ΕΙΠΕ ΧΘΕΣ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΗΣ ΑΕΛ ΗΛΙΑΣ ΦΥΝΤΑΝΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ

«Τέλος καλό, κοιτάμε μπροστά…»

• Χθες παρακολούθησε την αναμέτρηση Ατρόμητου Αθηνών-Αστέρα Τρίπολης

Δημοσίευση: 12 Ιαν 2018 22:26

Η πρόκριση της ΑΕΛ μετά από δέκα χρόνια στα προημιτελικά του θεσμού του κυπέλλου Ελλάδας «σκέπασε» την ήττα από την Ξάνθη με 2-0 στον επαναληπτικό αγώνα του κυπέλλου Ελλάδας της φάσης των «16» αφού το 3-0 του πρώτου αγώνα αποδείχθηκε αρκετό για τη λαρισινή ομάδα.

Μπορεί να «καρδιοχτύπησε» η ΑΕΛ αλλά πήρε την πρόκριση και ο τεχνικός Ηλίας Φυντάνης χθες πριν την προπόνηση έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του, ενώ είπε ότι η άσχημη εμφάνιση οφείλεται στο γεγονός της ανομοιογένειας που υπήρχε αφού η αμυντική γραμμή για πρώτη φορά είχε αυτή τη σύνθεση, τονίζοντας ότι υπήρξε όφελος παρά την ήττα καθώς πήραν χρόνο συμμετοχής ο Καρατάσιος και ο Γιοβάνοβιτς, ειδικά ο δεύτερος που είχε καιρό να αγωνισθεί.
Ήθελε, είπε , να βάλει και άλλους παίκτες που έχουν λίγο χρόνο συμμετοχής ή τον Χούμπτσεφ, αλλά λόγω του αποτελέσματος και για να μην διακινδυνεύσει η ΑΕΛ την πρόκριση πήγε σε δοκιμασμένες λύσεις.
Μίλησε και ατομικά για τους παίκτες λέγοντας ότι στο πρώτο γκολ ο Θεοδωρόπουλος έπρεπε να «καθαρίσει» τη φάση ενώ στη συνέχεια ήταν πολύ καλός. Εγκωμίασε το Ναζλίδη που αγωνίσθηκε μέχρι και αμυντικό χαφ αλλά και τον Μιλοσάβλιεβιτς που έπαιξε αριστερό χαφ.
Επισήμανε ότι ήταν το πρώτο τέρμα που δέχθηκε η ΑΕΛ από στημένη φάση επί των ημερών του αλλά από την άλλη είπε ότι συνεχίζει την προσπάθεια η ομάδα τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο κύπελλο Ελλάδας. Τους είπε επίσης ότι θα πρέπει να επικεντρωθούν όλοι στον αγώνα της Τρίπολης με τον Αστέρα μεθαύριο.
Σήμερα θα γίνει προπόνηση στις 3.30 μ.μ.
Ο Φυντάνης για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης θα στερηθεί των υπηρεσιών από τους τιμωρημένους Φατιόν, Καρατάσιο και Ντέλετιτς. Παράλληλα θα έχει στη διάθεσή του τον Μλαντένοβιτς που εκδόθηκε το δελτίο του.

 

ΠΕΡΙ ΑΛΚΑΖΑΡ
Εκστρατεία για την ανακαίνιση του Αλκαζάρ θα κάνει ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας γι’ αυτό και θα προγραμματίσει συναντήσεις με τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό και τον δήμαρχο Λαρισαίων Αποστόλη Καλογιάννη.
Θεωρεί ότι το τίμημα για να μπορέσει η ομάδα τη νέα χρονιά να αντεπεξέλθει οικονομικά στο Ael Fc Arena πρέπει να πέσει στα 150.000 ευρώ, ενώ φέτος του κόστισε όπως αναφέρει 630.000 ευρώ.
Μάλιστα είπε χαρακτηριστικά ότι δεν μπορεί η ομάδα από τον αγώνα με τον Ολυμπιακό να βάζει στο ταμείο της 14.000 ευρω και η «Γήπεδο Λάρισας Α.Ε.» 25.000 ευρώ ενώ από την επιχορήγηση από τα τηλεοπτικά δικαιώματα να παίρνει λιγότερα χρήματα λόγω της εκχώρησης των δικαιωμάτων από τη διαχειρίστρια εταιρία του γηπέδου.

 

ΟΙ ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ
Τέσσερις παίκτες της ΑΕΛ είδαν την κίτρινη κάρτα και δύο την κόκκινη στην προχθεσινή εκτός έδρας αναμέτρηση του Κυπέλλου Ελλάδας με την Ξάνθη. Ο Ντέλετιτς και ο Καρατάσιος που αποβλήθηκαν θα εκτίσουν την ποινή τους στον αγώνα του πρωταθλήματος ενώ στο όριο των κίτρινων είναι ο Εμάνουελ Περόνε και ο Τάσος Λαγός. Αναλυτικά οι κίτρινες κάρτες της ΑΕΛ στο Κύπελλο Ελλάδας:
Περόνε, Λαγός 3, Ρέντζας, Λεοζίνιο, Φατιόν 2, Γιοβάνοβιτς, Γουάλας, Ναζλίδης, Κριζμάν, Θεοδωρόπουλος, Κούσας, Κρητικός 1.

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass