ΔΗΛΩΣΗ ΣΟΚ ΧΘΕΣ ΣΤΗΝ «Ε» ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΥ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΕΛ ΑΛΕΞΗ ΚΟΥΓΙΑ:

Γιατί έφυγε ο Λαμπρόπουλος για το Περού…

• Αρνήθηκα την υπεράσπιση της Καλλιθέας

Δημοσίευση: 07 Απρ 2018 22:11

«Φωτιά» στο σκηνικό του ελληνικού ποδοσφαίρου για μια ακόμα φορά δείχνει έτοιμος να βάλει ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, με δήλωση-καταγγελία σχετικά με τα όσα συμβαίνουν σε αγώνες διάφορων πρωταθλημάτων και μάλιστα εμπλέκει την ομάδα του Απόλλωνα Λάρισας.


Αφορμή για την εμπλοκή αυτή ήταν το θέμα του ποδοσφαιριστή Ανδρέα Λαμπρόπουλου για το οποίο χθες μας αποκάλυψε τα εξής: «Ο Ανδρέας Λαμπρόπουλος αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο Περού και έχει φύγει για συγκεκριμένο λόγο από την Ελλάδα. Το περίεργο είναι ότι μόλις μίλησε σ’ εμένα και μου είπε τι συνέβη στον αγώνα Απόλλωνα Λάρισας-Λαμία 0-2 για το κύπελλο Ελλάδας και το δημοσιοποίησα, εξαφανίστηκε σε μια βδομάδα».
Και συνεχίζει: «Ο Λαμπρόπουλος μου είπε ποιος μπήκε στα αποδυτήρια, τι τους είπε και τώρα βρίσκεται στο Περού. Τυχαίο;».
Στο μεταξύ σχετικά με το γεγονός ότι η Καλλιθέα διέρρευσε ότι θα αναλάβει τη νομική της υπεράσπιση για τα όσα κατήγγειλε ότι συνέβησαν στην αναμέτρηση Απόλλωνα Λάρισας-Καλλιθέα 4-3 ο κ. Κούγιας απάντησε: «Μου έκαναν πρόταση να αναλάβω τη νομική υπεράσπισή της για τη συγκεκριμένη υπόθεση, όμως επειδή ο Απόλλωνας είναι ομάδα της Λάρισας - ανεξάρτητα της γνώσης που έχω για ό,τι συμβαίνει εδώ και πολύ καιρό λόγω σχέσης συγκεκριμένου προσώπου με στοιχηματική εταιρεία που είναι ο χρηματοδότης της ομάδας - αρνήθηκα την υπεράσπιση. Μου κάνει εντύπωση ότι το συγκεκριμένο πρόσωπο δεν αναφέρεται πουθενά ούτε σε ρεπορτάζ εφημερίδων ούτε από τη διοίκηση της ομάδας και τουλάχιστον θα έπρεπε να αναφερθεί ως χορηγός αφού βοηθάει την ομάδα από τότε που ήταν στην Α’ τοπική κατηγορία. Μην ξεχνάμε ότι ο Απόλλων Λάρισας είχε το πιο ακριβό ρόστερ στην Α’ τοπική κατηγορία και δεν έχουν καθόλου κόσμο. Μου θυμίζει τον παλιό Αγροτικό Αστέρα. Μου κάνει εντύπωση ότι πρόσωπα, και δεν αναφέρομαι στην ερασιτεχνική ΑΕΛ, που πολεμούν όλο αυτό το χρονικό διάστημα την ΑΕΛ είναι στο περιβάλλον του Απόλλωνα Λάρισας και υπάρχει μια ομερτά».

 

ΔΙΗΜΕΡΟ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗΣ
Σήμερα και αύριο οι παίκτες της ΑΕΛ θα έχουν ένα διήμερο ξεκούρασης για να μπορέσουν να εκτελέσουν τα θρησκευτικά τους καθήκοντα το Μέγα Σάββατο αλλά και να γιορτάσουν την Κυριακή του Πάσχα.
Τη Δευτέρα του Πάσχα θα επανέλθουν σε προπονητικούς ρυθμούς ενόψει της συνέχειας των αγωνιστικών υποχρεώσεων στο πρωτάθλημα αλλά και στο κύπελλο Ελλάδας όπου αντιμετωπίζουν στον επαναληπτικό ημιτελικό την ΑΕΚ εκτός έδρας.
Ο τεχνικός Σωτήρης Αντωνίου αυτή τη στιγμή προβληματίζεται για την κατάσταση των τραυματιών Λεοζίνιο, Κριζμάν και Γουάλας.

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass