6ο MOUNTAIN ENDURO CAMP 2017

Το ραντεβού στη Μαμαλή Βερδικούσιας

Δημοσίευση: 29 Ιουν 2017 15:35

Για 6η συνεχόμενη χρονιά διοργανώνεται φέτος το Mountain Enduro Camp, τριήμερο κατασκηνωτικό φεστιβάλ που πραγματοποιείται σε ένα από τα ομορφότερα δάση της ελληνικής επικράτειας, στη Μαμαλή Βερδικούσιας Λάρισας στις 7, 8, και 9 Ιουλίου 2017.

Το Mountain Enduro Camp προσφέρει στους επισκέπτες του ένα πλήθος από δραστηριότητες και εκδηλώσεις. Διαδρομή Enduro και Off Road με νέα μονοπάτια, πίστα Motocross δίπλα στον χώρο εκδηλώσεων, συναυλίες που θα συζητηθούν, πεζοπορικές διαδρομές, mountain bike, parkour είναι κάποιες από τις δραστηριότητες που ετοιμάζει η Λέσχη Mountain Enduro Camp. Η οδήγηση της μηχανής συνδέεται αρμονικά με τη φύση, τη μουσική και τον αθλητισμό. Και αυτό γιατί το Mountain Enduro Camp είναι προσιτό σε όλους, μηχανόβιους και μη. Το υψόμετρο στην κορυφή Μαμαλή είναι 1.424 μέτρα αλλά η ατμόσφαιρα είναι ζεστή, φιλική και πολύ ζωντανή! Το Mountain Enduro Camp πραγματοποιείται με υποστηρικτές την Κοινότητα Βερδικούσιας και τον Δήμο Ελασσόνας, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass