ΑΕΛ

Κοντά σε συμφωνία με 23χρονο στόπερ

ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ Ο ΣΑΜΙ ΦΡΙΟΥΙ

Δημοσίευση: 07 Ιουν 2018 22:14

Του Σωτ. Κέλλα
Η μεταγραφική δραστηριότητα στην ΑΕΛ συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς με στόχο η ομάδα να έχει τους περισσότερους παίκτες στην πρώτη συγκέντρωση που θα γίνει στις 29 Ιουνίου, ενώ θέλει να είναι πλήρης στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας στο Καρπενήσι.
Σήμερα αναμένεται στα θεσσαλική πρωτεύουσα το πρωί ο Αλγερινός Σαμί Φριούι που αποτελεί την πιο ηχηρή μεταγραφική κίνηση της ομάδας μέχρι τώρα. Ο παίκτης θα φθάσει σήμερα στη Θεσσαλονίκη τα ξημερώματα όπου θα τον παραλάβει ο τεχνικός διευθυντής Βασίλης Βάνης και στη Λάρισα θα βρίσκεται το πρωί όπου θα περάσει εργομετρικές και ιατρικές εξετάσεις.


Η μεταγραφή του Φριούι, πληροφορίες θέλουν το τριετές συμβόλαιο που υπέγραψε να ξεπερνάει τις 350.000 ευρώ.
Πάντως αυτή τη στιγμή η ομάδα συζητάει και με 23χρονο στόπερ που αγωνιζόταν σε βαλκανική χώρα και σε ομάδα που ήταν σε καλό πρωτάθλημα, αλλά η συγκεκριμένη δεν κατάφερε να παραμείνει στην κατηγορία. Ο παίκτης είναι αριστεροπόδαρος, είχε καλή χρονιά και στο τελευταίο δίμηνο ήταν βασικό και αναντικατάστατο στέλεχός της.
Ο συγκεκριμένος δεν θα είναι το μοναδικό στόπερ που θα αποκτήσει η ΑΕΛ καθώς κινείται και για μια ακόμα περίπτωση ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται σε πρωταθλήτρια ομάδα της χώρας του επίσης της βαλκανικής χερσονήσου.
Από κει και πέρα στους «βυσσινί» πιστεύουν ότι θα ανανεωθεί η συνεργασία με τον Μόρα και θα μετέχει κανονικά της προετοιμασίας.ΛΕΟΖΙΝΙΟ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ
Για να ολοκληρωθεί ο μεταγραφικός κύκλος θα αποκτηθούν ένας ή δύο ακόμα παίκτες. Σίγουρα θα αποκτηθεί ένας ακόμα επιθετικός για τον οποίο θα δαπανηθεί ένα ποσό γύρω στις 200.000 ευρώ ετησίως, ενώ η άλλη μεταγραφή θα εξαρτηθεί από το θέμα του Λεοζίνιο που αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη Βραζιλία.
Αν ο παίκτης δεχθεί μείωση αποδοχών δεν θα γίνει άλλη μεταγραφή ενώ να δεν δεχθεί τότε η ΑΕΛ θα κινηθεί σε απόκτηση επιτελικού μέσου και ήδη έχει βολιδοσκοπήσει δύο πολύ καλούς παίκτες.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass