ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΤΗΣ ΕΟΧΑ

Βραβεύτηκε η Λαρισαία αθλήτρια του ΕΟΣ Ραφαηλία Παλάντζα

*Πρωταθλήτρια δύο φορές στο αλπικό σκι

Δημοσίευση: 16 Οκτ 2017 16:23

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι ανοιχτές τεχνικές επιτροπές όλων των αθλημάτων της Ελληνικής Ομοσπονδίας Χειμερινών Αθλημάτων (ΕΟΧΑ) στο κτίριο της Περιφέρειας Θεσσαλίας στη Λάρισα όπου το "παρών" έδωσαν σχεδόν όλα τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, ενώ την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

Στις εργασίες, που παρακολούθησαν εκατό περίπου εκπρόσωποι σαράντα σωματείων, παρουσιάστηκαν οι απολογισμοί της περασμένης περιόδου και συζητήθηκε ο προγραμματισμός της τρέχουσας περιόδου σε θέματα που αφορούν στους κανονισμούς, το εθνικό πρωτάθλημα 2018 και το πρόγραμμα των εθνικών και προεθνικών ομάδων. Πριν την έναρξη των συνεδριάσεων έγινε η τελετή απονομής των κυπελλούχων Ελλάδος των Αλπικών και Βορείων Αθλημάτων.

Στην κατηγορία παγκορασίδων ως κυπελλούχος Ελλάδας βραβεύτηκε η αθλήτρια του ΕΟΣ Λάρισας Ραφαηλία Παλάντζα. Η Λαρισαία αθλήτρια πήρε δικαιωματικά τον τίτλο, καθώς αφού κατέκτησε δύο φορές την πρώτη θέση στους περιφερειακούς αγώνες αλπικού σκι (Πήλιο 18/02/2017 και Χελμός-Καλάβρυτα 11-12/03/2017), στέφθηκε διπλή χρυσή πανελληνιονίκης στο COMPI και στη γιγαντιαία τεχνική κατάβαση, στους πανελλήνιους αγώνες που συνδιοργάνωσαν άψογα ο ΕΟΣ Λάρισας με τον ΕΟΣ Αράχωβας στο χιονοδρομικό κέντρο Παρνασσού στις 1 και 2 Απριλίου 2017.

Εξαιρετικές εμφανίσεις πραγματοποίησαν και οι υπόλοιποι αθλητές του συλλόγου, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο τη δυναμική που αναπτύσσεται στον ΕΟΣ Λάρισας τα τελευταία χρόνια, αναδεικνύοντας έτσι τη δουλειά των προπονητών Τοντόροβιτς Αλεξάνδρας και Βάη Τάσου.

Παράλληλα η ΕΟΧΑ απένεμε τιμητική πλακέτα στον Νικόλαο Ζιάκα, υπάλληλο της ΕΟΧΑ από τις 18/12/1985 έως 17/02/2017, για την προσφορά του στη Χιονοδρομία.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass