Σημαντικές εκτός έδρας νίκες πέτυχαν Αμυγδαλέα, Αργυροπούλι, Δαμασιακός

Δημοσίευση: 12 Μαρ 2018 22:44

Οι εκτός έδρας νίκες του Αετού Αμυγδαλέας με 4-2 στην Ελασσόνα, της Δόξας Αργυροπουλίου με 3-0 στο Βλαχογιάννι και του Δαμασιακού με 2-1 στο Συκούριο, ξεχώρισαν από τα υπόλοιπα παιχνίδια της 23ης αγωνιστικής της «DE-TOX»-Α’ Ερασιτεχνικής.

Ο Σμόλικας «σκόνταψε» στη Ραχούλα καθώς αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τη μαχητική Λάρισα 2012, ο Δωτιέας Αγιάς επικράτησε της Δήμητρας Γιάννουλης με 2-0, Τύρναβος και Βούναινα έμειναν στο 0-0, ενώ ο Φαλανιακός πήρε πολύτιμο τρίποντο κόντρα στην Αστραπή Ν.Π. της οποίας επιβλήθηκε με 5-0.
Αναλυτικά τα παιχνίδια:
ΠΟ Ελασσόνας – Αμυγδαλέα    2-4
Τύρναβος 2005 – Βούναινα    0-0
Φαλανιακός - Αστραπή Ν. Π.    5-0
Δωτιέας Αγιάς - Δήμητρα Γιάνν.    2-0
Λάρισα 2012 – Σμόλικας    1-1
Βλαχογιάννι – Αργυροπούλι    0-3
Συκούριο – Δαμασιακός    1-2
Ηρακλής Λάρ. – Οικονόμος    1-0
Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (18/3, 15:30)
Βούναινα – Αμυγδαλέα
Αστραπή Ν. Π. - ΠΟ Ελασσόνας
Δήμητρα Γιάνν. - Τύρναβος 2005
Σμόλικας – Φαλανιακός
Αργυροπούλι - Δωτιέας Αγιάς
Οικονόμος - Λάρισα 2012
Δαμασιακός – Βλαχογιάννι
Ηρακλής Λάρ. - Συκούριο
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Ηρακλής Λάρ.    40-16    51 (5)
Οικονόμος    48-18    50 (3)
Αργυροπούλι    28-20    41 (0)
Σμόλικας    30-14    41 (0)
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -  - - - - - - - - - - - - - -
Αμυγδαλέα    34-25    38
Π.Ο. Ελασσόνας    31-21    36
Δωτιέας Αγιάς    29-25    33
Συκούριο    28-28    33
Λάρισα 2012    25-18    32
Δαμασιακός    25-24    32
Τύρναβος 2005    26-30    27
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -  - - - - - - - - - - - - - -
Δήμητρα Γιάνν.    20-26    26 (4)
Φαλανιακός    27-30    24 (2)
Βούναινα    26-47    23 (2)
Βλαχογιάννι    16-43    18 (0)
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -  - - - - - - - - - - - - - -
Αστραπή Ν.Π.    16-64    5
ΣΤΗΝ 3η ΘΕΣΗ
ΤΟ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙ
Η Δόξα Αργυροπουλίου εκμεταλλεύτηκε το «στραβοπάτημα» του Σμόλικα στη Ραχούλα και την εκτός έδρας νίκη στο Βλαχογιάννι (3-0) πέρασε στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα (υπερτερεί προς το παρόν στην ισοβαθμία με τον Σμόλικα).
Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ λίγο πριν την εκπνοή του πρώτου μέρους και συγκεκριμένα στο 44’ με τον Ραμάι, ενώ με την έναρξη του β’ ημιχρόνου, ο Ζάχος διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Ο ίδιος παίκτης στο 82’ πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα διαμορφώνοντας το τελικό 0-3.
ΔΟΞΑ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΙΟΥ (Ν. Φακίτσας): Βλιώρας, Δραγατσίκης, Μωυσίδης, Μητούλας, Μάρκου, Πάτσης, Γκουρομπίνος, Αλεξίου (65’ Βίδρας), Φακίτσας Σ., Μπαντής, Ιγγλέζος (60’ Γεωργούλης).
ΔΟΞΑ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙΟΥ (Αλ. Παγκαρλιώτας): Μπαχτσιβάνος Σ/Α, Περήφανος, Κακαζούκης, Μπαχτσιβάνος Σ/Χ, Καφφές (85’ Ματθαίου), Σαΐτης, Ζάχος, Μίζα, Τσιάγκος, Κόκκορας, Ραμάι (79’ Φουρτούνας).Ο Γ. ΚΑΚΑΒΙΤΣΗΣ ΚΡΑΤΗΣΕ
ΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ
Ο Γιώργος Κακαβίτσης ήταν ο άνθρωπος της τελευταίας στιγμής και με το γκολ που πέτυχε (με κεφαλιά μετά από σέντρα του Βενέτη) λίγο πριν την εκπνοή του αγώνα απέτρεψε την ήττα για την ομάδα του απέναντι στη Λάρισα 2012 (1-1).
Οι γηπεδούχοι παρουσίασαν καλύτερη εικόνα και έχασαν τις δικές τους καλές στιγμές. Ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ στο 45’ με τον Τσιάκο, όμως ο Σμόλικας πήρε στο τέλος τον βαθμό της ισοπαλίας.
ΛΑΡΙΣΑ 2012 (Γ. Λιάπης): Παπαϊωάννου, Φλώρος Βασ., Φλώρος Παντ., Φλώρος Αντ. (63’ Σελήνης), Μανακούσιος Θ., Κίτσος Παν., Μολάς, Μπόντε, Τσιάκος, Κίτσος Δ., Ξέρρας (57’ Πρίφτης).
ΣΜΟΛΙΚΑΣ ΦΑΛΑΝΗΣ (Χρ. Χατζηλιάδης): Καραναστάσης, Τσιρογιάννης (60’ Ζιώγας), Σκούπρας, Κολοβός, Δολιάνης (80’ Τεκέδης), Ταστεμερίδης, Λιούσκας, Μπαλαμώτης (65’ Τανάγιας), Βενέτης, Κατσαρός (55’ Τάχας), Κακαβίτσης.«ΑΝΘΙΣΕ» Η... ΑΜΥΓΔΑΛΕΑ
ΣΤΗΝ ΕΛΑΣΣΟΝΑ
Μεγάλη νίκη για τον Αετό Αμυγδαλέας μέσα στην Ελασσόνα, που επικράτησε με 2-4 του τοπικού Π.Ο.Ε., μετά από ένα δυνατό παιχνίδι (...χορταστικό σε γκολ).
Οι φιλοξενούμενοι διατήρησαν τον έλεγχο του παιχνιδιού ιδίως στο α' ημίχρονο, σε συνδυασμό και με την αριθμητική υπεροχή τους, που έφερε η αποβολή του 29', εκμεταλλευόμενοι λάθη των Ελασσονιτών και παίζοντας έξυπνα και αποτελεσματικά.
Οι γηπεδούχοι «ξύπνησαν» στο β' ημίχρονο και πίεσαν αλλά χωρίς αποτέλεσμα.
Η ομάδα του Γιώργου Καμάκα προβλημάτισε με την απόδοσή της και βέβαια «πλήρωσε» με το παραπάνω την αποβολή αλλά και τα λάθη των ποδοσφαιριστών της.
Φάσεις – γκολ
9': Επιθετική προσπάθεια των φιλοξενουμένων. Η μπάλα στην περιοχή του ΠΟΕ, μετά από εκτέλεση φάουλ. Η κεφαλιά του Κλούρα βρίσκει τον Περδίκη, που με ωραίο σουτ γράφει το 0-1.
16': Επικίνδυνο σουτ από τα αριστερά του Κλούρα βρίσκει έτοιμο τον Γούπο που μπλοκάρει.
21': Επίθεση των Ελασσονιτών, η μπάλα στα πόδια του Παπαχρήστου από τα αριστερά, που προχωρά επικίνδυνα και δίνει την μπάλα στον καλά πλασαρισμένο Γελαλή. Αυτός σουτάρει αλλά... σωτήρια κόντρα αμυντικού απομακρύνει την τελευταία στιγμή τον κίνδυνο.
29': Ο Συνάπαλος του ΠΟΕ χρεώνεται με δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβάλλεται από τον αγώνα.
32': Η μπάλα στα πόδια του δραστήριου Καρβούνη, που σουτάρει από καλή θέση και η μπάλα φεύγει μόλις άουτ από το αριστερό δοκάρι της εστίας του ΠΟΕ.
34': Ωραία προσπάθεια των γηπεδούχων με τον Μπούνα να σεντράρει από την αριστερή πλευρά, η μπάλα στα πόδια του Παπαχρήστου που σουτάρει με δύναμη και γράφει το 1-1.
36': Νέα προσπάθεια του ΠΟΕ με σέντρα από τα αριστερά. Το σουτ που γίνεται φεύγει μόλις άουτ από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας των φιλοξενουμένων.
39': Νέα επίθεση της Αμυγδαλέας από τα δεξιά. Το επικίνδυνο σουτ του Καρβούνη βρίσκει δίχτυα και γίνεται το 1-2, μέσα σε πανηγυρισμούς.
43': Νέο ρήγμα στην αμυντική γραμμή των γηπεδούχων. Ο Καρβούνης από δεξιά εκμεταλλεύεται καλοζυγισμένη σέντρα από την αριστερή πλευρά και με κοντινό σουτ γράφει το 1-3, «παγώνοντας» τους Ελασσονίτες.
51': Δυνατό σουτ του Μπούσια από καλή θέση φεύγει άουτ.
60': Οι Ελασσονίτες πιέζουν να μειώσουν το σκορ και ο Γελαλής από τα δεξιά με εξαιρετικό σουτ βρίσκει δίχτυα και κάνει το 2-3 .
78': Ο Γελαλής εκτελεί φάουλ σε επικίνδυνη θέση αλλά ο γκολκίπερ Κωνσταντίνου έτοιμος μπλοκάρει την μπάλα.
82': Ο δαιμόνιος Καρβούνης προχωρά προς την εστία του ΠΟΕ και ανατρέπεται από τον Περτζιόνι. Ο ίδιος εκτελεί το πέναλτι και «σφραγίζει» μια μεγάλη νίκη για τον Αετό Αμυγδαλέας, γράφοντας το τελικό 2-4 .
Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι κ. Γκάγκας, Στάικος, Παραφέστας.
Π.Ο. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ (Γ. Καμάκας): Γούπος, Μπούσιας(84' Ποτούσογλου), Σιαφαρίκας(46' Κυρίτσης Αθ.), Λαγός(46' Κυρίτσης Ι.), Περτζιόνι, Συνάπαλος, Γελαλής, Παναγιώτου(85' Μπαρλαγιάννης Ν.), Παπαχρήστος, Ματούλας, Μπούνα.
ΑΕΤΟΣ ΑΜΥΓΔΑΛΕΑΣ (Δ. Καπετανόπουλος): Κωνσταντίνου, Τιούτιος, Αμπατζίδης, Περδίκης, Αντωνόπουλος, Καρβούνης, Ντιντής, Παραφέστας, Κορλός(65' Γαρυφαλλόπουλος – 85' Φούντας), Κλούρας(89' Σάρρα), Ευαγγέλου.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΟΥΚΙΔΗΣ«ΜΙΛΗΣΕ» Ο Γ. ΤΣΑΤΣΑΛΙΔΗΣ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ
Με δύο γκολ του έμπειρου Γιώργου Τσατσαλίδη ο Δωτιέας Αγιάς επικράτησε της Δήμητρας Γιάννουλης (2-0) και επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα. Το παιχνίδι κρίθηκε στο πρώτο μέρος καθώς ο επιθετικός των «ερυθρολεύκων» σκόραρε στο 5’ (μετά από κόρνερ του Μαλάκου) και στο 30’ (από πάσα του Τσιρογιάννη).
Οι φιλοξενούμενοι που επιδείνωσαν τη θέση τους προσπάθησαν να αντιδράσουν στην επανάληψη χωρίς ωστόσο να μπορέσουν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα.
ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ (Δ. Μπουκουβάλας): Κουτσιρίμπας, Ε. Γούτος, Ν. Γούτος, Τσακάλι, Ντακούλας, Ριζούλης (46’ Ντελής), Τσατσαλίδης, Μαλάκος (80’ Μπέτσιος), Υφαντής, Βούζας (60’ Χαλάτσης), Τσιρογιάννης (65’ Φλέγγας).
ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ (Ν. Ανδρέου): Μαστοροδήμος, Νταφόπουλος (72’ Λέτσιος), Σέντζας (82’ Σαμαράς), Πετράκης, Εμμανουήλ, Θώμος, Μπαμπάλης, Παπαγιαννούλης (65’ Γκαλγκανόπουλος), Τσαρούχας, Μάτος, Κατσαμάγκας.
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΠΛΟ
ΓΙΑ ΔΑΜΑΣΙΑΚΟ
Σημαντική νίκη μέσα στο Συκούριο με 2-1 επί του τοπικού Κισσάβου πέτυχε ο Δαμασιακός και αύξησε τη διαφορά του από την επικίνδυνη ζώνη των πλέι άουτ. Το παιχνίδι ωστόσο διεκόπη προσωρινά στο 20ό λεπτό για περίπου 15 λεπτά όταν ξέσπασαν επεισόδια στην κερκίδα, με αποτέλεσμα να κληθεί η αστυνομία για να αποφευχθούν τα χειρότερα. Εντός του αγωνιστικού χώρου πάντως δεν έγινε το παραμικρό.
Οι γηπεδούχοι που είχαν σε πολύ καλή ημέρα τον Μάντζαρη άνοιξαν το σκορ με τον προαναφερόμενο, ο οποίος με κεφαλιά στο 41’, μετά από σέντρα του Γκαμπέτα, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Η απάντηση των φιλοξενουμένων ήρθε στο 48’ με τον Τσεκούρα, που ισοφάρισε σε 1-1 μετά από σέντρα του Λούτσου.
Στο 55’ ο Μάντζαρης άγγιξε το δεύτερο γκολ, όταν το φάουλ που εκτέλεσε κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι, για να φτάσουμε στο 68’ όταν ο Τσάλτας με κεφαλιά, μετά από κόρνερ του Γεωργαντζά, έκανε την ανατροπή και χάρισε μία πολύτιμη νίκη στην ομάδα του.
ΚΙΣΣΑΒΟΣ ΣΥΚΟΥΡΙΟΥ (Φ. Γιαννακός): Φαρμάκας, Αγγέλης, Χριστιανίδης, Κουτσοκέρας, Τσιανάκας, Παυλόπουλος, Κορδέλας (80’ λ.τ. Καρβούνης), Μάντζαρης, Πετράκης, Γκαμπέτας (85’ λ.τ. Ζαϊρές), Δίχρης.
ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΣ (Ν. Χρόνης): Μιγδάνης, Γεωργαντζάς (80’ Μπακαΐμης), Ντόκος, Ιωαννίδης, Οικονόμου, Τσάλτας, Μουσιάρης (85’ Μούτσιος), Δούκας, Λούτσος, Τσεκούρας, Κ. Σουγλής (55’ Ραπτοτάσιος).ΕΥΡΕΙΑ ΝΙΚΗ
ΤΟΥ ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΥ
Ευρεία σε σκορ νίκη πέτυχε ο Φαλανιακός επί της Αστραπής Ν. Πολιτείας (5-0) και έκανε ένα ακόμα βήμα για την επίτευξη του στόχου της παραμονής.
Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 25’ με τον Χρ. Λυγούρα, μετά από ενέργεια του Μπλέντι, ενώ στο 47’ ο Ιωαννίδης διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.
Στο 70’ ήταν η σειρά του Γ. Πανταζή, ο οποίος έγραψε το 3-0, στο 77’ ο Φατούρας ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 4-0, ενώ το τελικό 5-0 διαμόρφωσε στο 85’ ο Καρακίτσιος. Για τους γηπεδούχους δοκάρι είχαν οι Μπλέντι, Λεσάι και Κολοβός.
ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ (Τ. Μπεριτζάς-Μ. Μαλαμάς): Μπιμπλιτζής, Μαχαίρας, Κολοβός, Σουλιώτης, Βαρσάμης (64’ Πάνου), Πανταζής Γ. (60’ Φατούρας), Μπλέντι, Λυγούρας Χ. (54’ Λυγούρας Β.), Λεσάι, Ιωαννίδης, Δημητρέλης (71’ Καρακίτσιος).
ΑΣΤΡΑΠΗ Ν. ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ (Ε. Μπρισίμης): Σκάρλος, Βοβουσίρας, Χλωρός, Ζήσης, Κατσιάνος, Σιάρκος, Μπέτσης (25’ λ.τ Σκόμπας), Καλτσάς (50’ Αντωνόπουλος), Πράπας, Τόπης (70’Φώτης), Ασπετάκης (75’ Δοξαριώτης).
«ΛΕΥΚΗ» ΙΣΟΠΑΛΙΑ
ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ
Ισόπαλοι αναδέχθηκαν Τύρναβος 2005 και Βούναινα με το σκορ να μένει στο 0-0. Αυτό άφησε πικρή γεύση στους φιλοξενούμενους που θέλουν να φύγουν από την επικίνδυνη ζώνη, ενώ από την άλλη οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν την ήττα της Γιάννουλης στην Αγιά (2-0) και διατηρήθηκαν στην 11η θέση.
Το σύνολο του κ. Αλεξούλη ήταν αυτό που μπήκε καλύτερα και είχε την πρώτη καλή ευκαιρία με τον Μπάκο στο 11', χωρίς όμως να σκοράρει. Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν με το δοκάρι του Νταναβάρα στο 25'. Την τελευταία ευκαιρία για το ημίχρονο την είχαν οι γηπεδούχοι με τον Μαυροδήμο, την κεφαλιά του οποίου μπλόκαρε ο Ζεϊμπέκης.
Στην επανάληψη δεν άλλαξε κάτι κι έτσι το 0-0 διατηρήθηκε μέχρι το τέλος.
ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 (Ν. Αλεξούλης): Γραβάνης, Λιάκος, Γαλάνης, Αυλογιάρης, Μπάκος (68’ Καλέσης), Μαυροδήμος, Γκαντρής, Τσούτσας (84’ Τσατσελάρι Ρ.), Γανός, Καραλής, Τσατσελάρι Λ. (29’ Ντουνούδης).
ΒΟΥΝΑΙΝΑ (Θ. Εμμανουήλ): Ζεϊμπέκης, Καρέντζος, Ξαφάρας, Χατζηλιάδης Γ., Μερτζανίδης Ηλ., Νταναβάρας, Τσανάς, Χριστοδούλου, Καζάνι Κ. (81’ Φαρμάκας), Γκομοσίδης, Κατσιώτης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass