ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΔΙΕΞΗΧΘΗ ΤΟ 2ο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΑΝΤΑΜΩΜΑ

Η Βερδικούσια φόρεσε και πάλι τα καλά της

Δημοσίευση: 24 Ιουλ 2017 18:50

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ανήμερα του Προφήτη Ηλία (προστάτης του χωριού) το 2ο ποδοσφαιρικό αντάμωμα στη Βερδικούσια, εκεί όπου ξύπνησαν μνήμες από το ένδοξο παρελθόν σε μια πραγματική γιορτή του ποδοσφαίρου.


Πλήθος κόσμου ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα, σε ένα μεγάλο ραντεβού το οποίο και έλαβε χώρα στο θρυλικό «Καλλιμάρμαρο». Η πρωταθλήτρια ομάδα της Βερδικούσιας της περιόδου 1999-2000, η οποία υπό τις οδηγίες του Κώστα Μπακλαβά, κατάφερε να εξασφαλίσει πανηγυρικά την άνοδο στη μεγάλη τοπική κατηγορία, με το ασύλληπτο 15-0-0 στην έδρα της, ήταν η οικοδέσποινα του τουρνουά φιλοξενώντας με τον ιδανικότερο τρόπο τους Επίλεκτους Βερδικούσιας αλλά και τους Νέους που θριάμβευσαν και πάλι.
Παίκτες με κοινή καταγωγή τη Βερδικούσια όπως οι Κώστας Χατζής, Κώστας Μπρέλλας, Γιάννης Ιγγλέζος αλλά και οι προπονητές Γιάννης Μιχαλές και Δημήτρης Τσέτσιλας, οι οποίοι έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στο επαγγελματικό-ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, ήταν ορισμένοι οι οποίοι και τίμησαν με την παρουσία τους τη γιορτή αυτή.

 

ΤΑ ΤΙΜΩΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ
Πριν την έναρξη του τουρνουά τιμήθηκαν άνθρωποι που έχουν προσφέρει στον χώρο και πιο συγκεκριμένα οι:
Κώστας Μπακλαβάς (προπονητής της Βερδικούσιας όπου για 14 συναπτά έτη παραμένει στον πάγκο του συλλόγου και συνεχίζει να προσφέρει), Γιάννης Θάνος (για την πολύτιμη προσφορά του στην Προοδευτική Βερδικούσιας τόσο ως ποδοσφαιριστής όσο και ως παράγοντας), Γιώργος Καφφές (για την προσφορά του στο επαγγελματικό-ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο), Νίκος Μηλιώνης (για την πολύτιμη προσφορά του στην Προοδευτική Βερδικούσιας αλλά και ένας από τους μεγαλύτερους σκόρερ με 107 τέρματα), Χρήστος Αγρόδημος (για την άνοδο στη Β’ Εθνική με τον Απόλλωνα Λάρισας αποτελώντας διαβατήριο για τη μετακίνηση του στην ΑΕΛ), Στέλιος Ζουρλαδάνης (για την πολύτιμη προσφορά του στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο) και Νίκος Γκουρνέλης, Νίκος Νανούλης και Ντίνος Γκέκας (για την πολύτιμη προσφορά τους στην Προοδευτική Βερδικούσιας).

 

ΤΟ ΣΗΚΩΣΑΝ ΞΑΝΑ ΟΙ ΝΕΟΙ
Όπως και πέρσι έτσι και φέτος οι νέοι της Βερδικούσιας κατέκτησαν το τρόπαιο μιας και υπέταξαν με 2-1 τους Επίλεκτους Βερδικούσιας μετά από μια συναρπαστική αναμέτρηση.
Ο Δημήτρης Μιχαλές ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής καθώς σκόραρε δις και δικαιωματικά κατέκτησε τον τίτλο του MVP. Για τους Επίλεκτους είχε ισοφαρίσει προς στιγμήν ο Μανώλης Πετράκης.

 

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟΙ ΟΙ ΕΠΙΛΕΚΤΟΙ
Όσο για το παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία του τουρνουά, οι Επίλεκτοι Βερδικούσιας είχαν πολλά κέφια και συνέτριψαν με το επιβλητικό 6-1 την πρωταθλήτρια 1999-2000 Προοδευτική Βερδικούσιας. Ο Μανώλης Πετράκης εμφανίστηκε ιδιαίτερα ορεξάτος σημειώνοντας χατ τρικ, δύο γκολ πέτυχε ο Γιάννης Ιγγλέζος ενώ σκόραρε και ο Στέλιος Ζουρλαδάνης με εύστοχο χτύπημα πέναλτι. Για τους πρωταθλητές το γκολ της τιμής πέτυχε ο Τζόνης Παπαγεωργίου με εύστοχο χτύπημα πέναλτι.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ηλίας Γκόγκος με βοηθούς τους Ηλία Νατσιούλα και Μιχάλη Λάκη (τις απονομές μετά το τέλος του αγώνα έκανε ο παλαίμαχος ρέφερι Τάκης Δημήρης).

 

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΒΕΡΔΙΚΟΥΣΙΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ 1999-2000 (Κ. Μπακλαβάς): Νυχτερίδας Χ., Μπαρούτας Δ., Γκουρνέλης Ν., Μούμος Γ., Γκουρνέλης Σ., Αγριόδημος Μ., Καρκατσέλας, Ζερδαλής Γ., Κατίνας Χ., Παπαγεωργίου Τζόνης, Μηλιώνης, Γκαρλόφτης Θ., Σδάνης Ν., Αγριόδημος Κ., Νανούλης, Μπιτσαράς.

ΕΠΙΛΕΚΤΟΙ ΒΕΡΔΙΚΟΥΣΙΑΣ (Γ. Μιχαλές-Δ. Τσέτσιλας): Μπρέλλας, Ζουρλαδάνης, Γελαλής Ν., Ιγγλέζος, Φατούρας Γ., Θάνος Θ., Καζάκης, Πανταζής Η., Χατζής, Σγουραλής Γ., Δαούλας Θ., Γκαραβέλης Δ., Κουζιώνης Η., Γελαλής Γ., Δαούλας Κ., Πετράκης Χ., Πετράκης Μ., Ζουρλαδάνης, Δαούλας Γ., Σούμας Ν.

ΝΕΟΙ ΒΕΡΔΙΚΟΥΣΙΑΣ (Κ. Μπακλαβάς): Ζουρλαδάνης, Μάνης, Τέλιος, Δίχρης, Στατήρης, Δαούλας Κ., Ζερδαλής Σπ./Δ., Φραγκογούλας, Οικονόμου Ν/Γ, Συνάπαλος Χρ., Οικονόμου Ν/Αθ., Ιγγλέζος Ντ., Μπακλαβάς Θ., Δημήρης, Μούμος, Μιχαλές, Νυχτερίδας Ευθ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass