ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ

Με αισιοδοξία ενόψει Άρη

• Λύθηκε η συνεργασία με τον Βασίλη Σαχινίδη • Επέστρεψε από τον Αχιλλέα ο Νίκος Συράκος που είχε δοθεί δανεικός

Δημοσίευση: 12 Ιαν 2018 22:10

Με ηρεμία, συγκρατημένη αισιοδοξία και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, συνεχίζει την προετοιμασία του ο Απόλλων Λάρισας, ενόψει του μεθαυριανού σημαντικού παιχνιδιού με τον Άρη, στο στάδιο Αλκαζάρ (15:00).


Οι «κυανόλευκοι» έχουν…πεισμώσει για την άδικη ήττα στην Πάτρα από την Παναχαϊκή με σκορ 2-1 και θέλουν κάτι να πάρουν από την αναμέτρηση κόντρα στον πρωτοπόρο της Football League.
Σίγουρα θα είναι πολύ δύσκολη η αποστολή τους, όμως μέσα από τέτοια παιχνίδια οι παίκτες έχουν πολύ μεγάλο όφελος και καλούνται να δείξουν τις πραγματικές τους δυνατότητες.
Ο τεχνικός Νίκος Θεοδοσιάδης δεν μπορεί να υπολογίζει στον Σωτήρη Τσιλούλη που αποβλήθηκε στην Πάτρα, ενώ επανέρχεται ο Χρήστος Αγρόδημος ο οποίος εξέτισε την ποινή του.
Σήμερα το πρόγραμμα περιλαμβάνει μια πρωινή προπόνηση στις γηπεδικές εγκαταστάσεις στην Τερψιθέα και αύριο το πρωί θα γίνει ένα ελαφρύ χαλάρωμα, ενώ θα ανακοινωθεί παράλληλα και η αποστολή.

 

ΚΟΙΝΗ ΛΥΣΗ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΜΕ ΣΑΧΙΝΙΔΗ
Εν τω μεταξύ και επίσημα λύθηκε κοινή συναινέσει το συμβόλαιο με τον Βασίλη Σαχινίδη, που είχε τεράστια προσφορά στην ομάδα.  
Ο αρχηγός των «κυανόλευκων» έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην επίτευξη του στόχου της ανόδου της ομάδας από τη Γ’ Εθνική στη Football League, ενώ και τη φετινή σεζόν ο επιθετικός βοήθησε τα μέγιστα στη βαθμολογική συγκομιδή του Απόλλωνα.
Φέτος σε 11 συμμετοχές με τη φανέλα του Απόλλωνα σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδας κατάφερε να πετύχει πέντε τέρματα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Βασίλη Σαχινίδη.
Η ομάδα μας, προχώρησε στην από κοινού φιλική λύση τού συμβολαίου του και εύχεται στο Βασίλη καλή συνέχεια, με υγεία και επιτυχίες.
Ευχαριστούμε δε, από καρδιάς τον φίλο Βασίλη Σαχινίδη για την έως σήμερα προσφορά του στον Απόλλωνα και φυσικά για τη μεγάλη συμβολή του, στην άνοδο στην Football League».

 

ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΚΑΙ Ο ΣΥΡΑΚΟΣ
Παίκτης του Απόλλωνα είναι και πάλι ο Νίκος Συράκος, ο οποίος είχε δοθεί δανεικός στην ομάδα του Αχιλλέα Φαρσάλων, που συμμετέχει στον 4ο όμιλο της Γ’Εθνικής.
Είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση και τέθηκε στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.
Εκτός του Συράκου κανονικά προπονήθηκαν και οι παίκτες που αποκτήθηκαν, όπως και οι «μικροί» που ανέβηκαν στην πρώτη ομάδα.

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass