ΔΙΕΥΘΕΤΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ Δ.Σ. ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

Ολα έτοιμα για τη «Γιορτή του Ποδοσφαίρου»

• Δυνατά ντέρμπι στα ημιτελικά του κυπέλλου •Έρχονται 49 νέοι διαιτητές στα τοπικά πρωταθλήματα

Δημοσίευση: 16 Φεβ 2018 22:30

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για τη φετινή «Γιορτή του Ποδοσφαίρου», την ετήσια εκδήλωση της ΕΠΣΛ, η οποία επιστρέφει μετά από διάστημα τεσσάρων ετών (η τελευταία χοροεσπερίδα της Ένωσης πραγματοποιήθηκε το 2014).

Στη χθεσινή συνεδρίασή του το Δ.Σ. της ΕΠΣΛ συζήτησε και διευθέτησε τις τελευταίες λεπτομέρειες της εκδήλωσης, η οποία θα λάβει χώρα αύριο το βράδυ στο κέντρο διασκέδασης «1000 Χείλια» (ώρα προσέλευσης 22:00). Συζητήθηκαν τα θέματα της φιλοξενίας των επίσημων προσκεκλημένων από την ΕΠΟ και τις Ενώσεις, της ροής του προγράμματος και της σειράς των βραβεύσεων, κωδικοποιήθηκαν τα δώρα της λαχειοφόρου, οριστικοποιήθηκαν τα πρόσωπα, οι ομάδες και οι φορείς που θα τιμηθούν κ.ά.
Σχετικά με το τελευταίο το Δ.Σ. της ΕΠΣΛ αποφάσισε να τιμήσει την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου (έχει προσκληθεί μεταξύ άλλων και αναμένεται στην εκδήλωση ο πρόεδρος κ. Γραμμένος), την ΑΕΛ που κοσμεί με την παρουσία της το πρωτάθλημα της Super League και εκπροσωπεί επάξια την πόλη, τον Απόλλωνα Λάρισας για την άνοδο στη Football League, τον Αχιλλέα Φαρσάλων για την άνοδο στην Γ’ Εθνική, τον μακροβιότερο παράγοντα και πρόεδρο μιας από τις πιο απομακρυσμένες ομάδες του νομού, του Δολιχιακού, κ. Χρ. Θεοδωράκη, τον πρώην αρχιδιαιτητή της ΕΠΣΛ κ. Ν. Κατσιάβα, τον εκ των παλαιοτέρων φυσικοθεραπευτών που συνεργάστηκε με την ΕΠΣΛ και παράγοντα της Θύελλας Μεγ. Ελευθεροχωρίου, κ. Στ. Μπόρα, τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της ΑΕΛ κ. Δ. Αβραμούλη για τη συνολική του συνεισφορά στο ποδόσφαιρο του νομού και τους χορηγούς της ΕΠΣΛ για τη φετινή σεζόν.
ΝΤΕΡΜΠΙ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ
Πριν τη χθεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΕΠΣΛ, διενεργήθηκε η κλήρωση της ημιτελικής φάσης του κυπέλλου, από την οποία προέκυψαν δύο πολύ σημαντικά ντέρμπι. Συγκεκριμένα οι δύο περσινοί φιναλίστ του θεσμού, Αχιλλέας Φαρσάλων και Δωτιέας Αγιάς θα διασταυρώσουν φέτος τα ξίφη τους στους «4» του θεσμού, ενώ στον άλλον ημιτελικό θα αναμετρηθούν ο Οικονόμος Τσαριτσάνης και ο ΠΟΕ, στο ντέρμπι της Ελασσόνας. Οι ημιτελικοί θα διεξαχθούν σε ουδέτερα γήπεδα το πιθανότερο στις αρχές του άλλου μήνα (υπάρχει και το ενδεχόμενο για τέλος του μηνός). Ο αγώνας Αχιλλέας Φ.-Δωτιέας Αγιάς κατά πάσα πιθανότητα θα οριστεί στο στάδιο Αλκαζάρ, ενώ για το άλλο παιχνίδι, του Οικονόμου με τον ΠΟΕ, κατατέθηκε πρόταση να διεξαχθεί μετά από κλήρωση σε ένα από τα γήπεδα των δύο αντιπάλων (δηλαδή ή της Ελασσόνας ή της Τσαριτσάνης) με στόχο την μεγαλύτερη προσέλευση φιλάθλων. Αυτό θα ισχύσει εάν συμφωνήσουν οι δύο ομάδες, οι πρόεδροι των οποίων θα συναντηθούν τις επόμενες ημέρες.
Πάντως τα γήπεδα των ημιτελικών θα ανακοινωθούν την επόμενη εβδομάδα. Τα έσοδα και τα έξοδα των αγώνων θα είναι εξ ημισείας, με την προϋπόθεση ότι οι τυπικά γηπεδούχοι, ήτοι Αχιλλέας Φαρσάλων και Οικονόμος, θα μεριμνήσουν για τον γιατρό αγώνα.
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΑΙΚΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ REGIONS' CUP
Η ΕΠΣΛ θα πάρει μέρος στο φετινό Regions' Cup της UEFA και χθες ο Ενωσιακός τεχνικός Κυριάκος Κυζιρίδης ανακοίνωσε τα πρώτα ονόματα των ποδοσφαιριστών, οι οποίοι καλούνται να βρίσκονται σήμερα Παρασκευή και ώρα 18:30 στα γραφεία της Ένωσης (Αδριανού 12). Υπενθυμίζεται ότι στη συγκεκριμένη διοργάνωση μπορούν να αγωνιστούν ποδοσφαιριστές που δεν υπήρξαν ποτέ επαγγελματίες, ηλικίας από 19 έως 40 ετών.
Οι ποδοσφαιριστές που κλήθηκαν είναι οι εξής:
Κουτσουκέρας, Καραμπούζης (Αχιλλέας Φ.), Εμμανουήλ, Θώμος (Δήμητρα Γιάνν.), Γούτος Ν., Τσακάλι (Δωτιέας Αγιάς), Σουγλής Στ., Τσιάλτας Θ. (Δαμασιακός), Σινάπαλος, Μπούσιας, Ματούλας (ΠΟΕ), Μπαχτσιβάνος (Αργυροπούλι), Πανταζής Γ. ( Φαλανιακός), Μπαντής (Βλαχογιάννι), Κίτσος Δ. (Λάρισα 2012), Τσιαντούλης (Μακρυχώρι), Καπετάνιος (Φιλοκτήτης), Μαγαζιώτης (Αμπελιά), Ελευθέρογλου (Αμπελωνιακός).

Νέο αίμα στη λαρισινή διαιτησία

Με τη διεξαγωγή των γραπτών εξετάσεων στο 3ο Λύκειο Λάρισας ολοκληρώθηκε η σχολή διαιτησίας της ΕΔ/ΕΠΣΛ. Στις εξετάσεις έλαβαν μέρος 50 υποψήφιοι διαιτητές από τους 65 που αρχικά είχαν δηλώσει συμμετοχή στη σχολή και πέρασαν επιτυχώς οι 49. Οι επιτυχόντες θα ενσωματωθούν σιγά-σιγά στα τοπικά πρωταθλήματα, ξεκινώντας από τα πρωταθλήματα υποδομής και μόλις συμπληρώσουν τρία παιχνίδια στο ενεργητικό τους θα ονομαστούν επίσημα διαιτητές.
Επικεφαλής της εξεταστικής διαδικασίας ήταν από την ΕΠΟ ο εκπαιδευτής κ. Γιάννης Κρίκης, ενώ την εξεταστική ομάδα συμπλήρωσαν τα μέλη της ΕΔ/ΕΠΣΛ κ. Λιόλιος, Κωστής, Γιαννακόπουλος, Κουρδής, και Τσακνάκης.
Τα ονόματα των επιτυχόντων (κατά σειρά επιτυχίας) είναι τα εξής:
Λιόλιος Κωνσταντίνος, Μηνά Ευαγγελία, Τσιούρβα Κλεονίκη, Πατούνας Ηλίας, Κουρούτης Κωνσταντίνος, Κιος Σίμον, Βαλιώτης Θωμάς, Χουρχούμπας Χρυσοβαλάντης, Καραμπατης Ιωάννης, Κούρτης Ηλίας, Κυρατσούλης Σωτήρης, Νταμήτρος Ραφαήλ, Σιαπλούλης Βασίλειος, Ardale Silani, Τρούπκου Μαριάνθη-Ραφαέλα, Σπανός Κωνσταντίνος, Σούρλας Βησσαρίων, Μπακλαβά Χάιδω, Κουτσικόπουλος Αχιλλέας, Κοντογιάννης Βασίλειος, Δίχρης Δημήτριος, Αναγνωστόπουλος Δημήτριος, Δημόκας Άγγελος, Δήμκος Κωνσταντίνος, Γκουγκότης Χρήστος, Γκαντούνας Ιωάννης, Γκάγκας Πέτρος, Καραούλης Παντελής, Μπασδάνης Ζήσης, Κοσμάνος Αστέριος, Κοσμέτος Δημήτριος, Καϊμακάμης Ιωάννης, Αϋφαντής Νικόλαος-Ραφαήλ, Κουτσικόπουλος Κωνσταντίνος, Σκαργιας Κωνσταντίνος, Χριστόπουλος Ορέστης, Μπλιώνας Χαράλαμπος, Κοσμέτος Χρήστος, Γκουτζιος Δημήτριος, Αλέξη Φωτεινή, Αλεξίου Ελευθέριος, Κοσμέτου Αναστασία, Κωτούλας Σπυρίδων, Παπαγεωργίου Ναπολέων, Τσούτσος Βασίλειος, Τσένος Σωτήριος, Κουτίνα Τάνια, Σαρακατσάνης Θεόδωρος, Κεντερέδης Δημήτριος.

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass