ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ 25ΧΡΟΝΟΥ ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ ΚΡΟΥΣΗΣ

Δίχτυα στην Αφρική από την ΑΕΛ

• Καρανίκας, Ασίγκμπα και Κάσσος τα ονόματα που συζητιούνται

Δημοσίευση: 16 Μαϊ 2018 22:01

Το ενδιαφέρον πλέον στην ΑΕΛ βρίσκεται στις μεταγραφικές κινήσεις ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα και ήδη έχουν γίνει οι πρώτες κινήσεις χωρίς όμως από την ΠΑΕ ΑΕΛ να έχει ανακοινωθεί κάτι επίσημα.

Αυτή τη στιγμή το μεγαλύτερο βάρος έχει πέσει στην απόκτηση επιθετικών παικτών και οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η λαρισινή ομάδα έχει κινηθεί με προσύμφωνα για την απόκτηση 25χρονου σέντερ φορ από την Αφρική χωρίς όμως να έχει διαρρεύσει κάτι για το όνομα και τη χώρα προέλευσης.
Πάντως στην ΑΕΛ λένε ότι αυτή η μεταγραφή είναι ικανή να κάνει τη διαφορά στην ομάδα.
Από κει και πέρα τρία είναι τα ονόματα όπου συζητιούνται έντονα και αυτά αφορούν στον Λαρισαίο Νίκο Καρανίκα, τον Πασχάλη Κάσσο και τον Μάρκ Ασίγκμπα. Τα συγκεκριμένα ονόματα δεν έχουν διαψευστεί από τη λαρισινή ΠΑΕ (μια τακτική που ακολουθεί πολλές φορές) και μάλλον όπου υπάρχει «καπνός υπάρχει και φωτιά».
Ο Νίκος Καρανίκας ο οποίος ήταν και αρχηγός στο παρελθόν στην ΑΕΛ συζητάει να συνεργαστεί εκ νέου με τη λαρισινή ομάδα αλλά αν αποκτηθεί θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η παραχώρηση του Γιάννη Μασούρα και όλα δείχνουν ότι θα πάει στον Ολυμπιακό απ’ όπου η λαρισινή ομάδα θα αποκτήσει και παίκτες.
Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής αγωνίζεται στα Γιάννενα την τελευταία τριετία.
Αλλαγή στη θέση του δεξιού μπακ σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες και δείχνει να προορίζεται γι’ αυτήν ο Πασχάλης Κάσσος που φέτος αγωνίζεται στον Άρη και μένει ελεύθερος το καλοκαίρι. Δεν αποκλείεται ο ποδοσφαιριστής να έχει υπογράψει συμφωνητικό συνεργασίας με τους «βυσσινί».
 Ο Πασχάλης Κάσσος γεννήθηκε στις 7 Νοεμβρίου 1991 στη Δράμα, ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα από τη Δόξα Δράμας, αγωνίστηκε για δύο χρόνια στον Ηρακλή (2014-2016), τη σεζόν 2016-2017 φόρεσε τη φανέλα του Απόλλωνα Σμύρνης, ενώ την τρέχουσα σεζόν με τη φανέλα του Άρη, έχει 22 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με 3 γκολ και 2 ασίστ.
Στο 3-5-2 που εφαρμόζει ο τεχνικός Σωτήρης Αντωνίου ο Κάσσος μπορεί να παίξει όλη τη δεξιά πλευρά.
Επόμενος παίκτης δείχνει να είναι ο Ασίγκμπα που είχε συνεργαστεί με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΑΕΛ στην Παναχαϊκή. Τα τελευταία χρόνια πάντα αποτελούσε μεταγραφικό στόχο(κυρίως όταν έπαιζε στη Βέροια).
Ο 28χρονος Γκανέζος αμυντικός, αγωνίζεται στη θέση του στόπερ και του δεξιού μπακ.
Γεννήθηκε στις 7 Ιουλίου 1990 στην πρωτεύουσα της Γκάνας, Άκκρα, ενώ στην Ελλάδα πρωτοήρθε το 2013 για λογαριασμό του Φωκικού, στη Β’ Εθνική (18 συμμετοχές, 1 γκολ). Ακολούθησε για μια διετία η Παναχαϊκή, επίσης στην Football League (60 συμμετοχές). Τη σεζόν 2016-2017 βρέθηκε στη Βέροια, με την οποία κατέγραψε 25 συμμετοχές στη Super League. Με τη Λαμία την σεζόν 2017-2018 είχε 34 συμμετοχές σε πρωτάθλημα Super League και Κύπελλο Ελλάδας.

 

ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΣΙΣΤ ΤΟΥ ΠΕΡΟΝΕ
Ως η καλύτερη ασίστ της χρονιάς στο συνδρομητικό κανάλι ψηφίστηκε το τακουνάκι του Περόνε προς τον Κρίζμαν στη νίκη της ΑΕΛ επί της Ξάνθης στα τελευταία λεπτά για το πρωτάθλημα της SuperLeague.
Ήταν ο μοναδικός παίκτης της ΑΕΛ στις κατηγορίες των ποδοσφαιριστών όπου βραβεύτηκαν για την παρουσία τους στη φετινή σεζόν.

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass