Αναμόρφωση δέκα κλειστών γυμναστηρίων

Ποια είναι και οι βελτιώσεις που θα γίνουν σ’ αυτά * Κ. Αγοραστός: «Ισόρροπη αθλητική ανάπτυξη στο νομό»

Δημοσίευση: 25 Ιουν 2018 15:34

Με γνώμονα την ισόρροπη αθλητική ανάπτυξη του νομού Λάρισας η Περιφέρεια Θεσσαλίας με εισήγηση του περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστού προχωράει σε σημαντικές εργασίες σε δέκα κλειστά γυμναστήρια (Φαλάνης, Αγιάς, Τυρνάβου, Γιάννουλης, Αργυροπουλίου, Φαρσάλων, Βερδικούσιας, Δομένικου, Χάλκης και Πλατυκάμπου) με στόχο να παραδοθούν για καλύτερες συνθήκες άθλησης της νεολαίας.

Συγκεκριμένα, στα κλειστά αυτά γυμναστήρια θα γίνουν εργασίες τοποθέτησης παρκέ, αντικατάσταση οροφών και πλαγιοκάλυψης, χρωματισμοί, σύστημα ψύξης – θέρμανσης, ανακαίνιση αποδυτηρίων και βελτίωση του ηλεκτροφωτισμού ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε γυμναστηρίου.

Για πρώτη φορά υπάρχουν ταυτόχρονα έργα σε όλα τα κλειστά γυμναστήρια του νομού που θυμίζει αθλητικό εργοτάξιο, σε μια εποχή όπου τα αθλητικά έργα δεν αποτελούν μόνο ανάγκη για τη νεολαία αλλά και μοχλό οικονομικής ανάπτυξης της περιοχής αφού το ποσό που θα δοθεί για τα συγκεκριμένα κλειστά ξεπερνάει το ένα εκατομμύριο ευρώ.

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας έχει δώσει βαρύτητα στις αθλητικές υποδομές και αυτό φαίνεται από την ολοκλήρωση του ανοιχτού κολυμβητηρίου της Νέας Πολιτείας, που αποτέλεσε την κορωνίδα μέχρι τώρα των αθλητικών έργων με προϋπολογισμό 4,5 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός για την αθλητική άνθηση του νομού Λάρισας δήλωσε: «Αθλητικά αιτήματα χρόνων γίνονται πραγματικότητα όχι μόνο στον Δήμο Λαρισαίων αλλά σε όλους τους δήμους του νομού, στο πλαίσιο ισόρροπης αθλητικής ανάπτυξης και ίσων ευκαιριών για άθληση στη νεολαία. Βελτιώνουμε τις αθλητικές εγκαταστάσεις σε όλους τους δήμους του νομού με στόχο να βοηθήσουμε τη νεολαία που αυτή τη στιγμή χρησιμοποιεί τον αθλητισμό ως διέξοδο στην κρίση που διέπει τη χώρα μας. Στόχος μας είναι να υπάρχουν οι καλύτερες αθλητικές εγκαταστάσεις, παρότι δεν ανήκουν στην αρμοδιότητά μας γιατί διαπιστώσαμε ότι αδυνατούν οι δήμοι με τα υπάρχοντα οικονομικά τους να τις βελτιώσουν».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass