ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΚΑΤΑ ΜΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ ΜΕ ΤΟ ΕΜΦΑΤΙΚΟ 4-0

Καταιγιστικός ο Αετός Μακρυχωρίου

• Η ομάδα του Δ. Τσέτσιλα σφράγισε το εισιτήριο για τους «8» του κυπέλλου ΕΠΣΛ, έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή τον Παναγιώτη Τσιαντούλη που πέτυχε χατ τρικ

Δημοσίευση: 07 Δεκ 2017 22:29

Σε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψε το χθεσινό παιχνίδι στο γήπεδο Μακρυχωρίου ο τοπικός Αετός, ο οποίος επικράτησε της μεγαλύτερης κατά μία κατηγορία Δήμητρας Γιάννουλης με το εμφατικό 4-0.

Η ομάδα του Δημήτρη Τσέτσιλα με την απόδοσή της στο χθεσινό παιχνίδι απέδειξε ότι δεν πρωταγωνιστεί τυχαία στο πρωτάθλημα της Α1 Ερασιτεχνικής και πήρε πανάξια την πρόκριση στους «8» του κυπέλλου ΕΠΣΛ (μάλιστα η εικόνα του αγώνα δεν έδινε την εντύπωση ότι οι δύο αντίπαλοι είχαν μία κατηγορία διαφορά). MVP του αγώνα ο μεσοεπιθετικός των «κιτρινόμαυρων» Παναγιώτης Τσιαντούλης που πέτυχε χατ τρικ, είχε ένα δοκάρι και έχασε δύο ακόμα πολύ καλές ευκαιρίες για να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ.
Από την άλλη πλευρά η Δήμητρα Γιάννουλης ήταν μακριά από τον καλό της εαυτό, δεν μπόρεσε να βρει ρυθμό και κυρίως τις λύσεις απέναντι σε ένα πολύ καλά οργανωμένο αγωνιστικά σύνολο.
Μόλις στο 4ο λεπτό, μετά από εκτέλεση φάουλ του Τίκου, ο Τσιαντούλης πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας και με πλασέ σημάδεψε τη δεξιά συμβολή των δοκών, χάνοντας την πρώτη μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους.
Στο 11’ ήταν η σειρά των φιλοξενουμένων όταν η κοντινή κεφαλιά του Σουφχάρα πέρασε λίγο άουτ.
Στο 13’ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Τίκου, ο Ιλ. Τζίκα με κεφαλιά ανάγκασε τον Μαστοροδήμο να διώξει δύσκολα σε κόρνερ, για να φτάσουμε στο 29’ όταν μετά από σέντρα του Πάσου, ο Φουσίκας κατέβασε πολύ ωραία την μπάλα μέσα στη μεγάλη περιοχή, ελίχθηκε έξυπνα και με σουτ έγραψε το 1-0.
Η επιθετική δραστηριότητα του Αετού συνεχίστηκε και στα επόμενα λεπτά με τον Τσαπλέ να αστοχεί στο 34’ σε κοντινή κεφαλιά, ενώ στο 40’ μετά από πάσα του Πάσου και συρτό διαγώνιο σουτ του Ιλ. Τζίκα, ο Τσιαντούλης με κοντινό πλασέ διπλασίασε τα τέρματα του Αετού (2-0).
Στο 41’ ένα δυνατό συρτό σουτ του Φουσίκα απέκρουσε ο Μαστοροδήμος, στο 42’ μία σέντρα σουτ του Κατσαμάγκα δεν αιφνιδίασε τον Γκικούδη, ενώ στο 43’ ο Μπάρδας έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 3-0, όταν βρέθηκε μόνος απέναντι από τον αντίπαλο τερματοφύλακα, αλλά δεν μπόρεσε να τον νικήσει.
Η Δήμητρα προσπάθησε να αντιδράσει στην επανάληψη, αλλά ο Παναγιώτης Τσιαντούλης είχε διαφορετική άποψη.
Ένα λάθος του Γκικούδη στο 49’ δεν μπόρεσε να το εκμεταλλευτεί ο Εμμανουήλ και να ξαναβάλει την ομάδα του στο παιχνίδι, για να φτάσουμε στο 59’ όταν ο Τσιαντούλης, βγήκε στον κενό χώρο πρόλαβε την έξοδο του Μαστοροδήμου και με ψηλοκρεμαστό μακρινό πλασέ έγραψε το 3-0. Σαν να μην έφτανε αυτό, στην αμέσως επόμενη επίθεση, με ωραίο συρτό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έστειλε εκ νέου την μπάλα στα δίχτυα, δίνοντας πλέον διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του (4-0).
Το παιχνίδι είχε πλέον κριθεί, η Δήμητρα επιθετικά δεν είχε τις απαντήσεις κι έτσι το 4-0 διατηρήθηκε μέχρι το τέλος. Δύο ακόμη καλές στιγμές με τον Ιλ. Τζίκα και μία με τον Καλούση είχαν στα τελευταία λεπτά οι γηπεδούχοι.
Τον αγώνα διηύθυνε ο κ. Κουκούλης (πολύ καλός) με βοηθούς τους κ. Γκαρέλη και Νάκα (επίσης πολύ καλοί).
ΑΕΤΟΣ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙΟΥ (Δ. Τσέτσιλας): Γκικούδης (80’ Σουπεκιώτης), Δάσσιος, Τίκος, Τσαπλές, Αλμυρούλης, Καπετάνι, Τσιαντούλης, Μπάρδας (60’ Καλούσης), Φουσίκας (75’ λ.τ. Διονυσίου), Ιλ. Τζίκα, Πάσος (70’ Αλιάι).
ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ (Β. Μπακογιάννης): Μαστοροδήμος, Σέντζας (54’ Καρέλας), Τσιουμάνης (46’ Ραπτόπουλος), Σουφχάρας, Εμμανουήλ, Θώμος, Πετράκης, Γκατζούλης, Κατσαμάγκας, Μάτος, Ευαγγέλου (64’ Φωτίου).

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
• 1ος όμιλος
Παναγροτικός– Αμυγδαλέα    0-3
Μαυροβούνι– Αχιλλέας Φ. (20/12)
• 2ος όμιλος
Μεσοχώρι – Π.Ο.Ε. (20/12)
Ακαδ. Τυρνάβου– Οικονόμος (13/12)
• 3ος όμιλος
Μακρυχώρι – Δήμητρα Γιάνν.    4-0
Γόννοι–Συκούριο (13/12)
• 4ος όμιλος
Σμόλικας-Δωτιέας Αγιάς    2-3
Κιλελέρ-Τύρναβος 2005 (13/12)

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass