αετός Μακρυχωρίου πρόσθεσε τρεις πολύτιμους βαθμούς στο ενεργητικό του κερδίζοντας με ανατροπή τον Αστέρα Τυρνάβου. Το παιχνίδι χαρακτηρίστηκε από ένταση μάλιστα είχαμε δεκάλεπτη διακοπή, ενώ παράπονα για τη διαιτησία εκφράστηκαν και από τις δύο ομάδες.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 15’ με τον Ελ. Γκαραγκούνη, ύστερα από πάσα του Γ. Μπαντή, ενώ στο 30’ ο τελευταίος είχε δοκάρι.

Η ισοφάριση για τους γηπεδούχους ήρθε στο 35’ από τον Φουσίκα, ο οποίος στο 57’ αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε. Στο σημείο αυτό σημειώθηκε ένταση και δεκάλεπτη διακοπή.

Το παιχνίδι συνεχίστηκε αλλά επικράτησε εκνευρισμός. Στο 70’ ο Γαλάνης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι, για να φτάσουμε στο 80' όταν ο Αργύρης με απευθείας εκτέλεση φάουλ διαμόρφωσε το τελικό 2-1 και έδωσε την πολύτιμη νίκη στον Αετό.

ΑΕΤΟΣ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙΟΥ (Μπουρνάκας): Μπαταβάνης, Καρβούνης (40’ Γκαμπέτας, 80’ Στογιάννης), Χριστιανίδης, Τίκος, Δάσσιος, Μάντζαρης, Παυλόπουλος, Αργύρης, Νικολαΐδης (46’ Τέας), Πάσιος, Φουσίκας.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ (Παπακωνσταντίνου): Μπαντής Βαλ., Γκαραγκούνης Βαλ. (60’ λ.τ. Φουντούνας), Γκαραγκούνης Χαρ., Λάζος, Γαλάνης, Πάσιος Β., Καρακώστας, Πάσιος Αν., Γκαραγκούνης Σπ. (80’ Τάκης), Μπαντής Γ., Γκαραγκούνης Ελ.

ΜΕΓΑΛΟ «ΔΙΠΛΟ» ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΡΙΣΑ 2012

Πολύ σημαντική νίκη στην μάχη της παραμονής πέτυχε η Λάρισα 2012 μέσα στο Βλαχογιάννι με 2-1.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο ζεστοί στο παιχνίδι και δημιούργησαν ευκαιρίες για γκολ. Τελικά στο 20’ ο Παϊτέρης μετά την εξαιρετική μακρινή μπαλιά (αλλαγή παιχνιδιού) από τον Δαλαμπύρα, μπήκε στη μεγάλη περιοχή και πλάσαρε εύστοχα κάνοντας το 0-1.

Οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στην ισοφάριση στο 27’ όταν ο Ιωαννίδης με κεφαλιά (και με την παρέμβαση του τερματοφύλακα Γεωργούλα) έστειλε την μπάλα στο δοκάρι, για να φτάσουμε στο 60’ όταν ο Δ. Κοντοθανάσης με δυνατό σουτ στο «παραθυράκι» έγραψε το 1-1.

Η απάντηση της Λάρισας 2012 δόθηκε στο 75’ όταν ο Δ. Κίτσιος βγήκε τετ α τετ από πάσα του Φλώρου Παν. και διαμόρφωσε το τελικό 1-2.

ΔΟΞΑ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΙΟΥ (Φακίτσας): Χάμος, Αλεξίου, Βάλλας (46’ λ.τ. Σαπουνάς), Σουφχάρας, Ιωαννίδης, Αθανασούλης, Γεωργαντζάς, Κοντοθανάσης Βρ., Ζηρδέλης, Κοντοθανάσης Δ., Τόλιος.

ΛΑΡΙΣΑ 2012 (Στεργιάδης): Γεωργούλας Μ., Κατσαμπάς, Φλώρος Αντ., Φλώρος Παντ., Γκόλτσος, Γεωργούλας Θ., Φλώρος Βαλ., Κίτσιος Π., Παϊτέρης (90’ Ιορδανίδης), Δαλαμπύρας (70’ Φλώρος Παν.), Κίτσιος Δ.

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass