ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΗΣ «Ε»

Έρευνες για εμπλοκή παίχτη του Απόλλωνα σε παράνομο στοίχημα!

Δημοσίευση: 19 Δεκ 2017 15:28

Στο προσκήνιο επανέρχεται η υπόθεση του παράνομου διαδικτυακού στοιχήματος και οι συλλήψεις δυο ατόμων στη Λάρισα στις αρχές Δεκεμβρίου, που είχε αποκαλύψει η «Ε».


Σύμφωνα με τηλεοπτικό ρεπορτάζ που παρουσιάστηκε στη χθεσινοβραδινή εκπομπή  «Η Δίκη της Δευτέρας» στο ΣΚΑΙ,  ένας εξ των εμπλεκομένων παικτών σε στοιχήματα παράνομης  ιστοσελίδας , ανήκει στην ομάδα του Απόλλωνα Λάρισας.
Πιο συγκεκριμένα: Άκρως ενδιαφέρουσες εξελίξεις σημειώνονται στην υπόθεση που έφερε πρόσφατα στο φως η «Ελευθερία» με το παράνομο διαδικτυακό στοίχημα και τη σύλληψη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας δύο ατόμων στη Λάρισα. Μέσω των διαδικτυακών λογαριασμών αυτών των δύο προσώπων , πόνταραν ακόμα 13 άτομα. Εμπλεκόμενοι δε στην υπόθεση φέρονται να είναι (μεταξύ άλλων) και τέσσερεις Έλληνες ποδοσφαιριστές ομάδας της Football League.
Σύμφωνα με χθεσινό τηλεοπτικό ρεπορτάζ της «Δίκης της Δευτέρας» στο ΣΚΑΙ, ένας εξ αυτών των παικτών ανήκει στην ομάδα του Απόλλωνα Λάρισας, αγωνίζεται σε αμυντική θέση και ερευνάται από τις αρμόδιες αρχές η συμμετοχή του στην όλη υπόθεση. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ- που παρουσιάστηκε μεταμεσονύκτιες ώρες στην εκπομπή- η Εισαγγελία Λάρισας, φέρεται να επέστρεψε τη δικογραφία στην αστυνομία για να συνεχίσει την προανάκριση, καθώς διερευνάται εις βάθος το ενδεχόμενο τέλεσης κακουργηματικών πράξεων, όπως η στοιχηματική απάτη με αλλοίωση αποτελεσμάτων ποδοσφαιρικών αγώνων, ξέπλυμα  χρήματος κ.α.
Κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής εκπομπής αναφέρθηκε ότι οι διαχειριστές της ιστοσελίδας, συνελήφθησαν, και κατονόμασαν ως «εγκέφαλο» του κυκλώματος, απότακτο υπαξιωματικό του στρατού, που κατάγεται από τη Νάουσα, ενώ οι δύο συλληφθέντες ισχυρίστηκαν –πάντα σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν στην εκπομπή-  ότι δύο φορές την εβδομάδα, πήγαιναν στη Θεσσαλονίκη και παρέδιδαν τα μετρητά στον πρώην στρατιωτικό.
Οι ύποπτοι στοιχημάτιζαν μεγάλα ποσά σε αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος και της Football League. Προκειμένου να διερευνηθεί η υπόθεση σε όλη της την έκταση και να αποκαλυφθούν τυχόν άλλοι εμπλεκόμενοι ή συνεργοί τους, δόθηκε εντολή άρσης του απορρήτου για τηλέφωνα, υπολογιστές και τραπεζικούς λογαριασμούς.
Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, την οποία εποπτεύει η εισαγγελέας εφετών Αθηνών Βιργινία Σακελλαροπούλου-σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές- έχει εντοπίσει άλλες δύο παράνομες στοιχηματικές ιστοσελίδες και κινείται αυτεπαγγέλτως. Η δικογραφία εστάλη στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Ηλία Ζαγοραίο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass