ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ «ZAGORI MOUNTAIN RUNNING 2017»

«Δίδυμη» πρωτιά Ελασσονιτών δρομέων!

*1ος Μανώλης Πούρικας – 2ος Βαλεντίνος Πούρικας στα 10 χιλιόμετρα

Δημοσίευση: 15 Αυγ 2017 15:42

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησαν πρόσφατα στο Ζαγόρι δύο Ελασσονίτες αθλητές, οι δίδυμοι αδελφοί Μανώλης Χρ. Πούρικας και Βαλεντίνος Χρ. Πούρικας, που συμμετείχαν στα 10 χιλιόμετρα, στη μεγάλη διοργάνωση «Zagori Mountain Running 2017». Οι γνωστοί αθλητές τα πήγαν περίφημα, καταλαμβάνοντας την 1η και τη 2η θέση αντίστοιχα, τερματίζοντας δίπλα δίπλα, με διαφορά μόλις σχεδόν δύο δευτερολέπτων ανάμεσα τους!

Ο 1ος Μανώλης Πούρικας με χρόνο 00:43:44 και ο 2ος Βαλεντίνος Πούρικας με χρόνο 00:45:29

Οι φερέλπιδες αθλητές - αδελφοί Πούρικα, που εντυπωσίασαν για ακόμη μια φορά, δεν ξάφνιασαν με την εμφάνισή τους, αφού είναι γνωστές οι επιτυχίες τους τα τελευταία χρόνια, σε εθνικό και διεθνές επίπεδο, έχοντας προπονητή τους τον Ελασσονίτη γυμναστή Θοδωρή Δαβιώτη.

Να θυμίσουμε ότι πρόσφατα ο Μανώλης Πούρικας πήρε την 3η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων (Κ23) στα 3.000 μέτρα με φυσικά εμπόδια, που έγινε στη Λάρισα.

Ακόμη, ξεχωρίζει η 3η θέση του στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα με το Γενικό Λύκειο Ελασσόνας, στο αγώνισμα των 2.000 μέτρων. Όπως και η 1η θέση που κατέλαβε στον 1ο Ορεινό Αγώνα Ραψάνης, «Rapsani Trail», στα 10 χιλιόμετρα.

Και βέβαια, δεν πέρασε απαρατήρητη η 5η θέση που κατέλαβε στην Παγκόσμια Γυμνασιάδα (που έγινε πέρυσι στην Τραπεζούντα της Τουρκίας), στα 2.000 μέτρα στίπλ, εκπροσωπώντας τα Ελληνικά «χρώματα».

Σίγουρα, όπως όλα δείχνουν, οι δύο αθλητές - δίδυμοι αδελφοί Πούρικα έχουν...το μέλλον στα πόδια τους και προφανώς και νέες επιτυχίες σε μικρές και μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις.

ΕΛΑΣΣΟΝΑ(Γραφείο «Ε»)

Του Γιάννη Μουκίδη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass