ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ:

Επικίνδυνος και εγωπαθής ο Γκοβέσης

• Η ΠΑΕ Σπάρτης να ακολουθήσει τον νόμο της σιωπής και όχι της πρόκλησης...

Δημοσίευση: 14 Νοε 2017 18:25

Επικίνδυνο και εγωπαθή χαρακτηρίζει τον διαιτητή κ. Γκοβέση η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας, η οποία σε ανακοίνωσή της καλεί την ΠΑΕ Σπάρτη, να ακολουθήσει τον νόμο της σιωπής.


Οι «κυανόλευκοι» αναφέρονται στις αποφάσεις του διαιτητή που εφηύρε δύο πέναλτι, όπως και τη λεκτική επίθεση προς τους παίκτες της ομάδας, την ώρα του αγώνα.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας:
«Επειδή η ανοχή έχει και τα όριά της, αλλά όμως διαμορφώνει και αντίθετες, ως προς την πραγματικότητα, απόψεις η διοίκηση της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας νιώθει οργή για τα όσα τραγελαφικά και ψευδή αναφέρει η ανακοίνωση (!!!) της ΠΑΕ Σπάρτης σχετικά με τη διαιτησία του διαιτητή Γκοβέση, από την Τρίπολη.
Ένας διαιτητής άκρως επικίνδυνος, εγωπαθής και προκλητικός εις βάρος της ομάδας μας και των ποδοσφαιριστών μας, καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα της 3ης αγωνιστικής στην πόλη της Λακωνίας, εκεί όπου ετσιθελικά και με το ζόρι, μας εξανάγκασε σε ήττα, με δύο πέναλτι που εφηύρε και έδωσε στους γηπεδούχους, οι οποίοι σε όλη τη διάρκεια του 90λεπτου δεν απείλησαν σοβαρά την εστία μας.
Επειδή στο ... «σπίτι του κρεμασμένου, δεν μιλάνε για σχοινί» καλό θα ήταν, κύριοι της ΠΑΕ Σπάρτης, να ακολουθούσατε τον νόμο της σιωπής και όχι της πρόκλησης, μέσω της ανεπαίσχυντης ανακοίνωσης που εκδώσατε.
Για να καταλάβει ο φίλαθλος κόσμος της Λάρισας, τι διαιτησία είχαμε στη Σπάρτη, από αυτόν τον τύπο (που θέλει να ονομάζεται και διαιτητής και που έβριζε τους παίκτες μας, κατά τη διάρκεια του αγώνα), ήταν πανομοιότυπη, με την τραγική και εις βάρος μας, διαιτησία του Μηλιάδη από τη Θεσσαλονίκη, πέρυσι την 1η αγωνιστική με την Πύδνα Κίτρους στο γήπεδο Φιλιππούπολης, όταν και εκείνος είχε «ανακαλύψει» δύο πέναλτι έξω από την περιοχή!!!
Τότε το θέμα είχε πάρει τεράστιες διαστάσεις στα κανάλια και είχε viral στο youtube!
Περιμέναμε λοιπόν το βίντεο του συγκεκριμένου αγώνα στη Σπάρτη, για να εκθέσουμε τα δικαιολογημένα παράπονά μας και αντί αυτού είδαμε την ανακοίνωση, χωρίς ντροπή, των γηπεδούχων.
Ο εν λόγω «κύριος» (Δημήτρης Γκοβέσης) αποτελεί πλέον ανεπιθύμητο πρόσωπο ως προς την ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας, γιατί η ζημιά που μας έχει κάνει, από το πουθενά, είναι τεράστια και παρακαλούμε την ΚΕΔ όπως λάβει γνώση του θέματος και απαλλάξει άπαξ δια παντός, το ελληνικό ποδόσφαιρο από τέτοιου είδους διαιτητές, όπως ο Γκοβέσης.
Τέλος θα θέλαμε να τονίσουμε ότι δεν θα ανεχθούμε άλλη φορά τέτοιου είδους διαιτησίες, που οδηγούν το ποδόσφαιρο αρκετά χρόνια πίσω και «καταδικάζουν» ομάδες».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass