ΜΕ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ Η ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΚΟΡΥΦΗΣ ΣΤΗΝ «DE-TOX»-Α’ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Στον πόντο πλησίασε ο Κίσσαβος Συκουρίου

•Η ομάδα του Φ. Γιαννακού επικράτησε του Οικονόμου Τσαριτσάνης με 1-0, ενώ ο Σμόλικας υποχρέωσε τον πρωτοπόρο Ηρακλή Λάρισας στη δεύτερη εντός έδρας ισοπαλία (0-0) •Στην 3η θέση αναρριχήθηκε ο Δωτιέας Αγιάς που νίκησε 3-0 τα Βούναινα

Δημοσίευση: 30 Οκτ 2017 22:04

Με συναρπαστικό τρόπο εξελίσσεται η μάχη της κορυφής στην «DE-TOX»-Α’ Ερασιτεχνική κατηγορία μετά από επτά αγωνιστικές. Ο πρωτοπόρος Ηρακλής Λάρισας έχασε έδαφος, καθώς υποχρεώθηκε στη δεύτερη εντός έδρας ισοπαλία (0-0) αυτή τη φορά από τον Σμόλικα

Φαλάνης, που κυριάρχησε στο β’ ημίχρονο και αν μη τι άλλο άξιζε κάτι περισσότερο. Έτσι ο Κίσσαβος Συκουρίου που έκαμψε την αντίσταση του δυνατού Οικονόμου Τσαριτσάνης με 1-0, πλησίασε στον έναν βαθμό, ενώ στην 3η θέση αναρριχήθηκε ο Δωτιέας Αγιάς που νίκησε με 3-0 τα Βούναινα.
Η Δήμητρα Γιάννουλης απέδρασε από το Βλαχογιάννι με το φτωχό 1-0, ενώ ο Δαμασιακός συνέχισε το σερί των επιτυχιών του κερδίζοντας αυτή τη φορά τη Δόξα Αργυροπουλίου με 2-0. Ήταν η τρίτη διαδοχική νίκη των «κυανολεύκων» και η δεύτερη σερί ήττα των φιλοξενουμένων.
Με εντυπωσιακό τρόπο επέστρεψε στις νικηφόρες εμφανίσεις στο πρωτάθλημα ο ΠΟΕ ο οποίος επιβλήθηκε του Τυρνάβου 2005 με 4-1, ο Αετός Αμυγδαλέας πέτυχε τη δεύτερη σερί νίκη αυτή τη φορά μέσα στη Φαλάνη επί του Φαλανιακού με 1-0, ενώ η Λάρισα 2012 επικράτησε της Αστραπής Ν. Πολιτείας με 3-1.
Αναλυτικά τα χθεσινά παιχνίδια της 7ης αγωνιστικής της «DE-TOX»-Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας:
ΤΑ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
ΠΟ Ελασσόνας - Τύρναβος 2005    4-1
Φαλανιακός – Αμυγδαλέα    0-1
Δωτιέας Αγιάς – Βούναινα    3-0
Λάρισα 2012 - Αστραπή Ν. Π.    3-1
Βλαχογιάννι - Δήμητρα Γιάνν.    0-1
Ηρακλής Λάρ. – Σμόλικας    0-0
Δαμασιακός – Αργυροπούλι    2-0
Συκούριο – Οικονόμος    1-0
Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (5/11, 15:00)
Αμυγδαλέα - ΠΟ Ελασσόνας
Βούναινα - Τύρναβος 2005
Αστραπή Ν. Π. – Φαλανιακός
Δήμητρα Γιάνν. - Δωτιέας Αγιάς
Σμόλικας - Λάρισα 2012
Αργυροπούλι – Βλαχογιάννι
Οικονόμος - Ηρακλής Λάρ.
Δαμασιακός – Συκούριο
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Ηρακλής Λάρ.    15-4    17
Συκούριο    11-7    16
Δωτιέας Αγιάς    10-5    14
Δήμητρα Γιάνν.    5-3    13
Αργυροπούλι    7-6    13
ΠΟ Ελασσόνας    12-7    12
Αμυγδαλέα    10-5    11
Οικονόμος    13-6    11
Λάρισα 2012    11-8    11
Σμόλικας    6-4    10
Δαμασιακός    8-8    10
Βλαχογιάννι    5-17    6
Τύρναβος 2005    6-13    5
Φαλανιακός    4-9    4
Βούναινα    5-12    3
Αστραπή Ν. Π.    6-20    1
ΑΞΙΖΕ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ
Ο ΣΜΟΛΙΚΑΣ
Χωρίς γκολ έληξε το παιχνίδι στο Ελευθεραί ανάμεσα στον πρωτοπόρο Ηρακλή Λάρισας και τον μαχητικό Σμόλικα Φαλάνης. Οι φιλοξενούμενοι άξιζαν κάτι περισσότερο καθώς κυριάρχησαν στην επανάληψη ωστόσο δεν επέδειξαν την απαιτούμενη οξυδέρκεια για να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα.
Μετά από το πρώτο 45λεπτο που δεν παρουσίασε κάτι το ιδιαίτερο, ο Σμόλικας μπήκε πιο αποφασιστικός στην επανάληψη,. είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, πίεσε τον αντίπαλό του αλλά δεν στάθηκε τυχερός.
Η μεγάλη στιγμή για τους φιλοξενούμενους σημειώθηκε στο 49’ όταν ο Λιούσκας βρήκε πολύ ωραία τον Κακαβίτση μέσα στη μεγάλη περιοχή, ο τελευταίος αφού στόπαρε την μπάλα, πλάσαρε, ωστόσο ο Αναστασίου έδιωξε σε κόρνερ. Το κόρνερ εκτελέστηκε, βγήκε η σέντρα από πλάγια αριστερά, ο Κακαβίτσης πήρε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα αποκρούστηκε από το οριζόντιο δοκάρι.
Χωρίς κάτι το ιδιαίτερο η συνέχεια, με τις δύο ομάδες τελικά να μένουν στο 0-0.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Τσακμακίδης): Αναστασίου, Πατσής, Φορτομάρης (80’ Ψωμολιάς), Παπαμάνος, Μόσχος, Παπαγιαννούλης, Γιαννακόπουλος, Κοντοθανάσης, Γκιουρσάνης (46’ Νάστας), Ζαφειρίου, Φώτος.
ΣΜΟΛΙΚΑΣ ΦΑΛΑΝΗΣ (Χατζηλιάδης): Καραναστάσης, Δολιάνης, Σκούπρας, Κολοβός, Μάρης, Ταστεμερίδης, Λιούσκας (87’ Ζιώγας), Μπαλαμώτης, Τάχας (81’ Γάλλος), Κατσαρός (71’ Κόκρας), Κακαβίτσης (90’+5’ Τεκέδης).«ΕΓΡΑΨΕ» Ο ΠΛΙΑΓΚΑΣ
Πολύ σημαντική νίκη επί ενός πολύ δυνατού αντιπάλου όπως ο Οικονόμος Τσαριτσάνης πέτυχε ο Κίσσαβος Συκουρίου (1-0) και παρέμεινε μόνος στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα, πλησιάζοντας σε απόσταση αναπνοής τον πρωτοπόρο Ηρακλή Λάρισας.
Το γκολ που έκρινε το παιχνίδι σημείωσε στο 24’ ο Πλιάγκας με κοντινό πλασέ μετά από σουτ του Μάντζαρη στο δεξί δοκάρι της αντίπαλης εστίας.
Οι φιλοξενούμενοι είχαν μία πολύ καλή στιγμή στο 44’ με το σουτ του Β. Γκαμπέτα στο δεξί «παραθυράκι» της εστίας των γηπεδούχων το οποίο εξουδετέρωσε με εντυπωσιακό τρόπο ο Φαρμάκας.
Στην επανάληψη ο Οικονόμος ανέβασε στροφές προσπάθησε για το γκολ της ισοφάρισης, ωστόσο από τη μία η συμπαγής άμυνα των γηπεδούχων και από την άλλη η πολύ καλή παρουσία του τερματοφύλακα Φαρμάκα, δεν επέτρεψαν να γίνει κάτι τέτοιο.
ΚΙΣΣΑΒΟΣ ΣΥΚΟΥΡΙΟΥ (Γιαννακός): Φαρμάκας, Απ. Γκαμπέτας, Χριστιανίδης, Κουτσοκέρας, Τσιανάκας, Κορδέλας, Τζιούρας (61’ Καρβούνης), Αργύρης (31’ λ.τ. Αγγέλης), Πλιάγκας, Μάντζαρης, Πετράκης.
ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Κατσάρας): Νούσιας, Σαπάκος, Λεβέντης, Κολιός, Κουμπούρας, Β. Σακοράφας, Β. Γκαμπέτας, Μιφτάρι (59’ Δραχαλίβας), Χάμος, Πούτας, Κακαράντζας (59’ Παληγιάννης).
«ΧΤΙΖΕΙ» ΣΕΡΙ
Ο ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ
Τρίτη συνεχόμενη νίκη για τον Δωτιέα Αγιάς, αυτή τη φορά επί των Βουναίνων με 3-0. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 20’ όταν μετά από φάουλ του Ντακούλα, ο Τσατσαλίδης με το στήθος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να απαντήσουν στη συνέχεια και έχασαν κάποιες καλές ευκαιρίες με τους Γκ. Καζάνι και Σ. Χατζηλιάδη.
Στο 65’ ο Χαλάτσης με σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή διπλασίασε τα τέρματα του Δωτιέα, ενώ στο 80’ ο Τσατσαλίδης με ωραία ατομική ενέργεια διαμόρφωσε το τελικό 3-0.
Μετά το τέλος του αγώνα η ομάδα των Βουναίνων εξέφρασε τις ευχαριστίες της για την άψογη φιλοξενία των ανθρώπων του Δωτιέα.
ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ (Λιάπης): Κουτσιρίμπας (77’ λ.τ. Λυτροσυγκούνης), Γούτος, Μπέτσιος, Τσακάλι, Σούλι, Ντακούλας, Φλέγγας (60’ Τσιρογιάννης), Τσαγκαλάς (66’ Μούσιας), Χαλάτσης, Τσατσαλίδης (82’ Παπαδόπουλος), Υφαντής.
ΒΟΥΝΑΙΝΑ (Εμμανουήλ): Κουκουφίκης, Τσανάς, Κατσιώτης, Καρέτζος, Χατζηλιάδης Γ., Ξαφάρας (80’ λ.τ. Αγγλόπουλος), Χριστοδούλου, Μερτζανίδης Ηλ., Ραπτόπουλος (70’ Μερτζανιδης Φ.), Χατζηλιάδης Σ., Καζάνι Γκ. (83’ Γιουρούκης).Ο ΜΑΤΟΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗ ΝΙΚΗ
Το μακρινό ψηλοκρεμαστό σουτ του Μάτου στο 55’ έκρινε το παιχνίδι στο Βλαχογιάννι και έδωσε τη νίκη στην ομάδα της Δήμητρας Γιάννουλης. Σ’ ένα δυνατό παιχνίδι οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν στροφές στην επανάληψη και κατάφεραν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα, προσθέτοντας τρεις ακόμη βαθμούς στο ενεργητικό τους.
ΔΟΞΑ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΙΟΥ (Φακίτσας): Βλιώρας, Μητούλας, Μπουζούκας Λ., Μάρκου, Πάσος (84’ Μπουζούκας Θ.), Αθανασούλης, Γκουρομπίνος (63’ Γεωργούλης), Γαλάτος (43’ Μωυσίδης), Φακίτσας Σ., Πάτσης, Θανασούλης (43’ Αλεξίου).
ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ (Μπακογιάννης): Μαστοροδήμος, Ραπτόπουλος, Εμμανουήλ, Σουφχάρας, Σέντζας, Γκατζούλης, Μπαμπάλης, Αμπατζίδης (83’ Πετράκης), Μάτος, Κατσαμάγκας, Πουρνάρας (46’ Τσαρούχας).ΠΗΡΕ ΦΟΡΑ Ο ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΣ
Την τρίτη σερί νίκη πέτυχε χθες ο Δαμασιακός με 2-0 επί της Δόξας Αργυροπουλίου. Οι γηπεδούχοι αποδείχθηκαν πιο ουσιαστικοί, αξιοποίησαν τις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν και πήραν το θετικό αποτέλεσμα.
Μόλις στο 3ο λεπτό, ο Μπακαΐμης μετά από ατομική ενέργεια, πλάσαρε τον αντίπαλο τερματοφύλακα, ο οποίος απέκρουσε αλλά με τη δεύτερη προσπάθεια ο ίδιος παίκτης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-0.
Στο 35’ μετά από σέντρα του Σουγλή ο Μουσιάρης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι, για να φτάσουμε στο 70’ όταν ο Ταρταμπούκας προσπάθησε να γυρίσει την μπάλα στον τερματοφύλακα, ο Σουγλής που καραδοκούσε την έκλεψε και με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 2-0.
Στο 89’ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Περήφανος των φιλοξενουμένων.
ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΣ (Χρόνης): Μιγδάνης, Μπακαΐμης, Καρατζιόλης (65’ Ιωαννίδης), Οικονόμου, Ντόκος, Δούκας, Τσάλτας, Μουσιάρης (85’ Βίδρας), Λούτσος, Σουγλής (80’ Ραπτοτάσιος), Λέτσιος Στ. (65’ Γεωργαντζάς)
ΔΟΞΑ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙΟΥ (Παγκαρλιώτας): Μπαχτσιβάνος Σ/Α, Μπαχτσιβάνος Σ/Χ, Τσένος, Περήφανος, Καφφές, Σαΐτης, Ταρταμπούκας, Τσιάγκος, Ζάχος, Τσινούδης (82’ Τσίτσιας), Γκαραγκούνης (65’ Κυρίτσης).ΕΠΙΒΛΗΤΙΚΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ Π.Ο.Ε.
Ένα ακόμη «τρίποντο» για τον Π.Ο. Ελασσόνας, έχοντας απέναντί του τον έμπειρο και δυνατό Τύρναβο. Μετά από πολύ καλό παιχνίδι, οι Ελασσονίτες επικράτησαν με το επιβλητικό 4-1, μετά από ένα γεμάτο ματς (ιδίως στο β' ημίχρονο, αφού το α' ημίχρονο χαρακτηρίζεται ως «άοσμο» και «άγευστο»), ματς που είχε πολλές φάσεις, ευκαιρίες και για τις δυο ομάδες και βέβαια πολύ καλό ποδόσφαιρο που παίχθηκε, και που το χάρηκαν οι δεκάδες φίλαθλοι που το παρακολούθησαν.
Η ομάδα του Δημ. Μπουκουβάλα ικανοποίησε και άρεσε με την απόδοσή της και την άνεση που έχει τον τελευταίο διάστημα στο σκοράρισμα (…σε συνδυασμό και με το 0-7 στον πρόσφατο αγώνα Κυπέλλου με το Αργυροπούλι), αποσπώντας δικαιολογημένα το χειροκρότημα των φιλάθλων.
Φάσεις - γκολ
6': Από την αριστερή πλευρά σεντράρει ο Μπαρλαγιάννης Ν. και ο Παπαχρήστου χάνει μεγάλη ευκαιρία, αφού δεν κατάφερε να προωθήσει την μπάλα στην εστία των φιλοξενουμένων.
14': Από καλή θέση, ο Μπούνα σουτάρει με δύναμη και ο Γραβάνης προλαβαίνει και διώχνει την μπάλα κόρνερ.
25': Το επικίνδυνο δυνατό σουτ του Παναγιώτου υποχρεώνει τον γκολκίπερ Γραβάνη να αποκρούσει.
48': Από τα δεξιά, ωραία προσπάθεια του Μπούνα, που σουτάρει, ο αμυντικός Αυλογιάρης προσπαθεί να διώξει… και η μπάλα περνάει τη γραμμή του τέρματος. Οι γηπεδούχοι πανηγυρίζουν, ο επόπτης που παρακολουθεί τη φάση τρέχει προς το κέντρο, ο διαιτητής τον συμβουλεύεται και κατακυρώνει το τέρμα. Το 1-0 υπέρ του ΠΟΕ είναι γεγονός.
50': Οι φιλοξενούμενοι αντιδρούν, με επικίνδυνο σουτ του Τσούτσα, αλλά ο πολύ καλός Γούπος «κατεβάζει ρολά».
54': «Κούρσα» του Ματούλα από αριστερά, με την μπάλα στα πόδια, την κατάλληλη στιγμή δίνει πάσα στον Μπαρλαγιάννη και αυτός με υποδειγματικό σουτ γράφει το 2-0, μέσα σε πανηγυρισμούς.
59': Ο «δαιμόνιος» Ματούλας από τα αριστερά ξανά με την μπάλα, σε μια φάση σχεδόν «καρμπόν» με την προηγούμενη, δίνει την μπάλα στον Μπαρλαγιάννη, και αυτός σουτάρει γράφοντας το 3-0 .
60': Ο νεοεισελθών Καραλής σουτάρει με την μπάλα να φεύγει άουτ.
61': Νέα προσπάθεια των Ελασσονιτών από τα δεξιά με τον Ματούλα, που σουτάρει, με την μπάλα να φεύγει μόλις άουτ από το δοκάρι του Γραβάνη.
74': Από τα δεξιά, ο ορεξάτος Καραλής προχωρά μόνος και σουτάρει, αλλά ο Γούπος αποκρούει σωτήρια.
80': Από την αριστερή πλευρά, ο Μπάκος σεντράρει, και ο Κοκόμπελης με κεφαλιά υποχρεώνει τον έμπειρο Γούπο με υπερπροσπάθεια να αποκρούσει σωτήρια σε κόρνερ.
84': Οι φιλοξενούμενοι πιέζουν για γκολ, με τον Καλέση να σουτάρει και τον Γούπο να αποκρούει σε κόρνερ.
86': Ωραία προσπάθεια για τους φιλοξενουμένους, με το σουτ του Γαλάνη να χτυπά στο δοκάρι του Γούπου, ενώ στη συνέχεια της φάσης, ο έμπειρος Τζιόλας με δυνατό σουτ γράφει το 3-1 .
88': Αυτή τη φορά ήταν η σειρά του Μπαρλαγιάννη να δώσει τη μπάλα στον εξαιρετικό Ματούλα, που με δυνατό σουτ από δεξιά θα γράψει το τελικό 4-1 .
90’+: Νέα προσπάθεια του Τυρνάβου να μειώσει το σκορ, όταν το σουτ του Τζιόλα βρίσκει το «όχι» του Γούπου, που αποκρούει σε κόρνερ.
Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι κ. Κουκούλης, Νάκας, Παπαγεωργίου.
Π.Ο. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ (Μπουκουβάλας): Γούπος, Καραμάνος, Νταμπώσης, Ποτούσογλου, Περτζιόνι, Κυρίτσης Αθ.(76' Σιαφαρίκας), Μπαρλαγιάννης Ν., Παναγιώτου(73' Κυρίτσης Ι.), Παπαχρήστου(46' Γελαλής), Ματούλας, Μπούνα(89' Μπαρλαγιάννης Γ.)
ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 (Αλεξούλης): Γραβάνης, Μπάκος, Πατσιωτός(73' Κοκόμπελης), Αυλογιάρης, Γαλάνης, Βλιώρας(61' Καρακάνος), Γανός, Νάτσης, Λιάκος(51' Καραλής), Τσούτσας(55' Καλέσης), Τζιόλας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΟΥΚΙΔΗΣ

ΟΡΘΙΟΣ ΣΤΗ ΦΑΛΑΝΗ
Ο ΑΕΤΟΣ ΑΜΥΓΔΑΛΕΑΣ
Τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη αυτή τη φορά στη Φαλάνη επί του Φαλανιακού, πέτυχε ο Αετός Αμυγδαλέας (0-1). Σ’ ένα δυνατό παιχνίδι οι φιλοξενούμενοι αποδείχτηκαν πιο ουσιαστικοί στην επανάληψη και κατάφεραν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα.
Η φάση που έκρινε το παιχνίδι σημειώθηκε στο 85’ όταν ο Σπανός (που είχε περάσει ως αλλαγή στο παιχνίδι στο 70’) μετά από ωραία ενέργεια, απέφυγε έναν αντίπαλό του και με ψύχραιμο πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 0-1.
Οι γηπεδούχοι στάθηκαν άτυχοι στο 71’ όταν ο Γ. Πανταζής δέχθηκε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποχώρησε από το παιχνίδι.
ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ (Μπεριτζάς): Παπαϊωάννου, Μαχαίρας, Πάνου, Σουλιώτης, Κολοβός, Πανταζής Γ., Μπλέντι, Πανταζής Ηλ. (62’ Αλεξανδρής), Βαρσάμης, Παπαγεωργίου, Λυγούρας Χρ.
ΑΕΤΟΣ ΑΜΥΓΔΑΛΕΑΣ (Καπετανόπουλος): Κωνσταντίνου, Πολύζος, Πρίφτης, Περδίκης, Κορλός, Ευαγγελούλης, Κλούρας, Ντιντής (90’ Χατζηιωαννίδης), Αντωνόπουλος (70’ Σπανός), Ραμάι (65’ Δημητρέλης), Καρβούνης (84’ Σάρα).ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΣΤΙΣ ΝΙΚΕΣ
Η ΛΑΡΙΣΑ 2012
Επιστροφή στις νίκες για τη Λάρισα 2012 η οποία επικράτησε στο γήπεδο Ραχούλας της Αστραπής Ν. Πολιτείας με 3-1. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι του αντιπάλου τους και πήραν δίκαια τη νίκη χάνοντας ευκαιρίες για περισσότερα τέρματα όπως τα τρία δοκάρια που είχαν οι Δαλαμπύρας (δύο) και Π. Κίτσιος.
Το 1-0 έγινε στο 40’ από τον Δαλαμπύρα με σουτ, για να ισοφαρίσουν οι φιλοξενούμενοι στο 58’ με τον Αργυρακούλη.
Ο Μπόντε στο 65’ έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στη Λάρισα 2012, ενώ ο Τσάκος στο 70’ διαμόρφωσε το τελικό 3-1 και σφράγισε τη νίκη της ομάδας του.
Με την ομάδα της Λάρισας 2012 αγωνίστηκε και ο νεοαποκτηθείς από την Αναγέννηση Καρδίτσας επιθετικός, Ξέρας.
ΛΑΡΙΣΑ 2012 (Στεργιάδης): Μπρέλλας, Φλώρος Αντ., Φλώρος Βασ., Μανακούσιος, Κίτσιος Π., Φλώρος Βαλ., Μπόντε, Τσάκος, Κίτσιος Δ. (17’ λ.τ. Μπέης), Ξέρας (70’ Σελήνης), Δαλαμπύρας (85’ Νταής).
ΑΣΤΡΑΠΗ Ν. ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ (Μπρισίμης): Κουτσογιαννούλης, Βουβουσίρας, Χλωρός, Χασιώτης, Κατσιάνος, Τσεκούρας (75’ Ιωαννίδης), Καψιώχας, Μπέτσης, Σκόμπας (80’ Μαναός), Κοταρέλας (85’ Ζήσης), Τόπης (50’ Αργυρακούλης).

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass