Η ΠΑΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΛΥΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΝΑΖΛΙΔΗ, ΠΕΡΟΝΕ, ΡΕΝΤΖΑ

Αρχισαν οι ανακατατάξεις στην ΑΕΛ

• Στη διάθεση του Αντωνίου όλοι οι παίκτες μέχρι το τέλος της περιόδου • Επιστρέφουν τη νέα περίοδο στην ομάδα Χοτζάλι, Καπός και Γροντής

Δημοσίευση: 28 Απρ 2018 22:15

Με δεδομένη την παραμονή της ΠΑΕ ΑΕΛ στη Σούπερ Λίγκα και τη νέα αγωνιστική περίοδο άρχισαν οι ανακατατάξεις στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας πριν τελειώσει το πρωτάθλημα.


Χθες η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοίνωσε επίσημα: «Δεν θα συνεχίσουν στην ΑΕΛ οι εξαίρετοι ποδοσφαιριστές μας Θωμάς Ναζλίδης, Εμάνουελ Περόνε και Βασίλης Ρέντζας». Μάλιστα για τον Ναζλίδη να συμπληρώσουμε ότι πριν ένα μήνα οι δύο πλευρές είχαν συμφωνήσει το συμβόλαιο του παίκτη που έληγε τον Ιούνιο του 2109 να αναπροσαρμοσθεί τον Ιούνιο του 2018.
Πάντως η λαρισινή ΠΑΕ δεν παρέλειψε να τους ευχαριστήσει αναφέροντας: «Η ΠΑΕ ΑΕΛ θέλει να τους ευχαριστήσει όλους για τα όσα προσέφεραν, ώστε η ΑΕΛ να πετύχει τους στόχους της τα τελευταία τρία χρόνια.
Ειδικά ο Βασίλης Ρέντζας ήταν από τους πρωταγωνιστές της ανόδου από την Football League στην Superleague αλλά και στην πρώτη παρουσία μας στο κορυφαίο πρωτάθλημα, υπήρξε αναντικατάστατος, ο Θωμάς Ναζλίδης ήταν ο κορυφαίος κυνηγός μας και σκόρερ τα τελευταία δύο χρόνια, αλλά και ο Εμάνουελ Περόνε βοήθησε σε τεράστιο βαθμό την τρέχουσα περίοδο, ώστε η ΑΕΛ να πετύχει τους στόχους της σε πρωτάθλημα και κύπελλο.
Τους τιμούμε, τους ευχαριστούμε και ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην επαγγελματική και την προσωπική τους ζωή».
Πάντως και οι τρεις παίκτες θα είναι στη διάθεση του προπονητή μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου και θα χρησιμοποιηθούν εφόσον είναι υγιείς στα δύο τελευταία παιχνίδια.
Στο μεταξύ πληροφορίες αναφέρουν ότι θα υπάρχουν δύο ακόμα παίκτες που είχαν χρόνο συμμετοχής που δεν θα συνεχίσουν τη συνεργασία τους αλλά και μερικοί νεαροί που θα αξιολογηθούν στα τελευταία παιχνίδια.
Αλλά εκτός από αποχωρήσεις θα υπάρξουν και προσθήκες στην ομάδα καθώς επιστρέφουν τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Χοτζάλι που έπαιζε δανεικός στην Καλλιθέα και οι Καπός, Γροντής που επίσης ήταν δανεικοί αλλά στα Τρίκαλα.
Αυτή τη στιγμή ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν ότι η ΑΕΛ έχει συμφωνήσει με ξένο σέντερ φορ ηλικίας 24-25 ετών που θα παίξει στην Ελλάδα για πρώτη φορά.
Επίσης η ομάδα θα κινηθεί για απόκτηση περιφερειακού επιθετικού αλλά και ενός δεξιού ή δύο μπακ ανάλογα με την πώληση ή όχι του Γιάννη Μασούρα. Οι παίκτες(ξένοι επίσης που δεν έχουν αγωνισθεί στην Ελλάδα) έχουν βολιδοσκοπηθεί και υπάρχουν συζητήσεις μαζί τους.

 

 

ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ ΣΤΟ AEL FC ARENA
ΑΕΛικά μαθήματα

Ενα διαφορετικό πρωινό ήταν το χθεσινό για την ΑΕΛ και το «βυσσινί» γηπεδικό κόσμημα, καθώς τα στελέχη της ΠΑΕ υποδέχτηκαν τους μαθητές - εκδρομείς της Α’ τάξης του 5ου ΓΕΛ Σερρών.
Η επίσκεψη των 73 μαθητών στο ΑΕΛ FC Arena ήταν ενταγμένη στο πλαίσιο της προγραμματισμένης ετήσιας εκδρομής τους, που περιλάμβανε ακόμα το Αρχαιολογικό Μουσείο Λάρισας, τα Μετέωρα, την Καλαμπάκα, τα Αμπελάκια και την Κατερίνη.
Από πλευράς ΠΑΕ ΑΕΛ υποδέχτηκαν τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς συνοδούς τους ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος Σωτήρης Μάρκου, ο διευθυντής Οικονομικών Υπηρεσιών Τάσος Χριστακόπουλος και ο εκπρόσωπος Τύπου Γιάννης Καλογιάννης. Ο τελευταίος ενημέρωσε τους μαθητές- επισκέπτες για την 54χρονη πορεία της «βασίλισσας του κάμπου», τα μεγάλα επιτεύγματά της και τη δημιουργία του ΑΕΛ FC Arena. Ακολούθως οι μαθητές, άκρως εντυπωσιασμένοι, ξεναγήθηκαν σε όλους τους χώρους του γηπεδικού κοσμήματος εκφράζοντας τον θαυμασμό τους, ενώ εγκωμιαστικά ήταν και τα σχόλιά τους για το σύνθημα που «υιοθέτησε» στη φανέλα της η ομάδα μας, με πρωτοβουλία του κ. Αλέξη Κούγια, «Ο Αλέξανδρος μιλούσε ελληνικά».
Στη συνέχεια οι μαθητές και μαθήτριες του 5ου ΓΕΛ Σερρών με τους εκπαιδευτικούς συνοδούς τους κ.κ. Χρήστο Σαμαρά, Αναστάσιο Αφεντούλη, Κωνσταντίνα Μπαζούκη και τον Ελασσονίτη γυμναστή τους Χρήστο Καραγκούνη, αναχώρησαν πλήρεις εμπειριών και θαυμασμού για την ΑΕΛ και το εκπληκτικό -όπως το χαρακτήρισαν- γηπεδικό οικοδόμημα.

 

 

ΔΕΚΑ ΕΦΘΑΣΑΝ ΟΙ ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΕΛ ΕΝΟΨΕΙ ΞΑΝΘΗΣ
Εκτός μάχης και ο Ρέντζας

Μια ενδεκάδα απουσίες παρά... μία μετράει η ΠΑΕ ΑΕΛ ενόψει του αυριανού αγώνα που δίνει στην Ξάνθη με αντίπαλο τη φερώνυμη ομάδα στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα.
Ο τεχνικός Σωτήρης Αντωνίου δεν θα έχει στη διάθεση του τους τιμωρημένους: Φατιόν, Μιλοσάβλιεβιτς, Μασούρα, Ζίζιτς, Μόρα και τους τραυματίες: Χούμπτσεφ, Γουάλας, Μπόζοβιτς, Ξενοδόχοφ και Ρέντζα(η τελευταία χθεσινή απώλεια). Αμφίβολη εξάλλου είναι η συμμετοχή του Περόνε.
Το σίγουρο είναι ότι η ΑΕΛ θα έχει στον πάγκο της μια πλειάδα νεαρών ποδοσφαιριστών (Λυκούργο, Μακρή, Σιαφαρίκα ίσως και Σουλούκο, Μακρή, Δερμιτζάκη).
Σχετικά με το σχήμα που θα παρατάξει ο τεχνικός της ομάδας αυτό θα εξαρτηθεί και από τη διάταξη, αν θα είναι 3-5-2 ή γυρίσει στο γνώριμο(πριν των ημερών του) 4-2-3-1.
Στο 3-5-2 πάντως κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Θεοδωρόπουλος, στα σέντερ μπακ οι: Γιοβάνοβιτς, Γκοΐκοβιτς και Γκόλιας, ενώ στη μεσαία γραμμή στα πλάγια ο Καρατάσιος (έπαιξε και στον αγώνα κυπέλλου στην Ξάνθη ως δεξί μπακ) και Μλαντένοβιτς, ενώ αμυντικό χαφ ο Μπάλας. Πιο μπροστά ο Αγκάνοβιτς με τον Λεοζίνιο ή τον Ντέλετιτς.
Στην επίθεση θα αγωνισθούν ο Ναζλίδης με τον Κριζμάν.
Σε μια διάταξη 4-2-3-1 τότε δεν αποκλείεται να δούμε δεξί μπακ τον Γκόλια, να μείνει εκτός ο Καρατάσιος και να παίξει ο Αγκάνοβιτς αμυντικό χαφ με τον Μπάλα και πιο μπροστά μαζί ο Ντέλετιτς με τον Λεοζίνιο.

 

Του Σωτ. Κέλλα

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass