Η Βερδικούσια τίμησε ποδοσφαιρικά τον προστάτη της

Με επιτυχία διεξήχθη το 3ο Ποδοσφαιρικό Αντάμωμα ανήμερα του Προφήτη Ηλία

Δημοσίευση: 23 Ιουλ 2018 18:32

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά και με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στη Βερδικούσια, ανήμερα του Προφήτη Ηλία, προστάτη του χωριού, το 3ο Ποδοσφαιρικό Αντάμωμα.

Ήταν μία πραγματική γιορτή του ποδοσφαίρου, στην οποία ξύπνησαν μνήμες από το ένδοξο παρελθόν του Συλλόγου!
Πλήθος κόσμου ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα των ανθρώπων της Διοίκησης, σ’ ένα μεγάλο ραντεβού, το οποίο έλαβε χώρα στο γήπεδο «Νικόλαος Ι. Μηλιώνης το Καραούλι».
Η πρωταθλήτρια ομάδα της Βερδικούσιας της περιόδου 1999-2000, η οποία υπό τις οδηγίες του Κώστα Μπακλαβά κατάφερε να εξασφαλίσει πανηγυρικά την άνοδο στη μεγάλη τοπική κατηγορία, με το ασύλληπτο 15-0 στην έδρα της, ήταν η οικοδέσποινα του τουρνουά, φιλοξενώντας με τον ιδανικότερο τρόπο τους Επίλεκτους Βερδικούσιας, αλλά και τους Νέους, οι οποίοι θριάμβευσαν και πάλι, αλλά αυτή τη φορά στη διαδικασία των πέναλτι.
Παίκτες με κοινή καταγωγή τη Βερδικούσια όπως οι Κώστας Χατζής, Κώστας Μπρέλλας, Γιάννης Ιγγλέζος, αλλά και οι προπονητές Γιάννης Μιχαλές και Δημήτρης Τσέτσιλας, οι οποίοι έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στο επαγγελματικό-ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, ήταν ορισμένοι από όσους τίμησαν με την παρουσία τους τη γιορτή αυτή.

 

ΤΑ ΤΙΜΩΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ
Πριν την έναρξη του τουρνουά τιμήθηκαν άνθρωποι που έχουν προσφέρει στον χώρο και συγκεκριμένα οι:
-Κώστας Τσέτσιλας (πρόεδρος τοπικής κοινότητας Βερδικούσιας και παράγοντας της Προοδευτικής για πολλά χρόνια)
-Ρήγας Παπαγεωργίου (παράγοντας της ομάδας για πολλά χρόνια με μεγάλη προσφορά)
-Πάτερ Αθανάσιος Μαντζαρής (παίκτης και προπονητής της Βερδικούσιας με μεγάλη προσφορά στον Σύλλογο)
-Μπάμπης Αγριόδημος (για την πολύτιμη προσφορά του στην Προοδευτική Βερδικούσιας)
-Νίκος Κουμαντζέλης (για την πολύτιμη προσφορά του στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο)
-Τάκης Δημήρης (για την πολύτιμη προσφορά του στη λαρισινή διαιτησία).

 

ΑΝΙΚΗΤΟΙ ΟΙ ΝΕΟΙ!
Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά οι Νέοι της Βερδικούσιας κατέκτησαν το τρόπαιο, καθώς επιβλήθηκαν με 4-3 στην ψυχοφθόρα διαδικασία των πέναλτι (2-2 κ.α.) των Επιλέκτων Βερδικούσιας μετά από μια συναρπαστική αναμέτρηση.
Μάλιστα οι Επίλεκτοι πήραν σοβαρό προβάδισμα στο σκορ με 2-0 χάρη στα τέρματα που σημείωσαν οι Κώστας Χατζής και Νίκος Γελαλής, αλλά ο Ντίνος Δήμκος σκόραρε δις και οδήγησε το ματς στη «ρωσική ρουλέτα».

 

ΟΡΕΞΑΤΟΙ ΟΙ ΕΠΙΛΕΚΤΟΙ
Όσο για το παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία του τουρνουά, οι Επίλεκτοι Βερδικούσιας είχαν πολλά κέφια και επιβλήθηκαν με 5-2 της πρωταθλήτριας Προοδευτικής Βερδικούσιας 1999-2000. Γιάννης Ιγγλέζος και Δημήτρης Παπαγεωργίου σκόραραν από δύο φορές, ενώ δίχτυα βρήκε και ο Νίκος Γελαλής. Για τους «πρωταθλητές» και τα δύο γκολ σημείωσε ο Γιώργος Παπαγεωργίου.

 

Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο παλαίμαχος ρέφερι Τάκης Δημήρης με βοηθούς τους Ηλία Γκόγκο και τη νεαρή και πολλά υποσχόμενη Μένια Μπακλαβά. Τις απονομές μετά το τέλος του αγώνα έκανε ο πρόεδρος της Προοδευτικής Βερδικούσιας, Γιάννης Τάκας.

 

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΒΕΡΔΙΚΟΥΣΙΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ 1999-2000 (Κ. Μπακλαβάς): Νυχτερίδας Χ., Μπαρούτας Δ., Γκουρνέλης Ν., Γκουρνέλης Σ., Αγριόδημος Μ., Καρκατσέλας Στ., Κρίκης, Παπαγεωργίου Γ., Μηλιώνης, Μπαρούτας Θ., Καφφές Ν., Σβάρνας, Μπομπόλας, Δήμκος, Κουμαντζέλης, Συνάπαλος Η.

ΕΠΙΛΕΚΤΟΙ ΒΕΡΔΙΚΟΥΣΙΑΣ (Γ. Μιχαλές-Δ. Τσέτσιλας): Μπρέλλας, Γελαλής Ν., Ιγγλέζος Γ., Θάνος Θ., Πανταζής Γ., Πανταζής Η., Χατζής Κ., Δαούλας Θεμ., Δαούλας Κ., Γκαραβέλης Ντ., Πετράκης Χ., Πετράκης Μ., Σούμας Λ., Σούμας Ν., Παπαγεωργίου Β ., Παπαγεωργίου Δ., Βάιος Δ., Αβδουλάς, Ζερδαλής, Κουμαντζέλης Ν., Παπαγεωργίου Θ., Χαράλαμπος.

ΝΕΟΙ ΒΕΡΔΙΚΟΥΣΙΑΣ (Κ. Μπακλαβάς): Νυχτερίδας Ρ., Χαράλαμπος Κ., Μάνης, Τέλιος Φ., Φραγκογούλας, Νυχτερίδας Γ., Οικονόμου Ν/Αθ, Συνάπαλος Χρ., Συνάπαλος Μην., Μπακλαβάς Θ., Δημήρης, Μούμος, Μιχαλές Δ., Παναγιώτου, Δήμκος, Χατζής, Καρκατσέλας Ν., Μιχαλές Μ., Χαράλαμπος Γ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass