Ποιο είναι το σχήμα που επέλεξε ο Αντωνίου

ΤΑ ΔΥΟ ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΗΤΑΝ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ - ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ Η ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΩΝ ΜΑΡΚΟΣ ΚΑΙ ΓΚΟΡΙΠΕΤΣ

Δημοσίευση: 21 Αυγ 2018 22:27

Το περασμένο Σαββατοκύριακο η ΑΕΛ έδωσε δύο φιλικά παιχνίδια που ήταν τα τελευταία πριν την επίσημη έναρξη του πρωταθλήματος και η λαρισινή ομάδα θα αντιμετωπίσει το Σάββατο 25 Αυγούστου στη Ριζούπολη τον Απόλλωνα Σμύρνης (21.30) σε έναν αγώνα που θα μεταδοθεί από το κρατικό κανάλι (ΕΡΤ 1).


Αρχικά η ομάδα της ΑΕΛ με τους θεωρητικά βασικούς αντιμετώπισε το περασμένο Σάββατο στην Ξάνθη τη φερώνυμη ομάδα, όπου μετά από καλή εμφάνιση ήρθε ισόπαλη με 1-1, ενώ με τους θεωρητικά αναπληρωματικούς αγωνίσθηκε στα Τρίκαλα με τον Α.Ο. Τρίκαλα όπου έχασε με 2-1.
Ο προπονητής Σωτήρης Αντωνίου έχει πάρει τις τελικές του αποφάσεις για το σχήμα που θα παρατάξει αλλά και τον τρόπο που θα αγωνίζεται η ομάδα αφού διαπίστωσε ότι το 3-5-2 που εφάρμοσε και στα δύο φιλικά παιχνίδια δεν υπάρχει καμία περίπτωση να το αλλάξει. Το δεύτερο σύστημα θα είναι το 3-4-3 με εναλλαγή προσώπων στην ενδεκάδα.
Ο Κρίστινσον κάτω από τα δοκάρια είναι αδιαφιλονίκητος, ενώ ως δεύτερος θα είναι ένας εκ των Γκέκα και Σουλούκου.
Στην άμυνα η τριάδα των σέντερ μπακ θα αποτελείται από τους Γρομητσάρη, Μόρα, Χούμπτσεφ, ενώ παίζει και η συμμετοχή του Γκόλια που όποτε αγωνίζεται έχει καλά απόδοση.
Αμυντικά χαφ Φατιόν και Μιλοσάβλιεβιτς δεν αλλάζουν με τον Μπάλλα να είναι μια πολύ καλή αλλαγή και έχει κάνει μεγάλη βελτίωση.
Στα πλάγια θα αγωνισθούν ο Ντέλετις με τον Σαχίτι, ενώ εδώ υπάρχει και ο πολύ καλός Καρανίκας που είναι άγνωστο τι ρόλο θα έχει καθώς στο 3-4-3 ο Αντωνίου τον προορίζει για βασικό.
Σε θέση επιτελικού μέσου θα βρίσκεται ο Πίτι με εναλλακτική λύση τον Λεοζίνιο που έχει ανοδική τάση.
Στην επίθεση «κλείδωσαν» ο Κούνιτς με τον Μόρσι. Ο τελευταίος στην Ξάνθη ήταν ο καλύτερος παίκτης της ομάδας.
Από κει και πέρα στο 3-4-3 θα μπει ο Καρανίκας στα πλάγια δεξιά και θα είναι εκτός ο Πίτι ενώ θα μετακινηθεί ο Ντέλετιτς στα αριστερά με τον Σαχίτι στην ίδια πλευρά στην επίθεση. Επίσης δεν αποκλείεται να παίζει ο Φριούι δεξιά και ο Κούνιτς να μένει εκτός.

 

ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΜΑΡΚΟΣ ΚΑΙ ΓΚΟΡΙΠΕΤΣ
Ο Τόνι Γκόριπετς δεν ικανοποίησε τον προπονητή και το παιχνίδι στα Τρίκαλα προχθές ήταν το τελευταίο με τη φανέλα της ΑΕΛ, ενώ σύμφωνα με χθεσινή ανακοίνωση παρελθόν αποτελεί και ο Ρίνο Μάρκος του οποίου το συμβόλαιο δεν θα ενεργοποιηθεί.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ:
«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι κατόπιν εισηγήσεως του προπονητού κ. Σωτήρη Αντωνίου και με τη σύμφωνη γνώμη του μεγαλομετόχου κ. Αλέξη Κούγια δεν θα ενεργοποιηθεί το συμβόλαιο με τον Ρόνι Μάρκος και δεν θα αποκτηθεί ο υπό δοκιμή Κροάτης Τόνι Γκόριπετς. Και οι δυο τους είναι αξιόλογοι ποδοσφαιριστές, αλλά στην ίδια θέση η ΠΑΕ ΑΕΛ έχει εξίσου ικανούς και αξιόλογους ποδοσφαιριστές, στους οποίους θα δώσει προτεραιότητα».

 

Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ
Χθες οι παίκτες της ΑΕΛ προπονήθηκαν το απόγευμα στις εγκαταστάσεις των Δένδρων και ο μοναδικός παίκτης που έκανε ατομικό πρόγραμμα ήταν ο Μόρας, ο οποίος θα μπει αύριο κανονικά σε προπονητικούς ρυθμούς. Ο Μόρας προφυλάχθηκε λόγω του τραυματισμού του και δεν αγωνίσθηκε στα δύο τελευταία φιλικά παιχνίδια.
Σήμερα η ομάδα έχει προπόνηση το πρωί.

 

Η ΠΑΕ ΤΡΙΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΛ
Η ΠΑΕ Τρίκαλα με ανακοίνωσή της ευχαρίστησε τους φιλάθλους της, για την παρουσία τους στον φιλικό αγώνα με την ΑΕΛ.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Τρίκαλα:
«Η ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα θα ήθελε να πει ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φιλάθλους της ομάδας για την παρουσία τους στο πρώτο εντός έδρας φιλικό με αντίπαλο την ΑΕ Λάρισας. Παρά το γεγονός ότι ο περισσότερος κόσμος βρίσκεται ακόμη σε διακοπές, η παρουσία τους στο δημοτικό στάδιο και η θετική αύρα που έβγαλαν με το χειροκρότημά τους προς την ομάδα ήταν κάτι το πολύτιμο. Ξέρουμε ότι σύντομα το μεγάλο «όπλο» αυτής της ομάδας – ο φίλαθλος κόσμος – θα αναλάβει πρωταγωνιστικό ρόλο. Από τη δική μας πλευρά αυτό που τονίζουμε είναι ότι σήμερα δεν ήταν παρά μόνο η αρχή ενός δρόμου που ελπίζουμε ότι θα μας κάνει όλους ευτυχισμένους. Είναι κάτι που το αξίζει η ομάδα μας!».

 

 

Κούγιας: Ευρώπη η ΑΕΛ

Σε ραδιοφωνική εκπομπή ο κ. Κούγιας με παρέμβαση προέτρεψε τους ακροατές της να παίξουν στο στοίχημα λέγοντας ότι η ΑΕΛ θα βγει Ευρώπη ενώ με προσωπική του δήλωση εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του που δεν πήρε ως αντάλλαγμα από τη μεταγραφή του Μασούρα στον Ολυμπιακό ως ελεύθερους τον Βέργο και τον Μανθάτη λέγοντας: «Περίμενα ελεύθερους τους Βέργο και Μανθάτη, αλλά αυτό δεν έγινε ποτέ με διάφορες δικαιολογίες. Η υπομονή μου στο τέλος εξαντλήθηκε και για αυτό προχώρησα στις μεταγραφές του Nunic και Kunic».
Τέλος ανέφερε ότι δεν θα πάρει δανεικούς παίκτες, κάτι που δεν έκανε ποτέ ως ιδιοκτήτης ομάδας λέγοντας μεταξύ άλλων τα εξής: «Χαίρομαι που η ΑΕΛ αποτελεί τη φωτεινή εξαίρεση σε αυτό το όργιο δανεισμών, που ουσιαστικά μετατρέπει τις ΠΑΕ από ανεξάρτητες ομάδες σε παραρτήματα. Ελπίζω ο νόμος Βασιλειάδη να βάλει τέλος σε αυτή τη δυσφήμηση του ποδοσφαίρου. Είναι άδικο εγώ να πληρώνω μόνος τους παίκτες μου και οι ανταγωνιστές μας να παίρνουν κορυφαίους παίκτες δανεικούς με συμβόλαια 300.000,00 και 400.000,00 ευρώ ετησίως, τα οποία πληρώνουν άλλοι. Αυτή ήταν και θα είναι η φιλοσοφία μου στην ΑΕΛ».

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass