Ο ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΙΣΟΦΑΡΙΣΕ ΣΤΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΔΥΝΑΤΟ ΠΟΕ (1-1) ΚΑΙ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕ ΤΟ ΑΗΤΤΗΤΟ ΤΗΣ ΕΔΡΑΣ ΤΟΥ

Γλίτωσε το έμφραγμα στο 90’+3’

• Πικρή γεύση άφησε το τελικό αποτέλεσμα αλλά κυρίως ο τρόπος με τον οποίο διαμορφώθηκε στην άκρως ανταγωνιστική ομάδα του Δ. Μπουκουβάλα •Σμόλικας και Αργυροπούλι συνέχισαν με νίκες και απειλούν τον πρωτοπόρο • Στην τετράδα ο Οικονόμος • Νέο «διπλό» για την Αμυγδαλέα • Επέστρεψε στις νίκες η Λάρισα 2012 *Μοιράστηκαν βαθμούς και γκολ στην Αγιά

Δημοσίευση: 11 Δεκ 2017 22:47

Μια ανάσα από το να «σπάσει» το αήττητο της έδρας του πρωτοπόρου Ηρακλή Λάρισας έφτασε ο ΠΟΕ. Η ομάδα του Δ. Μπουκουβάλα στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της «DE-TOX»-Α’ Ερασιτεχνικής, προηγήθηκε στο 15’ με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ματούλα

αλλά δέχθηκε την ισοφάριση στο 90’+3’ από την κεφαλιά του Φώτου. Ένα αποτέλεσμα που άφησε πικρή γεύση στους φιλοξενούμενους, αντίθετα όμως ανακούφισε τους γηπεδούχους, οι οποίοι γλίτωσαν το έμφραγμα.
Οι αποστάσεις στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα μειώθηκαν καθώς Σμόλικας Φαλάνης και Δόξα Αργυροπουλίου που νίκησαν τη Δήμητρα Γιάννουλης με 2-0 και την Αστραπή Ν. Πολιτείας με 3-0 αντίστοιχα πλησίασαν στους δύο βαθμούς τον πρωτοπόρο, ενώ στην τετράδα των πλέι οφ μπήκε ο Οικονόμος Τσαριτσάνης που επιβλήθηκε των Βουναίνων με 3-1.
Στην Αγιά, Δωτιέας και Κίσσαβος Συκουρίου μοιράστηκαν βαθμούς και γκολ (1-1), ο Αετός Αμυγδαλέας πέτυχε μία ακόμα εκτός έδρας νίκη αυτή τη φορά στο Δαμάσι επί του τοπικού Δαμασιακού με 2-1, ενώ η Λάρισα 2012 επέστρεψε στις νικηφόρες εμφανίσεις κερδίζοντας τον Φαλανιακό με 2-1, αποτέλεσμα το οποίο, σε συνάρτηση με το 0-0 στο Βλαχογιάννι το απόγευμα του Σαββάτου, ανοίγει την ψαλίδα από τη ζώνη των πλέι άουτ.
Αναλυτικά τα παιχνίδια της 12ης αγωνιστικής της «DE-TOX»-Α’ Ερασιτεχνικής:
Σμόλικας - Δήμητρα Γιάνν.    2-0
Αργυροπούλι - Αστραπή Ν. Π.    3-0
Οικονόμος – Βούναινα    3-1
Δαμασιακός – Αμυγδαλέα    1-2
Ηρακλής Λάρ. - ΠΟ Ελασσόνας    1-1
Λάρισα 2012 – Φαλανιακός    2-1
Δωτιέας Αγιάς – Συκούριο    1-1
Βλαχογιάννι - Τύρναβος 2005    0-0
Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (16/12, 15:00)
Σμόλικας – Αργυροπούλι
Δήμητρα Γιάνν. – Οικονόμος
Αστραπή Ν. Π. – Δαμασιακός
Βούναινα - Ηρακλής Λάρ.
Αμυγδαλέα – Βλαχογιάννι
ΠΟ Ελασσόνας - Λάρισα 2012
Τύρναβος 2005 - Δωτιέας Αγιάς
Συκούριο – Φαλανιακός
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Ηρακλής Λάρ.    23-11    25
------------------------------------------------------------------
Σμόλικας    16-5    23
Αργυροπούλι*    15-8    23
Οικονόμος*    25-9    21
----------------------------------
ΠΟ Ελασσόνας*    18-9    20
Συκούριο    14-14    20
Δαμασιακός    14-12    19
Δωτιέας Αγιάς    13-11    18
Αμυγδαλέα*    15-11    17
Δήμητρα Γιάνν.*    8-7    17
Λάρισα 2012    13-11    16
------------------------------------------------------------------
Τύρναβος 2005    12-19    11
Βλαχογιάννι    9-25    10
Βούναινα    14-28    9
Φαλανιακός    8-19    7
------------------------------------------------------------------
Αστραπή Ν.Π.*    10-28    4
*Με αστερίσκο (*) οι ομάδες που έχουν έναν αγώνα λιγότερο.
ΑΠΕΦΥΓΕ
ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΣΤΟ 90’+3’
Ο πρωτοπόρος Ηρακλής Λάρισας κατάφερε να σώσει τα προσχήματα στις καθυστερήσεις, απέναντι στον δυνατό και αξιόμαχο ΠΟΕ. Η ομάδα του Γιάννη Τσακμακίδη που βρέθηκε από το 15’ πίσω στο σκορ απέσπασε την ισοπαλία στο 90’+3’, αποτρέποντας την πρώτη εντός έδρας ήττα στο πρωτάθλημα. Από την άλλη πλευρά για το ποδοσφαιρικό συγκρότημα του Δημήτρη Μπουκουβάλα -που απέδειξε ότι μόνο τυχαία δεν είναι η πορεία που διαγράφει στη φετινή Α’ ερασιτεχνική- το τελικό αποτέλεσμα αλλά κυρίως ο τρόπος με τον οποίο διαμορφώθηκε (με γκολ στις καθυστερήσεις) αφήνει αν μη τι άλλο μία πικρή γεύση.
Το παιχνίδι ήταν εκ προοιμίου ντέρμπι κι έτσι εξελίχθηκε. Είχε πολύ καλό ρυθμό, οι δύο ομάδες διεκδίκησαν με δύναμη και πάθος το νικηφόρο αποτέλεσμα, προσπάθησαν να γίνουν απειλητικές, ωστόσο το μόνο αρνητικό στοιχείο ήταν ότι δεν σημειώθηκαν πολλές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες.
Στο 15ο λεπτό μετά από μία στιγμή ολιγωρίας της άμυνας του Ηρακλή, ο Παπαχρήστος ανετράπη μέσα στη μεγάλη περιοχή από τον Μόσχο, κερδίζοντας πέναλτι, το οποίο αξιοποίησε ο Ματούλας, γράφοντας το 0-1.
Μέχρι και την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους δεν σημειώθηκε η μεγάλη φάση, με αποτέλεσμα να μην αλλάξει κάτι και να διατηρηθεί το 0-1.
Στην επανάληψη ο Ηρακλής προσπάθησε να αντιδράσει και έγινε πιο πιεστικός, ωστόσο δεν μπορούσε να διασπάσει την πολύ καλά οργανωμένη άμυνα του ΠΟΕ. Στο τελευταίο όμως πεντάλεπτο οι γηπεδούχοι έγιναν απειλητικοί (σ’ αυτό συνέβαλε και η αναγκαστική αποχώρηση λόγω τραυματισμού στο 85’ του κεντρικού αμυντικού του ΠΟΕ, Ποτούσογλου) και έφτασαν για πρώτη φορά πολύ κοντά στο γκολ στο 87’, όταν μετά από σέντρα του Φορτομάρη, ο Αποστόλου με κοντινή κεφαλιά έστειλε την μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, ενώ στο 89’ ο Γκιουρσάνης με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής κι ενώ ο αντίπαλος τερματοφύλακας ήταν εκτός θέσης, σημάδεψε άουτ.
Τελικά η ασφυκτική πίεση των γηπεδούχων στα τελευταία λεπτά απέδωσε καρπούς στο 90’+3’, σε μία φάση με πρωταγωνιστές δύο παίκτες που μπήκαν ως αλλαγή στο 87’ και στο 77’ αντίστοιχα. Συγκεκριμένα ο Χριστίδης έβγαλε τη σέντρα από τα αριστερά και ο Φώτος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, διαμορφώνοντας το τελικό 1-1.
Ψυχρολουσία για τους φιλοξενούμενους που έφτασαν μία ανάσα από τη νίκη, με τον τεχνικό Δ. Μπουκουβάλα να εκφράζει παράπονα για τον χρόνο των καθυστερήσεων, ωστόσο ο διαιτητής κ. Βλιώρας είχε ενημερώσει ότι θα κρατούσε 4 λεπτά.
Σε γενικές γραμμές καλή η διαιτησία του κ. Βλιώρα και των βοηθών του κ. Στάικου και Δημερά.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Ι. Τσακμακίδης): Αναστασίου, Πατσής (77’ Φώτος), Φορτομάρης, Ψωμολιάς, Μόσχος, Μπάμης, Νάστας (87’ Χριστίδης), Κοντοθανάσης, Παπαγιαννούλης (46’ Ζαφειρίου), Γκιουρσάνης, Αποστόλου.
ΠΟ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ (Δ. Μπουκουβάλας): Γούπος, Μπούσιας, Ι. Κυρίτσης, Περτζιόνι, Ποτούσογλου (85’ λ.τ. Παναγιώτου), Θ. Κυρίτσης, Μπαρλαγιάννης (46’ Καραμάνος), Γελαλής (46’ Συνάπαλος), Παπαχρήστος, Ματούλας (80’ Σιαφαρίκας), Μπούνα.ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΟΣ Ο ΚΑΚΑΒΙΤΣΗΣ
Σε μία ακόμα νίκη του Σμόλικα ο Γιώργος Κακαβίτσης έβαλε την υπογραφή του. Ο Σμόλικας Φαλάνης επικράτησε της Δήμητρας Γιάννουλης (που εξέφρασε παράπονα για τη διαιτησία του κ. Μπουρουζίκα) με 2-0 και πλησίασε απειλητικά τον πρωτοπόρο Ηρακλή.
Δυνατό παιχνίδι με τις δύο ομάδες να έχουν τις δικές τους καλές στιγμές, χωρίς ωστόσο να σημειωθεί κάποιο τέρμα στο πρώτο μέρος.
Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 52ο λεπτό ο Κακαβίτσης κέρδισε πέναλτι από τον Εμμανουήλ (που αμφισβητήθηκε έντονα από τους φιλοξενούμενους). Το πέναλτι εκτέλεσε ο ίδιος στέλνοντας την μπάλα αρχικά στο δοκάρι και σε δεύτερο χρόνο, μετά από κάποιες κόντρες, στα δίχτυα για να γίνει έτσι το 1-0.
Στο 63’ μετά από έναν πολύ ωραίο συνδυασμό των Τσιρογιάννη, Ταστεμερίδη, Λιούσκα και Σκούπρα, ο τελευταίος έβγαλε τη σέντρα, οι φιλοξενούμενοι απομάκρυναν προς στιγμή, αλλά ο Κακαβίτσης με ωραίο σουτ και αφού πρώτα η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι, έγραψε το 2-0, «σφραγίζοντας» έτσι τη νίκη της ομάδας του.
Παράπονα για το πέναλτι από το οποίο έγινε το 1-0, αλλά και για ένα σκληρό μαρκάρισμα στο 55’ στον Μπαμπάλη, ο οποίος αναγκάστηκε να αποχωρήσει από το παιχνίδι εξέφρασαν οι της Δήμητρας Γιάννουλης.
ΣΜΟΛΙΚΑΣ ΦΑΛΑΝΗΣ (Χρ. Χατζηλιάδης): Καραναστάσης, Τσιρογιάννης, Σκούπρας, Κολοβός, Δολιάνης, Ταστεμερίδης, Λιούσκας (82’ Τεκέδης), Μπαλαμώτης (83’ Τανάγιας), Βενέτης (65’ Ζιώγας), Κατσαρός (46’ Τάχας), Κακαβίτσης.
ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ (Β. Μπακογιάννης): Μαστοροδήμος, Γκουντρουμπής, Σέντζας, Ευαγγέλου (85’ Πετράκης), Εμμανουήλ, Θώμος, Μπαμπάλης (55’ λ.τ. Σουφχάρας), Γκατζούλης, Κατσαμάγκας, Μάτος, Τσαρούχας (75’ Ραπτόπουλος).Ο ΖΑΧΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ
Η Δόξα Αργυροπουλίου επικράτησε 3-0 της Αστραπής Ν. Πολιτείας και πλησίασε απειλητικά τον πρωτοπόρο Ηρακλή έχοντας παράλληλα έναν αγώνα λιγότερο. Πρωταγωνιστής για την ομάδα του Αλέξη Παγκαρλιώτα ήταν ο Ζάχος ο οποίος άνοιξε το σκορ στο 20’ όταν επιχείρησε από τα δεξιά μία σέντρα αλλά η μπάλα πήρε τροχιά προς το τέρμα και κατέληξε στα δίχτυα, ενώ ο ίδιος παίκτης στο 38’ με σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.
Στο 65’ ο Γκαραγκούνης με πλασέ ύστερα από σέντρα του Τσιάγκου ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 3-0, ενώ στο 72’ η Δόξα είχε διπλό δοκάρι αρχικά με το πλασέ του Γκαραγκούνη που χτύπησε στο οριζόντιο και στη συνέχεια με την κεφαλιά του Τσιάγκου και πάλι στο οριζόντιο δοκάρι.
ΔΟΞΑ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙΟΥ (Αλ. Παγκαρλιώτας): Μπαχτσιβάνος, Τσένος, Κακαζούκης (70’ Ματθαίου), Περήφανος, Μπαχτσιβάνος, Σαΐτης (30’ λ.τ. Γκαραγκούνης), Ζάχος (63’ Πλατσάς), Καφές, Τσιάγκος, Ταρταμπούκας, Κόκκορας (83’ Νιάρχος).
ΑΣΤΡΑΠΗ Ν. ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ (Ε. Μπρισίμης): Κουτσογιαννούλης, Βουβουσίρας, Χλωρός, Ζήσης (85’ Σιώκας), Κατσάνος, Σιάρκος, Καψιώχας, Πράπας (75’ Αντωνόπουλος), Μπέτσης (48’ Ασπετάκης), Καλτσάς, Σκόμπας (70’ Κιούσης).
ΔΙΑΤΗΡΗΣΕ
ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΗΣ ΕΔΡΑΣ
Ο Οικονόμος Τσαριτσάνης πέτυχε την έκτη νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια μέσα στην έδρα του αυτή τη φορά επί των Βουναίνων με 3-1 και διατήρησε το απόλυτο «εντός των τειχών».
Στο 6ο λεπτό ο Τόλιος εκτέλεσε φάουλ, οι Κουμπούρας και Γιουρούκης διεκδίκησαν την μπάλα η οποία τελικά κατέληξε στα δίχτυα για να γίνει έτσι το 1-0.
Οι φιλοξενούμενοι που αγωνίστηκαν με πολλές ελλείψεις αντέδρασαν στο 9’ και κατάφεραν να ισοφαρίσουν όταν μετά από σέντρα σουτ από αριστερά του Ηλ. Μερτζανίδη, ο Νούσιας απέκρουσε σε πρώτο χρόνο, αλλά ο επερχόμενος Κ. Καζάνι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 1-1.
Στο 41’ μετά από σέντρα του Πούτα, ο Ζηρδέλης με κεφαλιά έκανε το 2-1, ενώ στο 43’ το σουτ του Τόλιου χτύπησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι.
Στο 70’ από φάουλ του Πούτα, ο Χάμος με κεφαλιά έγραψε το 3-1, ενώ στο 77’ ο Κακαράντζας με σουτ σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι.
Αξίζει να σημειωθεί ότι τον αγώνα διηύθυνε ο κ. Αντωνίου που ήταν το πρώτο του παιχνίδι ως διαιτητής στην Α’ κατηγορία.
Μετά το τέλος του αγώνα η διοίκηση των φιλοξενουμένων εξέφρασε τις ευχαριστίες της στους ανθρώπους του Οικονόμου για την άψογη φιλοξενία, την οποία και θα ανταποδώσουν, ενώ παράλληλα, παρά την ήττα, συνεχάρη την διαιτητική τριπλέτα, τονίζοντας ότι τέτοιες διαιτησίες τιμούν το ποδόσφαιρο του νομού.
ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Κ. Κατσάρας): Νούσιας, Καραΐσκος (46’ Ντούφας), Πούτας, Κολιός, Κουμπούρας (72’ Λεβέντης), Χάμος, Γκαμπέτας (60’ Παληγιάννης), Καραλούλης, Ζηρδέλης, Τόλιος (69’ Κακαράντζας), Δραχαλίβας.
ΒΟΥΝΑΙΝΑ (Θ. Εμμανουήλ): Κουκουφίκης, Καρέτζος, Γιορούκης, Γ. Αγγλόπουλος, Ηλ. Μερτζανίδης, Κατσιώτης, Κ. Καζάνι, Χριστοδούλου, Φ. Μερτζανίδης, Ξαφάρας, Ραπτόπουλος.ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΑΝ
ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ
Βαθμούς και γκολ μοιράστηκαν στο γήπεδο Αγιάς, Δωτιέας και Κίσσαβος Συκουρίου, σ’ ένα δυνατό παιχνίδι. Οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να προηγηθούν στο 16’ όταν ο Πλιάγκας αξιοποίησε το πέναλτι που κέρδισε ο Πετράκης από τον αντίπαλο τερματοφύλακα και το οποίο αμφισβητήθηκε από τους γηπεδούχους.
Με το 0-1 ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος για να φτάσουμε στο 70’ όταν ο Ριζούλης με σουτ μετά από σέντρα του Παππά ισοφάρισε σε 1-1 για τον Δωτιέα.
Στο 77’ οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Υφαντής.
Μέχρι το τέλος δεν άλλαξε κάτι με τις δύο ομάδες να προσθέτουν τον βαθμό της ισοπαλίας στο ενεργητικό τους.
Παράπονα για τη διαιτησία του κ. Τσιτσανούδη εξέφρασαν οι του Δωτιέα Αγιάς μετά το παιχνίδι, αμφισβητώντας το πέναλτι που καταλογίστηκε στο 16’ με το οποίο οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ, ενώ παράλληλα διαμαρτύρονται για τρεις περιπτώσεις πέναλτι όπως χαρακτηριστικά υποστήριξαν σε τράβηγμα του Τσατσαλίδη στο πρώτο μέρος, σε τράβηγμα του Παππά στο 80’ και σε χέρι αμυνομένου στο 85’.
ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ (Κ. Τσανάς): Κουτσιρίμπας, Τσακάλι, Σούλι, Ε. Γούτος, Μπέτσιος (46’ Παππάς), Ντακούλας, Υφαντής, Ριζούλης, Ν. Γούτος, Τσιρογιάννης (15’ λ.τ. Σβερκούλης), Τσατσαλίδης.
ΚΙΣΣΑΒΟΣ ΣΥΚΟΥΡΙΟΥ (Φ. Γιαννακός): Φαρμάκας, Γκαμπέτας, Αγγέλης, Γκανάτσιος, Τσιανάκας, Παυλόπουλος, Δίχρης (70’ Αργύρης), Κορδέλας, Πλιάγκας (85’ Τζιούρας), Μάντζαρης, Πετράκης.ΝΕΟ «ΔΙΠΛΟ»
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΥΓΔΑΛΕΑ
Μετά τη νίκη στη Γιάννουλη, ο Αετός Αμυγδαλέας πέτυχε ένα ακόμα «διπλό» αυτή τη φορά στο Δαμάσι με 2-1 επί του Δαμασιακού. Η ομάδα του Δημήτρη Καπετανόπουλου μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και άνοιξε το σκορ στο 10’ με το πλασέ του Καρβούνη μετά από ενέργεια του Σπανού, ενώ στο 17’ ο Σπανός με ωραία ατομική προσπάθεια διπλασίασε τα τέρματα των φιλοξενουμένων οι οποίοι είχαν κι άλλες ευκαιρίες για να ανεβάσουν τον δείκτη του σκορ.
Στο 40’ ήρθε η απάντηση των γηπεδούχων όταν ο Σουγλής κέρδισε πέναλτι το οποίο αξιοποίησε ο Τσάλτας βάζοντας εκ νέου την ομάδα του στο παιχνίδι.
Στην επανάληψη ο Δαμασιακός προσπάθησε να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση, αλλά δεν τα κατάφερε. Μία πολύ καλή στιγμή είχαν στις καθυστερήσεις με τον Ραπτοτάσιο αλλά δεν αξιοποιήθηκε.
ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΣ (Ν. Χρόνης): Μιγδάνης, Μπακαΐμης, Καρατζιόλης (30’ Αστ. Λέτσιος), Ντόκος, Ιωαννίδης, Δούκας, Μουσιάρης, Τσάλτας, Λούτσος, Σουγλής, Γεωργαντζάς (75’ Ραπτοτάσιος).
ΑΕΤΟΣ ΑΜΥΓΔΑΛΕΑΣ (Δ. Καπετανόπουλος): Κωνσταντίνου, Περδίκης, Πολύζος, Κορλός, Ευαγγελούλης, Αντωνόπουλος, Ντιντής, Κλούρας, Καρβούνης (90’ Γκαραβέλης), Ανδριανόπουλος (80’ Χατζηιωαννίδης), Σπανός (57’ λ.τ. Σάρα).ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΝΙΚΕΣ
Η Λάρισα 2012 επέστρεψε στις νικηφόρες εμφανίσεις, κερδίζοντας τον Φαλανιακό με 2-1, σ’ ένα παιχνίδι που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι το τέλος.
Οι δύο αντίπαλοι είχαν τις δικές τους καλές στιγμές, με τους γηπεδούχους να ανοίγουν το σκορ στο 8’ όταν από ενέργεια του Μανακούσιου, ο Ξέρας σημάδεψε σωστά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της αντίπαλης εστίας.
Το παιχνίδι είχε συναρπαστικό φινάλε καθώς στο 81’ οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στην ισοφάριση με το διαγώνιο σουτ του Παπαγεωργίου έξω από τη μεγάλη περιοχή και προς τα αριστερά.
Οι γηπεδούχοι δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη και στο 88’ βρήκαν εκ νέου τον δρόμο προς τα δίχτυα παίρνοντας έτσι τους τρεις πολύτιμους βαθμούς.
Ήταν μία συνδυασμένη επιθετική ενέργεια που ξεκίνησε από τον Μανακούσιο, ο οποίος προχώρησε προς τη μεγάλη περιοχή των φιλοξενουμένων, πάσαρε στον Μπόντε και αυτός με την σειρά του στον Ξέρα, ο οποίος έβγαλε τη σέντρα και ο Τσιάκος με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Ένα πέναλτι στο 51’ στον Θ. Πανταζή ζήτησαν οι του Φαλανιακού, ενώ εκφράστηκαν διαμαρτυρίες για τον διαιτητή κ. Γκάγκα σχετικά με το δεύτερο γκολ.
ΛΑΡΙΣΑ 2012 (Ν. Αργυρούλης): Μπρέλλας, Φλώρος Βασ., Φλώρος Παν., Μανακούσιος, Σελήνης (62’ Κίτσιος Π.), Φλώρος Βαλ., Μπόντε, Μπέης (83’ Κριεμάδης), Τσιάκος, Κίτσιος Δ. (90’ λ.τ. Νταής), Ξέρας.
ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ (Τ. Μπεριτζάς): Παπαϊωάννου, Μαχαίρας, Βαρσάμης, Κολοβός, Σουλιώτης, Πανταζής Γ., Μπλέντι, Πανταζής Θ. (73’ Πανταζής Ηλ.), Παπαγεωργίου, Αλεξανδρής, Λυγούρας.ΕΜΕΙΝΑΝ ΣΤΟ 0-0
Χωρίς γκολ έληξε το παιχνίδι στο Βλαχογιάννι ανάμεσα στην τοπική Δόξα και τον Τύρναβο με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 12ης αγωνιστικής το απόγευμα του Σαββάτου.
Γενικά έγινε ένα μέτριο παιχνίδι με δυνατές μονομαχίες. Πιο κοντά στο γκολ έφτασε η ομάδα του Τυρνάβου με χαρακτηριστικές φάσεις στο 20’ με τον Γκαντρή, στο 29’ με τον Καλέση, ενώ η πιο εντυπωσιακή φάση σημειώθηκε όταν ο τερματοφύλακας Βλιώρας απέκρουσε εξ επαφής σε κόρνερ σε προσπάθεια του Τζιόλα
Για την ομάδα του Βλαχογιαννίου το πιο χαρακτηριστικό στοιχείο ήταν το πάθος, αλλά υπάρχει και μία αμφισβητούμενη για τους γηπεδούχους φάση στο 68’ όταν σε μαρκάρισμα του Γαλάνη στον Ιγγλέζο, ζητήθηκε πέναλτι. Ο διαιτητής κ. Τζήλος είχε αντίθετη άποψη και συνέχισε το παιχνίδι.
ΔΟΞΑ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΙΟΥ (Ν. Φακίτσας): Βλιώρας, Μητούλας, Λ. Μπουζούκας (29’ Λάκης), Μάρκου, Πάσος, Μωυσίδης, Γκουρομπίνος (72’ Γεωργούλης), Πάτσης, Φακίτσας (90’+2’ Καλογιάννης), Μπαντής, Ιγγλέζος (89’ Θανασούλης).
ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 (Ν. Αλεξούλης): Γραβάνης, Νάτσης, Ρ. Τσατσελάρι, Γαλάνης, Βλιώρας, Ντουνούδης (46’ Μπάκος), Γανός, Τσούτσας (83’ Λιάκος), Γκαντρής (57’ Καραλής), Τζιόλας, Απ. Καλέσης (80’ Λ. Τσατσελάρι).

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass