ΤΙ ΕΛΕΓΕ ΧΘΕΣ ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΕΛ

Ποια συμφωνία για τηλεοπτικά;

*Με «συνταγή» ΑΕΚ αύριο η λαρισινή ομάδα κόντρα στην Κέρκυρα

Δημοσίευση: 09 Μαρ 2018 22:18

Τα τηλεοπτικά δικαιώματα είναι το κυρίαρχο θέμα των ΠΑΕ ενόψει της νέας χρονιάς αφού στη δύσκολη οικονομική περίοδο που περνάει η χώρα μας είναι φυσικό η κάθε ΠΑΕ να υπολογίζει τα οικονομικά έσοδα, τη στιγμή μάλιστα που φέτος τα τηλεοπτικά πληρώνονται με το σταγονόμετρο.

Από το περιβάλλον του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξη Κούγια, πληροφορίες ανέφεραν ότι αυτή τη στιγμή το συνδρομητικό κανάλι έχει να πληρώσει από τον Οκτώβριο, ενώ για τη νέα χρονιά δεν υπάρχει καμία συμφωνία αφού το ποσό που δίνει προς την ΠΑΕ ΑΕΛ θεωρείται μικρό. Μάλιστα δεν αποκλείεται ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ τη νέα χρονιά να μην έχει τηλεοπτικό συμβόλαιο και τα έσοδα να προέρχονται από τη μεγαλύτερη προσέλευση του κόσμου.

Τα τηλεοπτικά αναμένεται να απασχολήσουν την ΠΑΕ ΑΕΛ αμέσως μετά την εξασφάλιση και μαθηματικά της παραμονής που όλοι ελπίζουν ότι θα γίνει στο αυριανό παιχνίδι που δίνει η ΑΕΛ με αντίπαλο την Κέρκυρα και θέλει να πάρει τη νίκη αλλά να παίξει και καλό ποδόσφαιρο.

Μάλιστα αυτό ζήτησε και ο Σέρβος τεχνικός Ράτκο Ντόστανιτς από τους παίκτες, ενώ χθες τους έκανε σε βίντεο την ανάλυση του παιχνιδιού της Κέρκυρας δείχνοντας την αναμέτρηση Λεβαδειακού-Κέρκυρας 2-0.

Στη χθεσινή προπόνηση δεν ήταν παρόντες λογω ίωσης ο συνεργάτης του Ντόστανιτς Μαρσέλο Τροΐζι και ο γυμναστής Βασίλης Καλαποθαράκος.

Σχετικά με την ενδεκάδα όλα δείχνουν ότι θα είναι αυτή του πρώτου ημιτελικού αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ με μια αλλαγή καθώς τη θέση του τραυματία Αγκάνοβιτς θα πάρει ο Λεοζίνιο.

Δηλαδή κάτω από τα δοκάρια θα παίξει ο Μπόζοβιτς, στην άμυνα οι: Γουάλας, Ζίζιτς, Γκόλιας, Μασούρας, στη μεσαία γραμμή αμυντικά χαφ ο Φατιόν με τον Μιλοσάβλιεβιτς και πιο μπροστά οι: Κριζμάν, Λεοζίνιο, Ντέλετιτς ενώ στην επίθεση ο Ναζλίδης.

Σήμερα θα γίνει στις 11 το πρωί η τελευταία προπόνηση και η ομάδα θα καταλύσει σε ξενοδοχείο της Καρδίτσας.

ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΡΟΛΩΝ

Ανακοίνωση εξέδωσε χθες η ΠΑΕ ΑΕΛ όπου αναφέρει τους διακριτούς ρόλους των ατόμων που βρίσκονται στο αγωνιστικό τμήμα αλλά και τους στόχους της ομάδας που είναι η αξιολόγηση του έμψυχου δυναμικού. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ:

«Στα κεντρικά γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΛ στην Κύπρου 72 έγινε σύσκεψη σε άριστο κλίμα μεταξύ του κ. Αλέξη Κούγια, του Τεχνικού Διευθυντή κ. Βασίλη Βάνη, του Α' προπονητή κ. Ράτκο Ντόστανιτς, του βοηθού του κ. Μαρσέλο Τροΐζι, του γυμναστού κ. Βασίλη Καλαποθαράκου και του προπονητού τερματοφυλάκων κ. Γιώργου Φουσέκη.

Η συνεδρίαση έγινε σε άριστο κλίμα και από πλευρά των συμμετασχόντων έγινε ενημέρωση στον κ. Κούγια για όλα τα θέματα τα οποία αφορούν τη λειτουργία της ΠΑΕ ΑΕΛ στο αγωνιστικό κομμάτι.

Έγινε εκτενής συζήτηση για τους μέλλοντες αγωνιστικούς στόχους της ΠΑΕ ΑΕΛ και μία πρώτη συζήτηση για το αγωνιστικό δυναμικό της.

Από όλους τους συμμετασχόντες εκφράστηκε απόλυτη εμπιστοσύνη προς τους υπάρχοντες ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ ΑΕΛ και συμφωνήθηκε όπως η τελική αξιολόγησή τους γίνει ακριβώς αμέσως μετά τη λήξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ΠΑΕ ΑΕΛ σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Προς άρση κάθε παραξηγήσεως και λόγω κάποιων δημοσιευμάτων γίνεται σαφές ότι βοηθός προπονητού του κ. Ράτκο Ντόστανιτς, είναι ο Βραζιλιάνος πρώην παίκτης της ΑΕΛ κ. Μαρσέλο Τροΐζι και ότι ο κ. Θεόδωρος Σκύφτας δεν έχει καμία άλλη ιδιότητα εκτός του διερμηνέως του κ. Ράτκο Ντόστανιτς, λόγω και της στενής φιλικής τους σχέσεως, όταν ο κ. Ντόστανιτς το θεωρεί απαραίτητο, αφού όπως είναι γνωστό ο ίδιος ομιλεί εκτός της μητρικής του γλώσσας αρκετά καλά ελληνικά και άριστα γαλλικά και αγγλικά.

Επειδή πολλοί οπαδοί μας εξέφρασαν την απορία γιατί η ΠΑΕ ΑΕΛ δεν εξέδωσε ανακοίνωση διαμαρτυρίας για το γεγονός ότι ο διαιτητής Μπλάνας δεν σφύριξε το πασιφανές πέναλτι εις βάρος του Λεβαδειακού στη φάση με τον Λεοζίνιο και για τις άλλες ατυχείς αποφάσεις του, η ΠΑΕ ΑΕΛ κάνει γνωστό ότι ανακοινώσεις κάνει όταν η εμφάνιση της ομάδος αξίζει τη νίκη και οι διαιτητικές αποφάσεις της τη στερούν.

Όσον αφορά το γεγονός ότι ο διαιτητής κ. Θάνος, οποίος επελέγη να σφυρίξει το κρίσιμο παιχνίδι με την Κασσιόπη το Σάββατο 10/3, την τελευταία φορά που σφύριξε παιχνίδι της ομάδος μας (με την ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης) είχε καταλογίσει 2 αυστηρά πέναλτι εις βάρος μας, η ΠΑΕ ΑΕΛ δηλώνει ότι τον περιβάλλει με εμπιστοσύνη και το ίδιο ισχύει και για τον βοηθό διαιτητή κ. Ευθυμιάδη και είμαστε βέβαιοι ότι με τη διατησία τους θα μας δικαιώσουν.»

Ο ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΗΝ Κ20

Τέλος με άλλη ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ γνωστοποιήθηκε ότι ο Βασίλης Μπακογιάννης θα είναι ο πρώτος προπονητής της ομάδας Κ20. Ο Μπακογιάννης υπήρξε επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, υπογράφοντας το πρώτο του συμβόλαιο με την ΑΕΛ το 1995, συνέχισε στον Άρη Θεσσαλονίκης, στον Παναιτωλικό και στον Ολυμπιακό Βόλου και επέστρεψε για να κλείσει την επαγγελματική του καριέρα στην ΑΕΛ το 2003.

21 χρόνια από τον θάνατο του Λευτέρη Μήλος

21 χρόνια συμπληρώθηκαν από το χαμό του Λευτέρη Μήλος σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα και από την ΠΑΕ ΑΕΛ εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

«Παιδί Ελλήνων γονιών, καθαρόαιμος Βορειοηπειρώτης, έφτασε από την Αλβανία στη Λάρισα με το κύμα φυγής του 1991 και βάλθηκε να γκρεμίσει θρύλους με το εκπληκτικό ποδοσφαιρικό του ταλέντο.

Ο Λευτέρης Μήλος, που ουσιαστικά "κλήθηκε" να καλύψει το κενό του Βασίλη Καραπιάλη, κατάφερε στα 5 χρόνια διαδρομής του με τη φανέλα της ΑΕΛ, να πλασαριστεί στην ελίτ των κορυφαίων "μπαλαδόρων" που πέρασαν ποτέ από το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο σοβαρός τραυματισμός του το καλοκαίρι του 1995, έπαιξε καθοριστικό ρόλο στον υποβιβασμό της αγαπημένης μας ομάδας από την Α' Εθνική, μετά από 18 ολόκληρα χρόνια, ενώ το μετέπειτα σύντομο πέρασμά του από τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης, ήταν απλά το σφράγισμα του διαβατηρίου για την αιωνιότητα.

Στις 8 Μαρτίου του 1997 κι ενώ οι συζητήσεις του Λευτέρη με τον τότε πρόεδρο Νίκο Παπανικολάου για την επιστροφή του στο Αλκαζάρ βρίσκονταν στο τελικό στάδιο, το καρτέρι θανάτου στην οδό Φαρσάλων πρόσθεσε ένα ακόμη αετόπουλο στο "βυσσινί κλαμπ" του Παραδείσου.

Ο Λευτέρης Μήλος έφυγε κι αυτός άδικα και αναπάντεχα στα 31 του χρόνια, στερώντας από την ΑΕΛ αλλά και το ελληνικό ποδόσφαιρο ένα σπάνιο θέαμα, που μόνο παίκτες της δικής του κλάσης μπορούσαν να προσφέρουν».

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass