Με Μανωλόπουλο στη Λήμνο ο ΓΛ Φάρος

ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΕ

Δημοσίευση: 09 Ιουν 2018 19:13

Την πρόσληψη του Σωτήρη Μανωλόπουλου ανακοίνωσε ο ΓΛ Φάρος, με τον 47χρονο προπονητή να διαδέχεται τον Θανάση Σκουρτόπουλο στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Η ανακοίνωση του Φάρου επιβεβαιώνει παράλληλα και την απόφαση των διοικούντων την ΚΑΕ για μετακόμιση της ομάδας στη Λήμνο, ενόψει της νέας χρονιάς στην Α1 μπάσκετ, βάζοντας οριστικό τέλος στο συγκεκριμένο θέμα.
«Η ομάδα μας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή, Σωτήρη Μανωλόπουλο, ο οποίος θα ηγηθεί της νέας προσπάθειας στη Λήμνο. Ο 47χρονος προπονητής υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για τα επόμενα χρόνια», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση και συνεχίζει:
«Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα ως βοηθός προπονητή από το Περιστέρι τη σεζόν 2004-2005 και την περίοδο 2005-2006 βρέθηκε στο Μακεδονικό. Από εκεί «μετακόμισε» στο Μαρούσι όπου έμεινε από το 2006 έως το 2011. Τη σεζόν 2011-2012 ανήκε στο δυναμικό του Άρη για να βρεθεί την επόμενη χρονιά (2012) έως το 2015 στον Παναθηναϊκό. Το 2015 ξεκίνησε τη σεζόν ως πρώτος προπονητής στον Παναθηναϊκό, για να συνεχίσει την ίδια χρονιά ως βοηθός προπονητή στην ΑΕΚ, όπου και έμεινε ως βοηθός έως το 2017. Ξεκίνησε τη χρονιά του 2017 ως πρώτος προπονητής της ΑΕΚ. Τέλος, ως βοηθός προπονητή συνεργάστηκε και στην Εθνική μας ομάδα τις σεζόν 2011 και 2012».

 

ΣΤΗ ΛΗΜΝΟ
Στη μετακόμιση του Φάρου στη Λήμνο αναφέρθηκε στις δηλώσεις του και ο Σωτήρης Μανωλόπουλος, ο οποίος είπε χαρακτηριστικά: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα είμαι επικεφαλής της νέας προσπάθειας της οικογένειας Μπούμπουρα στη Λήμνο. Ξέρω ότι είναι ένα εγχείρημα που θα ολοκληρώσει το όνειρό τους, ώστε η Λήμνος να αποκτήσει μία ομάδα μπάσκετ η οποία μάλιστα θα αγωνίζεται στην Α1 κατηγορία. Θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί λοιπόν να φέρουμε αυτήν την «αποστολή» εις πέρας ώστε να αποκτήσει η Λήμνος μια μπασκετική ταυτότητα και να καθιερωθεί στις συνειδήσεις όλων όσων ασχολούνται με το αγαπημένο μας άθλημα. Τέλος, στόχος μας είναι να φέρουμε όλον τον κόσμο του νησιού στο γήπεδο και να δημιουργήσουμε έναν νέο πυρήνα υγιών φιλάθλων που θα μας στηρίζουν και θα μας ακολουθούν παντού».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass