ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΛΛΗΝΟΡΩΜΑΪΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Ελασσονίτης πάει... Παρίσι

• «Στόχος μου μια θέση στην οκτάδα» δηλώνει ο 26χρονος Χρήστος Θεοδωράκης

Δημοσίευση: 09 Ιουλ 2017 22:00

Από πολύ μικρή ηλικία η πάλη ήταν το αγαπημένο του άθλημα και παρότι οι φίλοι του προτιμούσαν να παίζουν ποδόσφαιρο ή μπάσκετ, εκείνος ήταν σταθερός σε αυτό που αγαπούσε.


Ο λόγος γίνεται για τον 26χρονο Ελασσονίτη Χρήστο Θεοδωράκη, ο οποίος σε ηλικία 13 χρονών πήγε στην «Παλαίστρα», δούλεψε πάρα πολύ με τον προπονητή του Χρήστο Παγγέα και συνεχώς βελτιωνόταν στα ατομικά του στοιχεία.
Πριν από ένα χρόνο μεταγράφηκε στον ΠΑΟΚ και με τον προπονητή του Παναγιώτη Χαιρεστανίδη που είναι παράλληλα και ομοσπονδιακός τεχνικός, προσπάθησαν να διακριθεί σε όλες τις διοργανώσεις που συμμετείχε.
Αυτό το διάστημα ο Θεοδωράκης προετοιμάζεται εντατικά, προκειμένου να πάρει μέρος με την Εθνική ομάδα ανδρών, στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα ελληνορωμαϊκής πάλης, που θα διεξαχθεί από τις 20-26 Αυγούστου στο Παρίσι, στην κατηγορία των 66 κιλών.
Είναι η 2η φορά στην καριέρα του που παίρνει μέρος σε τόσο μεγάλη διοργάνωση και την πρώτη που συμμετείχε το 2013 στην Ουγγαρία, απέκτησε πολύτιμες εμπειρίες με την παρουσία του.
Στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κατετάγη 3ος και έχασε την πρωτιά στις λεπτομέρειες.
Για τους στόχους του στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στο Παρίσι, ο Χρήστος Θεοδωράκης σε δηλώσεις του που έκανε στην «Ε», τόνισε τα εξής: «Η πάλη είναι ένα από τα αθλήματα που προσφέρουν πολλές συγκινήσεις, τόσο σε αυτούς που αγωνίζονται όσο και σε εκείνους που παρακολουθούν τους αγώνες.
Από την πλευρά μου αποτελεί ιδιαίτερη τιμή που θα αγωνισθώ για μια ακόμη φορά με τα χρώματα της Εθνικής, στόχος μου είναι να τερματίσω στην πρώτη οκτάδα και να έχω μια όσο το δυνατόν καλύτερη αγωνιστική παρουσία.
Βρίσκομαι σε καλή κατάσταση, προετοιμάζομαι κάτω από ιδανικές συνθήκες και γνωρίζω πως σε τέτοιους αγώνες μετράνε πάρα πολύ η ψυχολογία, η θέληση για διάκριση και η αυτοπεποίθεση που έχει ο αθλητής, την ώρα που αγωνίζεται.
Ευελπιστώ πως θα τα καταφέρω και θα ήθελα με την ευκαιρία να εκφράσω τις ευχαριστίες μου στην οικογενειά μου, στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ και στον προπονητή μου που με βοηθάει για να κάνω το βήμα παραπάνω.
Επίσης, ο αντιπεριφερειάρχης κ.Θανάσης Παιδής στηρίζει τις προσπάθειές μου και γίνεται αρωγός σε κάθε αθλητική δραστηριότητα όπου συμμετέχω».

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass