ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ ΠΕΝΑΛΤΙ ΠΟΥ ΙΣΟΦΑΡΙΣΕ Η ΑΕΛ

Ο άγνωστος πόλεμος Ναζλίδη και Μπάρκας

Δημοσίευση: 03 Μαρ 2018 22:09

Ήταν το 56’ του προχθεσινού ημιτελικού αγώνα κυπέλλου Ελλάδας ΑΕΛ-ΑΕΚ 2-1 όταν ο Λαμπρόπουλος ανατρέπει καθαρά τον Ναζλίδη και μάλιστα ο παίκτης της ΑΕΛ απορούσε γιατί ο διαιτητής δεν έδειξε δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Λαμπρόπουλο, που θα σήμαινε αποβολή.


Πριν την εκτέλεση του πέναλτι ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ ο Μπάρκας προκειμένου να εκνευρίσει τον Ναζλίδη πήγε να πιάσει την μπάλα που ήταν στο σημείο του πέναλτι και λίγο αργότερα μπροστά του έδενε τα παπούτσιά του.
Ο Ναζλίδης μόνιμος εκτελεστής των πέναλτι της ΑΕΛ απάντησε(;) πηγαίνοντας να διώξει τη λάσπη από τα παπούτσια, στο δοκάρι του Μπάρκας.
Και στην εκτέλεση του πέναλτι δεν χαρίστηκε στον Μπάρκας διαμορφώνοντας το 1-1(57’ ) ενώ λίγο αργότερα είχε ο ίδιος παίκτης δοκάρι(62’ ) και στο τέλος ο Κριζμάν διαμόρφωσε το τελικό 2-1.
Ο παίκτης λίγο αργότερα στο περιβάλλον του έλεγε ότι η ΑΕΛ ανέβασε την απόδοσή της μόλις οι παίκτες αισθάνθηκαν τη μεγάλη διαιτητική αδικία στη φάση του γκολ της ΑΕΚ που αντί για φάουλ και αποβολή στο Μοράν για χτύπημα στον Αγκάνοβιτς ο διαιτητής έδειξε να συνεχισθεί ο αγώνας με αποτέλεσμα ο Μασούντ από ελεγχόμενη θέση οφσάιντ, να πετύχει τέρμα.
Παράλληλα έλεγε ότι αν κατέληγε τέρμα και η φάση του δοκαριού που είχε λίγα λεπτά αργότερα, το σκορ θα είχε πάρει διαστάσεις θριάμβου για την ομάδα.
Πάντως στην ΑΕΛ όλοι έλεγαν και για δύο ακόμα φάσεις που ο διαιτητής Ζαχαριάδης έπρεπε να δείξει κόκκινες κάρτες. Όταν ο Μασούντ έπιασε τα γεννητικά όργανα του Ζίζιτς στο 89’, αλλά και για ένα χτύπημα στο πρώτο μέρος του Βράνιτς στον Ναζλίδη.
Ο αρχηγός της ομάδας Θωμάς Ναζλίδης στα αποδυτήρια έλεγε στους συμπαίκτες του ότι μπορούν να πετύχουν την πρόκριση με ένα καλό αποτέλεσμα στη ρεβάνς, ενώ για τον άσχημο αγωνιστικό χώρο όταν έμαθε τα παράπονα των παικτών της ΑΕΚ απαντούσε: «Καλά και για μας ο ίδιος ο αγωνιστικός χώρος δεν είναι; Και εμείς θέλουμε να παίζουμε σε καλύτερο γήπεδο...».

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass