ΣΤΙΣ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΕΠΣΛ

Στηρίζουν την παράταξη Δ. Μπουχλαριώτη Ηρακλής Λάρ. και Δόξα Βλαχογιαννίου

Δημοσίευση: 22 Απρ 2017 13:00

Με ανακοινώσεις που εξέδωσαν χθες ο Ηρακλής Λάρισας και η Δόξα Βλαχογιαννίου επισημαίνουν τη στήριξή τους στην παράταξη του κ. Δ. Μπουχλαριώτη, «Επιστροφή στον Ερασιτεχνισμό», στις επικείμενες εκλογές της ΕΠΣΛ.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις των δύο σωματείων:
«Αντιπροσωπεία του Δ.Σ. του Ηρακλή Λάρισας, συναντήθηκε με μέλη της υποψήφιας κίνησης «Επιστροφή στον Ερασιτεχνισμό», με επικεφαλής τον κ. Μπουχλαριώτη Δημήτρη. Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στις εκλογές και την επόμενη μέρα της ΕΠΣΝΛ. Έγινε μια εποικοδομητική συζήτηση κατά τη διάρκεια της οποίας έγιναν αποδεκτές από τον κ. Μπουχλαριώτη οι προτάσεις του σωματείου μας που θεωρούμε απαραίτητες για την επόμενη μέρα της ΕΠΣΛ και πολλές από αυτές ήδη αποτελούν και θέσεις τις Κίνησης, όπως η εξεύρεση και αξιοποίηση Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων για την κατασκευή αθλητικών εγκαταστάσεων που στερείται η Ένωση, η συνεργασία με Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων ανεπτυγμένων ποδοσφαιρικά χωρών για επισκέψεις και ανταλλαγές εμπειριών και τεχνογνωσίας (π.χ. πρόγραμμα ERASMUS+), η υλοποίηση επιμορφωτικών σεμιναρίων, η αναδιάρθρωση και βελτίωση των υποβαθμισμένων πρωταθλημάτων υποδομών, ο ετήσιος έλεγχος ορκωτού λογιστή στην ΕΠΣΛ, η υλοποίηση όλων των οικονομικών συναλλαγών μόνο μέσω τραπεζικών κινήσεων, η ανάρτηση στο site της Ένωσης των απολογιστικών οικονομικών στοιχείων και αποφάσεων του Δ.Σ. που αφορούν σε οικονομικά θέματα και η τήρηση βιβλίων Γ’ κατηγορίας.
Επίσης ο κ. Μπουχλαριώτης ζήτησε από τον πρόεδρο του Ηρακλή Λάρισας, τη συμμετοχή του σε επιτροπή που θα συγκροτηθεί για θέματα που αφορούν στην ανάπτυξη των Ευρωπαϊκών προγραμμάτων, στην αναδιάρθρωση και βελτίωση των πρωταθλημάτων υποδομής και της Οικονομικής διαφάνειας και ο κ. Ιωακείμ αποδέχτηκε αυτή την πρόταση.
Μετά το τέλος της συζήτησης συνεδρίασε το Δ.Σ. του Ηρακλή Λάρισας και ομόφωνα αποφάσισαν να υποστηρίξει τον κ. Μπουχλαριώτη και την κίνηση «Επιστροφή στον Ερασιτεχνισμό» στις επερχόμενες εκλογές της Ένωσης».

 

Η ΔΟΞΑ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΙΟΥ
«Το Δ.Σ. της Δόξας Βλαχογιαννίου κατά την τελευταία συνεδρίασή του και κατόπιν διαλογικής συζήτησης, με αφορμή τις επερχόμενες εκλογές της ΕΠΣΛ αλλά και τα όσα συνέβησαν και ειπώθηκαν κατά την τελευταία Γενική Συνέλευση της ΕΠΣΛ, καθώς επίσης και τις έντονες αντιδράσεις που υπήρξαν από εκπροσώπους σωματείων σχετικά με την μέχρι τώρα λειτουργία της, αποφάσισε ομόφωνα να στηρίξει στις επερχόμενες εκλογές της ΕΠΣΛ την υποψηφιότητα του μέλους της διοίκησης Αντωνίου Στεργιούλα με την παράταξη «Επιστροφή στον Ερασιτεχνισμό», επικεφαλής της οποίας είναι ο κ. Μπουχλαριώτης Δημήτριος, καθώς και την καθολική στήριξη της συγκεκριμένης παράταξης, προσδοκώντας σε κάτι το καλύτερο για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρου του νομού μας και κατά συνέπεια των ομάδων που εδώ και αρκετό καιρό βλέπουμε ότι πλέον τα περιθώρια έχουν στενέψει πάρα πολύ ή ακόμα καλύτερα δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια αλλά καθαρά θέμα επιβίωσης των ομάδων».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass