ΝΕΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΤΙΜ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΕΛ

Προπονητής τερματοφυλάκων ο Γιώργος Φουσέκης

• Σεμινάριο κανονισμών αλλά και για φαρμακοδιέγερση χθες στους παίκτες

Δημοσίευση: 24 Ιαν 2018 22:13

Ένα νέο πρόσωπο προστέθηκε χθες στο τεχνικό τιμ της ΠΑΕ ΑΕΛ και αυτό είναι ο Γιώργος Φουσέκης που ανέλαβε προπονητής τερματοφυλάκων και αντικατέστησε τον Γιάννη Πλαβούκο που αποχώρησε για σοβαρότατους οικογενειακούς λόγους.

Ο Γιώργος Φουσέκης είναι πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ Αθηνών (με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο), UEFA B’, UEFA A’ (α’ φάση, διαδικασία απόκτησης) με δίπλωμα εξειδίκευσης στην προπόνηση του τερματοφύλακα (FIFA goalkeeping coaching course). Παρακολούθησε σεμινάρια σε Ελλάδα και εξωτερικό με θέμα την εκπαίδευση νεαρών ποδοσφαιριστών και τερματοφυλάκων.
Υπήρξε προπονητής τερματοφυλάκων του Παναιγιάλειου, της ακαδημίας του Ολυμπιακού Πειραιώς, της ακαδημίας τερματοφυλάκων της Θύελλας ΓΣ. Αιγίου, διοργάνωσε προπονητικό camp τερματοφυλάκων στην ΕΠΣ Αχαΐας και ήταν εισηγητής σε σεμινάριο του συνδέσμου προπονητών ποδοσφαίρου Αθήνας με θέμα: «Προγραμματισμός και μεθοδολογία της προπόνησης σε τερματοφύλακες μικρής ηλικίας».
Χθες είχε και την πρώτη του γνωριμία με τους τερματοφύλακες της ΠΑΕ ΑΕΛ.
Τη χθεσινή μέρα έγινε και σεμινάριο κανονισμών διεξαγωγής παιχνιδιού (υποχρεωτικό για την αδειοδότηση) στο οποίο ορίσθηκε από την ΚΕΔ ως εκπαιδευτής ο Λαρισαίος Γιώργος Λιόλιος.
Στη συνέχεια στο πλαίσιο του προγράμματος ανάπτυξης των αθλητικών υποδομών και του πρώτου αγωνιστικού τμήματος υπήρξε ομιλία κατά της φαρμοκοδιέγερσης από τον γιατρό της ομάδας Γιώργο Μπασδέκη και τον συνεργάτη του Γιάννη Αντωνόπουλο.
Το σεμινάριο παρακολούθησαν οι προπονητές Φυντάνης, Λαυδαριάς, Καλαποθαράκος και οι αθλητές όλων των τμημάτων της ΠΑΕ και των ομάδων νέων.

 

ΣΤΗ ΣΕΡΒΙΑ Ο ΝΤΕΛΕΤΙΤΣ, ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ Ο ΓΚΟΪΚΟΒΙΤΣ
 Αναχώρησε χθες για τη Σερβία ο τραυματίας Μίλος Ντέλετιτς για να συνεχίσει τις θεραπείες για το πόδι του μετά τη σύμφωνη γνώμη του τεχνικού Ηλία Φυντάνη και του γιατρού Γιώργου Μπασδέκη. Η αρχική πρόβλεψη είναι ότι ο παίκτης θα λείψει τουλάχιστον τρεις βδομάδες ενώ ο Ντέλετιτς είπε ότι θα κάνει τα πάντα για να γυρίσει πιο γρήγορα στους αγωνιστικούς χώρους.
Στο μεταξύ σε καλή κατάσταση έδειξε στη χθεσινή προπόνηση ο Αλεξάντερ Γκοΐκοβιτς και θα συμπεριληφθεί στην αποστολή που θα ταξιδέψει στα Γιάννενα για τον πρώτο αγώνα της προημιτελικής φάσης με τον ΠΑΣ.
Από κει και πέρα στη χθεσινή προπόνηση ο τεχνικός της ομάδας Ηλίας Φυντάνης έδειξε να προβληματίζεται ανάμεσα σε δύο σχήματα, αυτό του αγώνα του περασμένου Σαββάτου για το πρωτάθλημα με την ΑΕΚ (4-1-4-1) και το 3-5-2 όπου θα έχει τρία σέντερ μπακ. Τι τακτική θα ακολουθήσει θα φανεί μάλλον σήμερα στην τελευταία προπόνηση πριν ανακοινώσει την εικοσαμελή αποστολή της αυριανής αναμέτρησης στην οποία δεν θα βρίσκεται ο τραυματίας Κώστας Θεοδωρόπουλος ενώ χθες δεν προπονήθηκε ο Γουάλας που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.

 

ΣΕ ΑΠΟΛΟΓΙΑ
Κλήθηκε σε απολογία από τη Super League η ΠΑΕ ΑΕΛ για τη συμπεριφορά των οπαδών της, στο παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΚ, που έγινε στο AEL FC ARENA, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Super League, ενώ οι «βυσσινί» κλήθηκαν και από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Tο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο κάλεσε σε απολογία (για την Πέμπτη 25/01/2018 και ώρα 14:00) την παρακάτω ΠΑΕ στο πλαίσιο των συναντήσεων για τη 18η αγωνιστική.
Αναλυτικά:
Α) ΠΑΕ ΑΕΛ: «Βάσει των αναφερομένων στο από 20/1/2018 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 20/1/2018 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ’ αριθμ. πρωτ. 5430/18/148095 από 22-1-2018 αναφορά συμβάντων της αστυνομίας σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ ΑΕΛ-ΠΑΕ ΑΕΚ.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ., 14 παρ. 1, 2, 3 και 4, 15 παρ. 1 εδ. α, παρ. 2 περ. α’, β’ και ε’ του Π.Κ. της Ε.Π.Ο.
ΠΑΕ ΑΕΛ: «Με την παρούσα μας, σας διαβιβάζουμε την υπ’ αριθμ. πρωτ. 2722/18-1-2018 Πειθαρχική Δίωξη του Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, καλώντας σας συνάμα, όπως παραστείτε ενώπιόν μας, κατά την εκδίκασή της, η οποία προσδιορίσθηκε, κατά την ημερομηνία της 25ης-1-2018, ημέρα Πέμπτη, και ώρα 14:00».

 

ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ
Το σημερινό μεγάλο ντέρμπι μεταξύ του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ ξεχωρίζει από τους πρώτους αγώνες για τη φάση των «8» του κυπέλλου Ελλάδας. Αυτό σημαίνει πως μεταξύ των δύο αγώνων θα υπάρχει και η μάχη των δύο για το πρωτάθλημα στο «Γ. Καραϊσκάκης», στις 4 Φεβρουαρίου, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως για τέταρτη συνεχή σεζόν ΑΕΚ και Ολυμπιακός τίθενται αντιμέτωποι στον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας. Το άλλο σημαντικό ζευγάρι είναι αυτό μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Ατρόμητου, ενώ ο Πανιώνιος θα υποδεχθεί τη Λαμία. Συνοπτικά το πρόγραμμα των πρώτων αγώνων της προημιτελικής φάσης του κυπέλλου:
• ΣΗΜΕΡΑ
17:15 (Νέα Σμύρνη) Πανιώνιος-Λαμία
19:30 (Καραϊσκάκη) Ολυμπιακός-ΑΕΚ
21:45 (Τούμπα) ΠΑΟΚ-Ατρόμητος
• ΠΕΜΠΤΗ
19:30 (Ζωσιμάδες) ΠΑΣ Γιάννινα-Λάρισα
*Το πρόγραμμα των αγώνων ρεβάνς:
• ΤΕΤΑΡΤΗ 7/2
17:15 ΑΕΛ-ΠΑΣ Γιάννινα (AEL FC Arena)
19:30 ΑΕΚ-Ολυμπιακός (ΟΑΚΑ)
21:45 Λαμία-Πανιώνιος (ΔΑΚ Λαμίας)
• ΠΕΜΠΤΗ 8/2
19:30 Ατρόμητος-ΠΑΟΚ (Δημ. Στάδιο Περιστερίου)

 

 

Εκδήλωση με κοπή πίτας από τις «Βυσσινί Αμαζόνες»

Εκδήλωση που θα περιλαμβάνει και κοπή πίτας διοργανώνουν οι «Βυσσινί Αμαζόνες» την ερχόμενη Δευτέρα και ώρα 20.00 στο ουζερί «Λούκουλος». Κατά τη διάρκεια αυτής θα βραβευθούν και θα τιμηθούν:
1)Γιώργος Λόκας- Γενικός αρχηγός της χρυσής 10ετίας του ‘80
2)Athens club- Σ.Φ.ΑΕΛ
3)Ηλίας Κυριακίδης-Πρώην παίχτης της κυπελλούχου ΑΕΛ-2007
4)Emanuel Perrone- Νυν παίχτης της ΑΕΛ
5) Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος- Λαρισαίος ηθοποιός-φίλαθλος της ομάδας.

 

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass