ΕΓΙΝΕ ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΠΣΛ ΣΤΗΝ ΕΛΑΣΣΟΝΑ

Διάλογος για τα πρωταθλήματα

• Οι εκπρόσωποι των σωματείων της περιοχής ανέπτυξαν τις απόψεις τους για το τοπικό ποδόσφαιρο • Εγινε η κλήρωση του κυπέλλου

Δημοσίευση: 15 Νοε 2017 22:48

Στο Δημαρχείο Ελασσόνας πραγματοποιήθηκε χθες η προγραμματισμένη γι' αυτήν την εβδομάδα συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΕΠΣΛ.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία η οποία εντάσσεται στο πλαίσιο της αποκεντροποίησης που επιχειρεί η νέα διοίκηση της ΕΠΣΛ, θέλοντας παράλληλα να υλοποιήσει τις προεκλογικές της δεσμεύσεις. Έτσι λοιπόν ανάλογες συνεδριάσεις θα γίνουν και σε άλλους περιφερειακούς δήμους του νομού, με στόχο να δοθεί ο λόγος στα σωματεία προκειμένου να αναπτύξουν τις απόψεις τους και να καταθέσουν προτάσεις με στόχο την ουσιαστική αναβάθμιση του τοπικού ποδοσφαίρου.
Στη χθεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΕΠΣΛ το «παρών» έδωσαν επίσης ο δήμαρχος Ελασσόνας κ. Νίκος Ευαγγέλου και ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων κ. Νίκος Γκουτζουρέλας. Μάλιστα ο κ. Ευαγγέλου και ο πρόεδρος της ΕΠΣΛ κ. Δημήτρης Μπουχλαριώτης αντάλλαξαν αναμνηστικά, τονίζοντας ότι η συνεργασία τους θα συνεχιστεί σε όλα τα επίπεδα.
Από την πλευρά τους οι εκπρόσωποι των σωματείων έθεσαν, μέσα από έναν γόνιμο διάλογο, αιτήματα και προτάσεις για τη διοργάνωση των πρωταθλημάτων, ενώ παράλληλα είχαν την ευκαιρία, λόγω της παρουσίας του Δημάρχου Ελασσόνας κ. Ευαγγέλου, να συζητήσουν θέματα που αφορούν στο γηπεδικό και την οικονομική βοήθεια από τη Δημοτική Αρχή.
Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν τη έναρξη της χθεσινής συνεδρίασης του ΔΣ της ΕΠΣΛ κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του αδικοχαμένου διαιτητή Αντώνη Κορέστη.
Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ
Μεταξύ των θεμάτων της χθεσινής συνεδρίασης του Δ.Σ. της ΕΠΣΛ ήταν και η κλήρωση των αγώνων της 5ης φάσης του κυπέλλου ΕΠΣΛ, οι οποίοι αναμένεται να διεξαχθούν εντός του 2017 (τις επόμενες ημέρες αναμένεται να αποφασισθεί η ακριβής ημερομηνία).
Πρόκειται για τα τελευταία παιχνίδια που θα γίνουν σε επίπεδο ομίλων, καθώς οι νικητές των ζευγαριών (συνολικά 8 ομάδες) στην επόμενη φάση του θεσμού θα μπουν σε ενιαία κλήρωση. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο ομάδες της Β’ ΕΠΣΛ που συνεχίζουν στο κύπελλο και συγκεκριμένα οι Παναγροτικός και Μεσοχώρι εάν προκριθούν στους «8» της διοργάνωσης θα κερδίσουν το μπόνους των 1.000 ευρώ που θέσπισε φέτος η διοίκηση της ΕΠΣΛ.
Αναλυτικά τα ζευγάρια του κυπέλλου ανά όμιλο:
1ος Όμιλος
Μαυροβούνι-Αχιλλέας Φ.
Παναγροτικός-Αμυγδαλέα
2ος Όμιλος
Μεσοχώρι-Π.Ο.Ε.
Ακαδ. Τυρνάβου-Οικονόμος
3ος Όμιλος
Μακρυχώρι-Δήμητρα Γιάνν.
Γόννοι-Συκούριο
4ος Όμιλος
Κιλελέρ-Τύρναβος 2005
Σμόλικας-Δωτιέας Αγιάς
ΠΡΟΠΟΝΟΥΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΧΑΛΚΗ ΟΙ ΜΙΚΤΕΣ
Συνεχίζονται σήμερα στο γήπεδο Χάλκης οι προπονήσεις των Μικτών ομάδων της ΕΠΣΛ στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους για τα παιχνίδια με τα αντίστοιχα συγκροτήματα των Ιωαννίνων. Οι παίκτες που κλήθηκαν από τους Ενωσιακούς προπονητές κ. Κυζρίδη και Μαστοροδήμο και οι ώρες των προπονήσεων έχουν ως εξής:
ΝΕΟΙ (15:15): Σκουλίδης (Δήμητρα Γιάνν.), Γκούμας, Μπούρας (ΑΕΛ), Φουρίκης, Αετόπουλος (Παναγροτικός), Γκατζιούρας (Νίκη Μιχαήλ), Βλαχάκης, Μπάγκας, Κορτσάρι (Ατρόμητοι), Καφανέλης (Ανθούπολη), Κωνσταντινίδης (Π.Ο.Ε.), Δραγατσίκης (Ηρακλής Λάρ.), Σούμπασης (Αμπελόκηποι), Δρόσος (Φάρσαλα), Τζιόλας (Πυργετός), Τζίκας (Αβέρωφ), Κραβαρίτης (Ελευθεραί), Τσαρούχας (Γιάννουλη) Χριστοδούλου (Αιγάνη)
ΠΑΙΔΕΣ (16:30):  Μακρυγιάννης, Παπακωσταντίνου, Αντωνόπουλος, Στάμος, Πέτσουλας, Ζησούλης, Γκιάτα, Τσιούπρος(ΑΕΛ), Μητάκος, Φασούλας (Ν. Πολιτεία), Παπαδόπουλος, Παπαθανασίου (Νίκη Μιχαήλ), Μανωλόπουλος (Λαρισαϊκός), Δελημήτρος, Κατσάμπελας, Μπαργιώτας (Ατρόμητοι), Καραγκιόζης (ΠΟΕ), Πασιάς (Διογένης), Παπαδάκος, Νατσίδης, Χριστακέας, (Ηρακλής Λάρ.), Τσιγγάνης (Πελασγιώτιδα), Αθάνατος (Τοξότης), Παρασκευάς (Φαλανιακός), Μάτος (Σμόλικας).

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass