Υποτροφίες για Ολυμπιακή προετοιμασία

Δημοσίευση: 12 Οκτ 2017 16:05

Για 19η συνεχή χρονιά το Ίδρυμα Α. Γ. Λεβέντη στέκεται στο πλευρό των Ελλήνων αθλητών και αθλητριών, ενισχύοντας με συνέπεια την προσπάθειά τους με την παροχή κινήτρων διάκρισης, προκηρύσσοντας και φέτος διαγωνισμό για τη χορήγηση Υποτροφιών Ολυμπιακής Προετοιμασίας.

Στην προσπάθεια αυτή συμβάλλουν και φέτος, αλλά και για τα επόμενα τρία χρόνια μέχρι τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο, η Ελληνική Πρωτοβουλία (The Hellenic Initiative) και το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση, συνδράμοντας με τον τρόπο αυτό στην προαγωγή των αξιών του Ολυμπισμού και της αριστείας, και ενισχύοντας την αγάπη για τον αθλητισμό στη χώρα μας. Με τη συνεργασία και των τριών Ιδρυμάτων, θα δοθούν 41 υποτροφίες, των 4.000 ευρώ η κάθε μία, για αθλητές/αθλήτριες από την Ελλάδα και την Κύπρο, που αγωνίζονται σε ατομικά Ολυμπιακά αθλήματα.
Η υποβολή των ολοκληρωμένων φακέλων υποψηφιοτήτων μπορεί να γίνει ηλεκτρονικά στο e-mail whatandwhy@cosmotemail.gr ή ταχυδρομικώς προς την εταιρεία W&W, Πατησίων 141, 11251 Αθήνα, το αργότερο μέχρι τις 4 Δεκεμβρίου 2017.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass