Κινήσεις για δύο ακόμα παίκτες...

Η μεταγραφή του Σαμί Φριούι πρώτο θέμα στα αλγερινά ΜΜΕ

Δημοσίευση: 30 Μαϊ 2018 4:28

Η μεταγραφή του Αλγερινού Σαμί Φριούι στην ΑΕΛ έχει προκαλέσει αίσθηση στα αλγερινά μέσα μαζικής ενημέρωσης που αρχίζουν και αναφέρουν το όνομα της λαρισινής ομάδας στα δημοσιεύματά τους και πλέον θεωρούν ότι ο ποδοσφαιριστής για πρώτη φορά θα παίξει στην Ευρώπη.


Η ΑΕΛ θεωρεί τον παίκτη δικό της αυτή τη στιγμή και σύμφωνα με τους ανθρώπους της γίνονται ενέργειες για έκδοση βίζας ώστε ο ποδοσφαιριστής σύντομα να βρίσκεται στη Λάρισα για να παρουσιαστεί αφού θεωρούν ότι είναι μια από τις πιο ηχηρές μεταγραφές που έκανε η ομάδα επί μεγαλομετόχου Αλέξη Κούγια, ενώ παραμένει άγνωστο το ποσό που δαπανήθηκε για το τριετές συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή. Πάντως λογικά θα ξεπερνάει τις 300.000 ευρώ σε σύνολο αφού στην Αλγερία τόσα φέρεται ότι έδιναν οι ομάδες της συγκεκριμένης χώρας για να τον εντάξουν στη δύναμή τους.
Πάντως δεν θα είναι ο μοναδικός επιθετικός που θα έρθει στην ΑΕΛ αφού σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες η ΠΑΕ ΑΕΛ βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με έναν ακόμα Αφρικανό διεθνή ηλικίας 24 ετών που παίζει σε χώρα ευρωπαϊκή και δεν διαψεύδεται ότι αγωνίζεται σε χώρα των Βαλκανίων.
Από τη λαρισινή ΠΑΕ δε διέρρευσε κάτι για το όνομα του παίκτη αφού θεωρούν ότι υπάρχουν και άλλες ενδιαφερόμενες ομάδες.
Δεν θα είναι αυτή η τελευταία μεταγραφή καθώς υπάρχει άλλος ένας παίκτης που ενδιαφέρει την ομάδα αλλά η μεταγραφή του θα εξαρτηθεί από την παραμονή ή όχι του Λεοζίνιο.
Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας διαμήνυσε στον Λεοζίνιο ότι αν δεν δεχθεί μείωση προτιμάει να πληρώσει ένα μέρος του συμβολαίου της επόμενης χρονιάς παρά να μείνει στην ομάδα.
Κάποιες πληροφορίες θέλουν να υπάρχει εναλλακτική λύση αλλά αν δεν ξεκαθαρίσει το θέμα του Λεοζίνιο δεν μπορεί να γίνει καμία μεταγραφική κίνηση. Από κει και πέρα θα γίνουν τις επόμενες μέρες συζητήσεις με τον Βαγγέλη Μόρα που όλα δείχνουν ότι θα παραμείνει στην ομάδα τη νέα αγωνιστική περίοδο.

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΚΑΣΣΟ
Στο μεταξύ αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση της μεταγραφής του Πασχάλη Κάσσου αφού ολοκληρώθηκαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του στον Άρη.

 

ΕΦΕΣΕΙΣ
Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ θα εκδικάσει σήμερα τις εφέσεις που κατέθεσαν ο Ιβάν Σαββίδης και ο Αλέξης Κούγιας, για το πρόστιμο που τους είχε επιβληθεί αναφορικά με τις δηλώσεις τους μετά τον αγώνα ΑΕΛ – ΠΑΟΚ.
Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΛ είχε τιμωρηθεί από την Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ με 10.000 ευρώ και ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ με 30.000 ευρώ.
Οι υποθέσεις:
«30-05-2018, ΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΑΙ ΩΡΑ 17.001. Έφεση της ΠΑΕ ΑΕΛ και ΑΛΕΞΙΟΥ ΚΟΥΓΙΑ κατά της υπ’ αριθμ. 10/2018 απόφασης της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ.2. Έφεση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ΙΩΑΝΝΗ ΣΑΒΒΙΔΗ κατά της υπ’ αριθμ. 11/2018 απόφασης της Επιτροπής Δεοντολογίας της3. Έφεση του ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΚΟΤΣΩΝΗ κατά της από 8/5/2018 απόφασης της ΠΕ/ΕΠΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ».

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass