ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΟΣΑ ΔΙΕΡΡΕΥΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ ΑΕΛ

Τιμή πώλησης στα 4 εκατ. ευρώ!

* Ζητάει ξένους διαιτητές στα ντέρμπι η λαρισινή ομάδα

Δημοσίευση: 18 Μαϊ 2018 22:08

Του Σωτ. Κέλλα
Το ποσό των τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ ζητάει, σύμφωνα με πληροφορίες, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας για την πώληση της ομάδας, και θέτει ως προϋπόθεση ο αγοραστής να είναι αξιόπιστος και να έχει όραμα για την ομάδα, ώστε-όπως λέει- να πετύχει περισσότερα από τον ίδιο. Σύμφωνα με όσα είπε χθες, δίνει προθεσμία μέχρι τέλη Μαΐου για μια τέτοια σοβαρή πρόταση, από άτομο που διαθέτει ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα, και σχέδιο ώστε να παραμείνει η ομάδα ανεξάρτητη. Οσο για το συγκεκριμένο ποσό, αναφέρεται πως είναι όσα έχει βάλει ο ίδιος μέχρι τώρα στην ομάδα.


Τους συγκεκριμένους όρους και προϋποθέσεις για την πώληση της ΑΕΛ έθεσε ο κ. Κούγιας σε χθεσινό - διάρκειας δύο ωρών - απολογισμό που έκανε στο Επιμελητήριο, στη διάρκεια της οποίας –μεταξύ άλλων - εξέφρασε παράπονα για τη δημοσιογραφική κάλυψη της πρόσφατης πορείας οπαδών της ομάδας από μέσα μαζικής ενημέρωσης της πόλης. Για την οποία είπε πως δεν φαίνονταν πρόσωπα σε φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν και πως οι συγκεντρωμένοι ήταν λίγοι (μίλησε για 150-200 άτομα) και όλοι νεαρής ηλικίας.
Ο κ. Κούγιας στο απολογισμό του μίλησε για περασμένες διοικήσεις εγκωμιάζοντας το έργο που έκανε ο Στέλιος Καντώνιας, ο Σίμος Παλαιοχωρλίδης και ο Κώστας Σαμαράς ενώ για τους υπόλοιπους είπε ότι δημιούργησαν προβλήματα αναφέροντας περιστατικά οικονομικής ασυνέπειας...
Είπε για την πορεία που έκανε από την ημέρα που ανέλαβε λέγοντας ότι ήταν μεγάλη επιτυχία η αδειοδότηση που πήρε η ομάδα για την Ευρώπη και πως θα πάρει και για τη νέα χρονιά την ερχόμενη Δευτέρα.
Σχετικά με τη νέα χρονιά μίλησε για 13 αποχωρήσεις παικτών, οκτώ μεταγραφές ποδοσφαιριστών εκ των οποίων οι τέσσερις θα είναι για την ενδεκάδα και παράλληλα είπε ότι αν δεν τα βρει με τον Λεοζίνιο οικονομικά δεν έχει πρόβλημα να κάνει προσφυγή γιατί θα κοστίσει οικονομικά λιγότερο.
Τόνισε ότι ο Μασούρας με τα δεδομένα που υπάρχουν θα παραμείνει στην ομάδα και μπορεί να συνυπάρξει με τον Καρανίκα ενώ ανακοίνωσε ότι υπάρχουν και άλλοι κλεισμένοι παίκτες χωρίς να αναφέρει ονόματα λέγοντας ότι έχουν ακόμα αγωνιστικές υποχρεώσεις.
Είπε ότι η αναδιάρθρωση των κατηγοριών δεν θα γίνει ενώ αν γίνει με 12 ομάδες στη Σούπερ Λίγκα η ΑΕΛ δεν έχει κανένα πρόβλημα, ενώ προανήγγειλε ότι η ΑΕΛ θα ζητήσει ξένους διαιτητές σε παιχνίδι της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Θα παίξει στο Ael Fc Arena και τη νέα αγωνιστική περίοδο παρά το γεγονός ότι κοστίζει πολύ, ενώ είπε ότι υπήρχε χθες το πρωί δικαστήριο για το μίσθωμα.
Επίσης είπε ότι θέλει να απαντήσει σε κάθε δήλωση γιατί δεν είναι όπως άλλοι μεγαλομέτοχοι ομάδων που δεν απαντάνε αλλά ο καθένας ήλεγχε μέσα μαζικής ενημέρωσης είτε έχοντας σάιτ είτε τηλεοπτικά κανάλια είτε εφημερίδες και πως δεν θα φύγει είτε από πορείες οπαδών είτε επειδή δέχεται κατηγορίες και αντέχει κάθε είδους πίεση. Τα λόγια αυτά τόνισε όταν ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σωτήρης Γιαννακόπουλος του έκανε πρόταση να μην κάνει δηλώσεις και να μην επιτίθεται με δηλώσεις κατά προσώπων ό,τι και αν υποστηρίζουν αυτά για το πρόσωπό του.
Τέλος αναφέρθηκε στην προσφυγή Κυριακίδη που πήρε 20.000 ευρώ χωρίς ο ίδιος να είχε την ομάδα (διεκδικεί συνολικά ο πρώην παίκτης 40.000 ευρώ) ενώ είπε ότι όλοι οι παίκτες είναι πληρωμένοι πλην δύο, του Λεοζίνιο και του Φατιόν.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass