ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ

Πάλεψε αλλά έχασε ο Αχιλλέας

*Με γκολ του Χρήστου στο 33' ο Ολυμπιακός κέρδισε 1-0

Δημοσίευση: 12 Φεβ 2018 17:25

Φιλότιμα προσπάθησε χθες στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου ο Αχιλλέας Φαρσάλων, όμως γνώρισε την ήττα από τον Ολυμπιακό, με 1-0.

Τα παιχνίδι διεξήχθη στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής στον 4ο όμιλο της Γ' Εθνικής και οι παίκτες του Τάκη Παραφέστα πάλεψαν με όλες τους τις δυνάμεις μέχρι το τέλος της αναμέτρησης.

Το γκολ που έκρινε τον αγώνα πέτυχε στο 33' με κεφαλιά ο Χρήστου, στην πρώτη του εμφάνιση ως βασικός.

Ο Ολυμπιακός Βόλου ξεκίνησε με τον Καραγκιολίδη κάτω από τα δοκάρια και τους Σάββα, Γελαδάρη (πλάγιοι μπακ), Τόσκα και Νόνη (στόπερ) στην άμυνα. Ρόλο αμυντικού μέσου είχαν ο Λούγκος και ο Ρόκας με δεκάρι τον Ευθυμιάδη, ενώ πλάγιοι μεσοεπιθετικοί ήταν οι Διβανές στα δεξιά και Καμπλιώνης στα αριστερά. Τέλος, φορ ήταν ο Χρήστου.

Από την άλλη ο Αχιλλέας Φαρσάλων είχε τον Χάμο στο τέρμα και στην άμυνα από τα δεξιά στ’ αριστερά τους Μάρκου, Κούλπα, Οικονόμου, Κουρούμαλο. Στο κέντρο δίδυμο αμυντικών μέσων ήταν οι Τλούπας και Νεμπεγλέρας, μπροστά τους έπαιζε ο Καραγκούνης, στα δεξιά αυτού ο Καραμπούζης και στα αριστερά του ο Βούλγαρης, ενώ φορ ήταν ο Αραπίτσας.

Ο Ολυμπιακός Β. ξεκίνησε πολύ δυνατά και

είχε δύο καλές στιγμές στο 5' σε σουτ του

Καμπλιώνη, ενώ στο 6' σε σουτ του ίδιου παίκτη η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Από την πλευρά του ο Αχιλλέας είχε ένα ψηλοκρεμαστό πλασέ στο 29’ με τον Αραπίτσα από θέση μέσα αριστερά, το οποίο μπλόκαρε ο Καραγκιολίδης.

Στο 33’ σημειώθηκε το γκολ με τον Χρήστου που αξιοποίησε σέντρα του Σάββα από τα δεξιά και με κεφαλιά γυριστή με πλάτη προς την εστία σκόραρε, σημειώνοντας το 1-0.

Τρία λεπτά αργότερα στο 36’ ο Ολυμπιακός Β. είχε με τον Ευθυμιάδη μια καλή στιγμή, αλλά στο συρτό δυνατό σουτ ανάμεσα από το πέναλτι και την περιοχή, ο Χάμος απέκρουσε σωτήρια απέκρουσε την μπάλα.

Τελευταία καλή στιγμή στο πρώτο μέρος αυτή με τον Βούλγαρη στο 41’, ο οποίος αφού ξεμαρκαρίστηκε ωραία, έκανε το σουτ, όμως ο Καραγκιολίδης, μπλόκαρε την μπάλα.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 58’, στη γυριστή κεφαλιά του Νόνη αποκρούστηκε πρώτα από αμυντικό κι έπειτα από τον τερματοφύλακα του Αχιλλέα, ενώ στο 62’ μετά τη συνεργασία Χρήστου και Ευθυμιάδη, με το πλασέ του τελευταίου να είναι αδύναμο, με συνέπεια να μπλοκάρει ο Χάμος την μπάλα.

Καλές στιγμές είχαν οι «ερυθρόλευκοι» με τους Νόνη(68’), Σέττο(72’ , 75’ ), Τόσκ(79’), ενώ στο 90’+2 ο Βούλγαρης προσπάθησε να σουτάρει, αλλά με την προβολή του Ρόκα, η μπάλα δεν είχε τη δύναμη που έπρεπε και ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού την μπλόκαρε.

Διαιτητές ήταν οι κ.Νικόλαος Παπακωνσταντίνου, Βασίλης Καλύβας, Χρήστος Δόσκορης, όλοι από την ΕΠΣ Φθιώτιδας.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β: Καραγκιολίδης, Σάββας, Γελαδάρης, Τόσκας, Νόνης, Λούγκος (43’ λ.τ. Δ. Κόκας), Ρόκας, Ευθυμιάδης (77' Μέμος), Καμπλιώνης (90' λ.τ. Αγγελής), Διβανές, Χρήστου (71' Σέττος)

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ: Χάμος, Μάρκου (59’ Κατσανάκης), Κούλπας, Οικονόμου, Κουρούμαλος, Νεμπεγλέρας, Τλούπας, Καραγκούνης, Καραμπούζης, Βούλγαρης, Αραπίτσας (82' Κομισόπουλος)

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ

Τάκης Παραφέστας (Αχιλλέας Φ.): «Πιστεύω ότι έγινε ένα δυνατό, καλό και ανταγωνιστικό παιχνίδι, που οφείλεται στη διάθεση των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων. Ο Ολυμπιακός Β. υπερτέρησε στα σημεία και κέρδισε δίκαια το παιχνίδι. Από την πλευρά μας προσπαθήσαμε, αλλά μας έλειπε η τελική προσπάθεια για να διεκδικήσουμε κάτι. Θέλω να ευχηθώ στον φίλο μου τον Λάκη (σ.σ. Μπακάλη) καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα και να πετύχει τον στόχο του. Εμείς θέλουμε να παραμείνουμε ανταγωνιστικοί στη Γ’ Εθνική και συνεχίζουμε να διεκδικούμε και το κύπελλο».

Λάκης Μπακάλης (Ολυμπιακός Β.): «Έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Κατά διαστήματα παίξαμε καλό ποδόσφαιρο. Το πρώτο ημίχρονο ήταν γεμάτο, εκτός από το 25’ έως το 35’, που χάσαμε τον έλεγχο από κακές πάσες και οργάνωση παιχνιδιού, χωρίς όμως να απειληθούμε. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε καλά στο πρώτο 15λεπτο. Από εκεί και πέρα μας έλειπε η τόλμη για να πετύχουμε το 2ο και το 3ο γκολ. Σε γενικές γραμμές η ομάδα ήταν καλή. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για τις συνεχόμενες νίκες και την προσπάθεια σε ένα δύσκολο πρωτάθλημα. Συγχαρητήρια και στην αξιόλογη και μαχητική ομάδα του Αχιλλέα. Επίσης, εύχομαι και στον φίλο μου τον Τάκη (σ.σ. Παραφέστα) τα καλύτερα για τη συνέχεια».

ΤΑ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

(19η αγωνιστική)

*Αστέρας Ιτέας-Βελούχι     6- 2 (Γεωργουσόπουλος, Αλεξίου 4, Πανάκης – Κακκάβας 2)

*Δίστομο-Θήβα        2-1 (3' Κωστούλας, 9' Χίσι / 13' Χατζηλάμπρος)

*Ρήγας Φεραίος-ΓΣ Αλμυρού 2-1 (84' Αλεξίου, 87' Σπαθής πεν / 64' Σκοπελίτης)

*Ολυμπιακός Β.-Αχιλλέας Φ.        1-0 (33' Χρήστου)

*Μαρτίνο-Νεοχώρι   1-2 (4' Πρέντι / 23', 64' Σκόνδρας)

*Ρεπό είχε ο Α.Ο. Σελλάνων

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΝΠΣ Βόλος    47

................................

Νίκη Βόλου    35

ΓΣ Αλμυρού   32

Ολυμπιακός Β.        30

Αστέρας Ιτέας         28

Δίστομο        27

Θήβα  27

.....................................

ΑΟ Σελλάνων          21

Ρήγας Φεραίος        19

Νεοχώρι        19

Μαρτίνο        14

Αχιλλέας Φ.   13

Βελούχι         6

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

(Σάββατο 17/2, 15:00, 20ή)

ΝΠΣ Βόλος – Μαρτίνο

Νεοχώρι– Αστέρας Ιτέας

Νίκη Βόλου – Δίστομο

Βελούχι – Ρήγας Φεραίος

Θήβα – Ολυμπιακός Β.

ΓΣ Αλμυρού – Α.Ο. Σελλάνων

*Ρεπό έχει ο Αχιλλέας Φαρσάλων

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass